- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.661
Zeliş’e baktırdım,iade istedim.On dakika nasihat etmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berbat bir şeyi sürekli tekrar edip duruyor 0 öngörüZeliş’e baktırdım,iade istedim.On dakika nasihat etmiş.
3750 kredim var,önerdiğiniz biri var mı?Kahve kapattım.Berbat bir şeyi sürekli tekrar edip duruyor 0 öngörü
Serüveni anlıkta çok beğenmiştim ben, hem kitap hem kahve falı baktırmıştım sonra dedikleri çıkmadı maalesef. Mars ı da beğenen çok ama bende anlıkta da bilememişti, geleceği de bilemedi.
Hep şartlı bakıyor canımseruven hep şartlı mı bakıyor yoksa olumsuz gorurse mi şartlı bakıyor
Benzer şekilde olduğunda iade istemiştim ben şimdi adını hatirlamadigim bir yorumcudan.Mars Ateş tam bir hayal kırıklığı yasatti Kiza demisimki yeni evliyim demiski çocugun okula baslayinca ikinci cocuk gorunuyor bir bucuk yil icinde. falin sonuna dogru aaa senin cocugun yokmus pardon diyo bana. Daha birinciyi yapmadim ne okula baslayan cocugu
aynı isimle biriyle mi karıştırdı acabafalsepetinde melisa donukuk bana boşanmıştın ben seni hatırlıyorum ya diyip ve buna inanıp bana öyle fal bakmıştı 10 dakika boyunca ama ne evlendim ne boşandım bari emin konuşma demi
yani bilmiyorum ki sorsa söyliyim veya emin değilsen deme öyle şeyler bide o kadar gerçekci anlatmış ki sorduğum sorularla aklında birleştiripaynı isimle biriyle mi karıştırdı acaba
iade isteseydin karısıklık olmuş diyeyani bilmiyorum ki sorsa söyliyim veya emin değilsen deme öyle şeyler bide o kadar gerçekci anlatmış ki sorduğum sorularla aklında birleştirip
istedim yorum yapıp ama yorumumu silmiş iademi yapmışiade isteseydin karısıklık olmuş diye
iade yapınca kredi olarak ekleniyoistedim yorum yapıp ama yorumumu silmiş iademi yapmış
Ne falı baktırdınız acabaUcuz falcı arayanlar falsepeti Aslı güle baktırabilir. Ben de dükkan açılacağını bildi.
Su falıNe falı baktırdınız acaba