- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.845
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.321
Benim enerjim tuttu bende hem tarih hem esas konuyu tutturduAhmet cansoy hiç övüldüğü kadar yok bir arkadaşımla bana benzer cümleler kurmuştu hatta aynı.ikimizde iade aldık
Dogru diyorsun. Benim takildigim konu ise sormadigim soz etmedigim konuyu/olayi biliyor yani evet hisli ama gelgelim nedense sordugum konu hakkindaki ongorusu patliyor. Ben de artik soyle dusunuyorum, sordugum konu hakkinda sadece olumlu olunsuz cevap degil de gelismelerle birlikte detaylari da veriyorsa olasiligi fazla ve vade yakin, yok yuvarlak konusup sadece olumlu veya olumsuz diyorsa ya bir sonuc alamayacagim ya da vade uzun.Katılıyorum sana, ama bir yandan şu da var: Nil'in tutturduğu şey aslında önemsediğim bir konuydu ama daha da önemlisi, benim kafamdaki falcı imajı benim dile getirmediklerimi bilen kişidir. "Spesifik net soru" diye tutturup yeteneksizliğe kılıf buluyorlar gibi geliyor çünkü ben bir konu hakkında ("esas konu") 15 sayfa soru ve ayrıntı yazdıktan sonra ne kıymeti kalıyor. O kadar ayrıntıya rağmen tutturamayanlar da var tabii ama yine de sorudan yürümek garantili sonuçta. Asıl marifet, değinmediğimiz konuları ortaya çıkartmaları...
Canım gecmis olsun,uzme canınıBen hep soylemistim zaten. Dun melisaya attigimda dedi baska kdin enerjisi seziyorum diye ama ayni hesaptan atmistim zaten ilk fali. Girip bakip mi soylemistir bilmiyorum. Onun disindaaaa baska bilen olmadi ya hepsi ayrilmis, ayrilik surecinde falan dediler
Hayir baktirmadim canim. Tellweye cok bulasmadim zaten, cogunlukla falsepetindendi.. taliaya cok guveniyodum bunlarin arasindan. Cunku aylaaaaar once hayatima girecek kisiyi anlatmisti, yasayacagim ikilemi falan her seyi soylemisti. Hatta hic ihtimal vermiyodum cikmasina. Gercegi 2. Atisimda da yine bana takilmalik mesaj atan kisiyi anlatip, exin gelene kadar zaman gecir falan demisti. Adindan harfleri de bilmistiCanım gecmis olsun,uzme canınıhayret demek taliayada bilemedi,ama çıkmadık candan ümit kesilmezmiş,belkide vadeleri gecikir..Uyumsuza baktırmışmıydın?O çat çat söylüyor olumsuzu
Mail atarsan hemen cevap veriyorlar. Iade isteme nedenini belirtirsen ilgilenirlerArkadaşlar fal sepetinde iade talebinde bulunabiliyor muyuz? Ersan sam bana aşırı alakasız saçma bir fal göndermiş. Sorularıma cevap bile verilmemiş hatta falın sonunda hangi şehirde yaşadığımı ve ne okuduğumu sormuş. Bunun falımla ne alakası var?
Teşekkür ederiim. Özellikle falın son kısmına takıldım ben. Saçma bir fal yollamış olabilir evet ama okuduğum ve yaşadığım şehri sormasının hiçbir anlamı yok. Rezillik! Belki ben fazla abartıyorumdur şuan ama cidden çok rahatsız oldumMail atarsan hemen cevap veriyorlar. Iade isteme nedenini belirtirsen ilgilenirler
Taliaya daha oncede yazdigim gibi bana aylar oncesinden girecegim sureci tarif etmisti ama mesela dediklerinden olmayanda olmus,1 hafta icinde falan falan gunlere dikkat et gorusme olacak demisti ama olmadi.Ben vadesi tutmadi olarak dusunuyorum.Sonucta nostradamus degiller,yanılma payları olabilirHayir baktirmadim canim. Tellweye cok bulasmadim zaten, cogunlukla falsepetindendi.. taliaya cok guveniyodum bunlarin arasindan. Cunku aylaaaaar once hayatima girecek kisiyi anlatmisti, yasayacagim ikilemi falan her seyi soylemisti. Hatta hic ihtimal vermiyodum cikmasina. Gercegi 2. Atisimda da yine bana takilmalik mesaj atan kisiyi anlatip, exin gelene kadar zaman gecir falan demisti. Adindan harfleri de bilmistihala umutluyum, belki 1,2 hafta sarkar vadesi. Yani umarim oyle olur
Binnaz topikte bir onceki hafta yazmıştım detaylı kişisel bilgiler vermek tehlikeli olabilir. Bana asılan olmuştu. Bir üye daha aynı durumu yaşamış. Daha başka birçok risk içeriyor aslında.Teşekkür ederiim. Özellikle falın son kısmına takıldım ben. Saçma bir fal yollamış olabilir evet ama okuduğum ve yaşadığım şehri sormasının hiçbir anlamı yok. Rezillik! Belki ben fazla abartıyorumdur şuan ama cidden çok rahatsız oldum
Çok haklısınız. Daha detaylı fal yorumlaması için bilgilerimizi paylaşıyoruz ama bu biraz suistimal ediliyor sanırım.Binnaz topikte bir onceki hafta yazmıştım detaylı kişisel bilgiler vermek tehlikeli olabilir. Bana asılan olmuştu. Bir üye daha aynı durumu yaşamış. Daha başka birçok risk içeriyor aslında.
Olabilir canım,dedikleri doğru bile olsa hatta belki çıkabilirdi lâkin aynı vade ve karşımızdaki kişinin sorunlarını birebir aynı cümlelerle anlatınca içimize sinmedi,ikimizin kini de iade etmişlerdi.Benim enerjim tuttu bende hem tarih hem esas konuyu tutturdu
Banada tavsiye vermişti daha çok erkek mantığıyla.erkekler böyle düşünür ,şöyle davranır vs..gibisindenBana da renk ,harf,tarih verdi hiç biri uymadı,cikmadi.Daha detay isterseniz su falı bakalım dedi ,kursun dökeyim dedi .kahve göndermistim.
Benim falimda kimsenin bilemedigi, benimde suphelendigim bir konuda nokta atisi yapti. Harf, renk falan soylememisti ama analizi iyiydi. Dedigi patlayacak ama muhtemelenOlabilir canım,dedikleri doğru bile olsa hatta belki çıkabilirdi lâkin aynı vade ve karşımızdaki kişinin sorunlarını birebir aynı cümlelerle anlatınca içimize sinmedi,ikimizin kini de iade etmişlerdi.
Inşallah olumlu olur canm,hiç fal atma gereği kalmazBenim falimda kimsenin bilemedigi, benimde suphelendigim bir konuda nokta atisi yapti. Harf, renk falan soylememisti ama analizi iyiydi. Dedigi patlayacak ama muhtemelen
hangi falcı?Kızlar verdiği tarihten baya bir önce dedikleri çıkan bir fal yaşadım. Ama falın detaylarını burdan paylaşmak istemiyorum.