- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.261
Bugra cıktımı dedikleriii cidden mi ya?Emre Dinçi tavsiye etmiyorum. Bana dediği hiçbir şey çıkmadı.
Buğranın ise vadeleri tutmuyor sadece. Genelde söyledikleri er ya da geç çıkıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugra cıktımı dedikleriii cidden mi ya?Emre Dinçi tavsiye etmiyorum. Bana dediği hiçbir şey çıkmadı.
Buğranın ise vadeleri tutmuyor sadece. Genelde söyledikleri er ya da geç çıkıyor.
sonuç olarak bugun bir fal baktırcak olsan 100 tl harcayacak olsan , kime yada kimlere gönderirdin ?Herkes deneyimlerini paylaşmış. Ben de paylaşayım sizlerle :
-Buğra- Gayet özenli, yardımcı olmaya çalışıyor gerçekten. Hemen bitireyim apar topar göndereyim yapmıyor. Enerjisi de çok iyi. Falı bende er ya da geç çıkıyor. Sadece zaman tahminlerinde yanılıyor.
-Alex- Ona çok şey borçluyum. Gözlerimi açtı diyebilirim. Yıllar önce kimsenin bilemediği arka plandaki asıl olayı bana o söylemişti. İnanmadım ama zamanla onun öyle olduğunu gördüm. Ve öngörüleri de bende çıkıyor. Hisleri çok çok iyi. Vadelerde onunki de tutmuyor maalesef.
-Nesibe Tekbaşer- Asla ama asla paranıza değmeyecek bir fal. Bir de şimdi 100 Tl yapmış, sanki çok süper bir fal bakıyor Dolandırıyor da dolandırıyor. Samimi ve açık bir üslupla anlatmıyor. Faldan anladığını düşünmüyorum. Bana, ne söylediği çıktı,ne de vadeleri tuttu. Çöp bir fal. Paranız ziyan olur.
-Talia- Dedikleri onun da çıkmadı. Çok emin konuşuyordu ama vadeleri falan da tutmadı maalesef.
-Emre Dinç- Maalesef o da çıkmadı. İlgisi iyi ama falı tutmadı. Anda fena değil fakat gelecek öngörüsü çıkmadı.
-Yağmur- Çok tatlı bir abla kendisi. Gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor. İlgisi iyi. Fakat çok fazla pembeci olduğunu düşünüyorum ve kayda değer çok fazla şey söylemiyor. Vadeleri tutmadı bende fakat öngörülerinin bazısı oldu.
-Yağmur Sothis- Vadeleri tutmadı. Anda iyi değil. Öngörülerinin bir iki tanesi oldu.
-Senanur Tan- İlk 3 falımda, verdiği vadeler inanılmaz bir şekilde çıkıyordu. Öngörüleri de iyiydi. Sonraki fallarımda vadeler tutmamaya başladı. Bir daha tercih etmedim.
-Duygu Aura- Anda iyi. İlgisi özeni güzel. İlk iki falımda vadeleri de tuttu. Fakat sonraki fallarımda tutmadığı için tekrar atmadım.
-Melih Gün- Eh işte... Anda fena değil. Verdiği vade henüz tamamlanmadı. Bakalım tutarsa buraya yazacağım.
-Ahmet Cansoy- O da eh işte denebilir. Vadesine henüz var. Çıktığında yazacağım.
- Melisa Donukuk- Bir kaç kez çok bunaldığımda fal atmıştım ama fazla pembeci yaa Vadeler bende tutmadı.
- Yorumcu Zeus, Efsun Zengin, Medyum Gizem, Melis Durkan, Samira Günel, Oylum Genç de ehh işte denebilecek fallardan. Denenebilirler...
-Sevgi Derman, Valentina Wolf, Gaus, Firuzen, Lily Ayim, Ersan Sam,Nagina Guenn, Melek Kara asla tavsiye etmediklerim. Oldukça kötü ve vasatlar fal konusunda.
Neden paylaşayım yaa sen kimsin ki ? Kim oluyorsun da bana emir verir gibi konuşuyorsun hadsiz! Ukalalık yapan da sensin, edepsiz olan da, cazgır olan da... Ben senin askerlik arkadaşın değilim! Ukalalık yaptığın yalaka arkadaşlarına benzemem.Tavsiye veriyosan falının içeriğini de paylaşacaksın tabii ki ! Bi soru soruldu sana cevap veriyosan dogru duzgun vericeksin anladin mi? bos ukalalik yapmiycaksin
Buğra,Alex, Duygu’ya gönderirdim sanırım...Bir de sizin de enerjinizin uyuşup uyuşmaması önemli... Belki sen çok daha iyi sonuçlar alabilirsin.sonuç olarak bugun bir fal baktırcak olsan 100 tl harcayacak olsan , kime yada kimlere gönderirdin ?
Evet çıktı. Geç de olsa çıkıyor. O sadece tarih verme konularında zayıf maalesef.Bugra cıktımı dedikleriii cidden mi ya?
Hee baktırayım dedim de 1 ağıstosda burdayım yazmış anaa offf yaEvet çıktı. Geç de olsa çıkıyor. O sadece tarih verme konularında zayıf maalesef.
Hee baktırayım dedim de 1 ağıstosda burdayım yazmış anaa offf ya
Onun biraz üslubu diğer fal bakanlardan değişik. Enerjiniz umarım tutar Başka kimler vardı bir bakayım sana tavsiye edebileceğim var mıHee baktırayım dedim de 1 ağıstosda burdayım yazmış anaa offf ya
Anda ve geçmişti ilginç bir iki detay vermişti. Bir vadesi haftaya doluyor diğeri de kurban bayramınaydı o da patlıycak gibi duruyor..
Çok teşekkürlerGerçekten ben kafada kura kura kafayı yedim çünkü,özellikle karşı tafaın hislerini hissedebilen biri olsa keşke nolcak sonumız falan valla delircem sanki..Onun biraz üslubu diğer fal bakanlardan değişik. Enerjiniz umarım tutar Başka kimler vardı bir bakayım sana tavsiye edebileceğim var mı
Çok teşekkürlerGerçekten ben kafada kura kura kafayı yedim çünkü,özellikle karşı tafaın hislerini hissedebilen biri olsa keşke nolcak sonumız falan valla delircem sanki..
Bana çıkmadı dedikleri. Belki sana çıkabilir, çünkü enerji meselesi malumtalia'nın baktığı çıkıyor mu çıkmıyor mu? bir onun falından umutluyum ve birkaç şey oldu..
Ben bugraya ayni kisiyle ilgili 2 kez fal atmisim 1 sene once.Hee baktırayım dedim de 1 ağıstosda burdayım yazmış anaa offf ya
Evet bişey diyimmi her fal baktırdıgımda yemim ederim gecikleştirdigimi hissettim..Baktırıyorum ya içime kötü his doguyır bak olacak diyorım ama gene baktırdın ve uzadı diyorum..Ama varya beklemek cok zor böyle alıp kalbimi sıkıyo biri sanki bende vurdum fallara..Normalde asla baktırmazdım merakım da yoktu ama şu süreç beni bitirdi..Tamam teşekkürler ama ara veriyim ben ya dimi cok baktırdım ciddrn 1 aydırSeni o kadar iyi anlıyorum ki... Bir dönem bende öyleydim sürekli fal baktırdım. Ama inan sürekli fal baktırmak enerjiyi tıkıyor ve olacakları geciktiriyor. Keşke biraz salıvermeyi, başka şeylere odaklanabilmeyi becerebilsek
Şu an tavsiye edebileceğim, Samira Günal, Duygu Aura ve Ahmet Cansoy
Yanii... Bence öyle yapmalısın. Hem senin enerjin de tıkanıyor ve gerçekten gecikiyor. O kişiyi ve olayı da sürekli düşünmek geciktiriyor. Mümkünü olduğunca başka şeylere odaklan ve düşünme derim... İnşallah güzel sonuçlar alırsınEvet bişey diyimmi her fal baktırdıgımda yemim ederim gecikleştirdigimi hissettim..Baktırıyorum ya içime kötü his doguyır bak olacak diyorım ama gene baktırdın ve uzadı diyorum..Ama varya beklemek cok zor böyle alıp kalbimi sıkıyo biri sanki bende vurdum fallara..Normalde asla baktırmazdım merakım da yoktu ama şu süreç beni bitirdi..Tamam teşekkürler ama ara veriyim ben ya dimi cok baktırdım ciddrn 1 aydır
Canım küm acaba?Ozelden atiyorum.
Bence hiç girme canım. Ben eskiden deli gibi kredi biriktirirdim cok para da döktüm. Bir de çok pahalı gerçekten orda fallargenel olarak binnaz ablayı begenmiyosun yani,bende hiç girmiyim o zaman oraya
İnşallah yaaEvet biraz düşünmemek lazım ama ben düşünmeden durunca sanki kopucam ondan gibi korkuyorum kalbim acıyor hatta..Ama cok dogru diyosun inşallah ya hepimiz güzel sonuçlar alırız ,mutluluklarımızı da paylaşırız burda birbirimizleYanii... Bence öyle yapmalısın. Hem senin enerjin de tıkanıyor ve gerçekten gecikiyor. O kişiyi ve olayı da sürekli düşünmek geciktiriyor. Mümkünü olduğunca başka şeylere odaklan ve düşünme derim... İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Insanlarla sorunlarin var senin psikolojik hastasin net !! Tanimadigin biriyle bile bu hale gelebilcek kadar zavallisin yazik..Neden paylaşayım yaa sen kimsin ki ? Kim oluyorsun da bana emir verir gibi konuşuyorsun hadsiz! Ukalalık yapan da sensin, edepsiz olan da, cazgır olan da... Ben senin askerlik arkadaşın değilim! Ukalalık yaptığın yalaka arkadaşlarına benzemem.