- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.901
Telefondan giriyorsanız profilim>destek bölümünden yazabilirsiniz.Yorumculara nerden yazabiliyoruz?admine nasıl ulaşıcam ?
Bu şekilde müşteri hizmetlerine ulaşıyorsunuz. Yorumcuya ulaşamazsınız.Telefondan giriyorsanız profilim>destek bölümünden yazabilirsiniz.
Valla kuzum nesibe sallamaz keşke sallasa falcı muptelasi ama kefili değilim bana çok ağır olumsuz konuştu iade iste bence uymadıysa o kadar para boşa gitmesinBu nesibe sallamasyon gibi geldi bana yana baktıran var mı
Yok yani öle diyosan öledir bakalım görcez dedikleri olur mu?su bahar diye birine baktırdım durumsal analizi iyi vadesi tutar mı bakalım?3kişi aynı vadeyi söyledi .Su bahara baktırıp vadesi tutan var mı acaba?Valla kuzum nesibe sallamaz keşke sallasa falcı muptelasi ama kefili değilim bana çok ağır olumsuz konuştu iade iste bence uymadıysa o kadar para boşa gitmesin
Bana da olumsuzdu ve çıktı sanki durumum olumsuz. Ama daha önce başka biri için baktırmışım olumlu konuşmuş çıkmamış orada.özlem yılmaz olumsuz baktı kızlar cıkıyo mu falı
özlem bana olumlu baktı. ama daha önce mesela bir tık daha olumsuzmus gecen sene yine aynı kişi içinde bahsettigi gibi olmadı senaryoFal sepetinde Aslı Gül, Su bahar , özlem yılmaz çoğunlukla olumsuz olarak görüyor durumları bildiğim kadarıyla.
aslı gül çok sallıyo arkadaşıma kara haber tellalcısı gibineler dedi , asla cıkmadıözlem bana olumlu baktı. ama daha önce mesela bir tık daha olumsuzmus gecen sene yine aynı kişi içinde bahsettigi gibi olmadı senaryo
komşu teyze falı. asla çıkmadı. fincandaki şekilleri söyleyip anlamı şu diyor. histen ziyade şekil yorumu.Derya nuralaa baktiran var mı nasıl
Senin en beğendigin yorumcu kim?komşu teyze falı. asla çıkmadı. fincandaki şekilleri söyleyip anlamı şu diyor. histen ziyade şekil yorumu.
benim denediklerim arasında beğendiğim kimse yok.Senin en beğendigin yorumcu kim?
ben iade almıştımMars ateşe baktıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?