• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ayrımcılık değil ama ben bu sitedeki erkek falcıların birini bile sevmedim. Biraz kart vs öğrenmişler. Sırf para kazanmak için uyduruyorlar. Hisleri bence sıfır. Yeni gelenlerden Mithat Nedim diye bir çocuğa ucuz diye fal attım. Çocuk fal bakmayı bile bilmiyor, korkunçtu. İyi yorum yazanlar ne yaşıyor acaba😅
+++

Bence sen insanlari yanlis yönlendiryorsun. Yok Melih günün fallari bire bir cikiyorda yok Nesibenin acayip hemen cikiyorda. Komisyonmu aliyorsun pahali falcilari burada övmek icin? Ben ikisinide baktirdim ve DEDIKLERI HERSEY SALLAMASYON! Hicbir sey bilmiyorlar hele Melih gün tam bir simsar. Yalandan reklam yapma.
Eğer ben falcı yakaladıysam derdimden burda değilsem şimdi gördüm yazdığını, asıl senin derdin ne engelledim okumucam yazdıklarını deyip tekrar yazıyosun! Evet nesibe iyi bir falcı iyi olanları burda yazdım Melih gün simsar demek yerine gir başka yerde yaz hepsinin reklamcısı benmişim????? Şakaaaa ben yazdım zaten Melih gün şöyleydi güvenmiyorum ama dediği çıktı diye! Şekerim ben günah alıyorsam burda bana versin ama sen günahımı aldın yaşa ve gör benimle uğraşmayı bırak!

Bence sen insanlari yanlis yönlendiryorsun. Yok Melih günün fallari bire bir cikiyorda yok Nesibenin acayip hemen cikiyorda. Komisyonmu aliyorsun pahali falcilari burada övmek icin? Ben ikisinide baktirdim ve DEDIKLERI HERSEY SALLAMASYON! Hicbir sey bilmiyorlar hele Melih gün tam bir simsar. Yalandan reklam yapma.
Bir de insanları yanlış yönlendiriyorsun kime göre neye göre mutsuz seni Allah seni bildiği gibi yapsın günah almaya bak ya asıl senin derdin bence başka ya kuyruk acın ya başka şeyin var yine yazim ben NESİBE MELİH VE KIVANCIN dediğini yaşadım arkadaşlar yanlış yönlendiriyorsun diyen bu kişi zamanında beni engelledi burdan yine engeli açıp yazan mutsuz biri günahımı aldı daha iyi olmasını dilemem ben burda dertleşen biriyim inişlerim çıkışlarım helalleşmelerim var ama bunun gibilerin derdi başka giremedim buraya çünkü ilişkimi düzeltmeye çalışıyorum falda baktırmadım baktırmayı şu ara istemiyorum

azıcık vicdanı ile bana yaklaşan bacılar inişlerim çıkışlarım oldu fal baktırmıyorum bi süredir o yüzden girmedim ilişkimde yenilikler var düzeliyor gibi şu üstte benim günahımı alan ve durduk yere yok ben engelledim diyen sonra bana reklamcı diyen kişiyi allaha havale ediyorum aşırı sinir bozucu herkes burda çıkanı çıkmayanı yazıyor karar şeyi sen misin be yok simsar yok pahalı git falcı için yaz bana ne yanlış yönlendiriyorsun diyosun ben günah keçisimiyim burdakilerin sana göre aklı yok o zaman beni dinleyecekler Allah seni bildiği gibi yapsın şu mübarek günlerde amin

Back