- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.941
bana da güzel yorum yapmıştı.bir ay dolsun öyle gideyim o halde kendisineZaman olarak denemedim ama dedikleri ilerleyen süreçlerde çıkmıştı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da güzel yorum yapmıştı.bir ay dolsun öyle gideyim o halde kendisineZaman olarak denemedim ama dedikleri ilerleyen süreçlerde çıkmıştı.
bana hep vade vermek istemiyorum cok tutmuyo diye acıkca dedi ams gidişat olarak düşünün onda. bazen görünce vade veriyo ama vadeye bağlı kalma diye belirtiyo hepgül demirin vade veriyorsa vadesi çıkıyor mu sizce?
evet bana da öyle söyledi umarım olurbana hep vade vermek istemiyorum cok tutmuyo diye acıkca dedi ams gidişat olarak düşünün onda. bazen görünce vade veriyo ama vadeye bağlı kalma diye belirtiyo hep
bana ilk baktırdıgımda dedigi sey 5 ay sonra oldu meselaevet bana da öyle söyledi umarım olur
+++Ayrımcılık değil ama ben bu sitedeki erkek falcıların birini bile sevmedim. Biraz kart vs öğrenmişler. Sırf para kazanmak için uyduruyorlar. Hisleri bence sıfır. Yeni gelenlerden Mithat Nedim diye bir çocuğa ucuz diye fal attım. Çocuk fal bakmayı bile bilmiyor, korkunçtu. İyi yorum yazanlar ne yaşıyor acaba
gül demir bugun itibariyle cıktı. martın icinde bi surede 12-15 i gibi demisti. bugun oldu.bana ilk baktırdıgımda dedigi sey 5 ay sonra oldu mesela
O kadar iyi migül demir bugun itibariyle cıktı. martın icinde bi surede 12-15 i gibi demisti. bugun oldu.
Eğer ben falcı yakaladıysam derdimden burda değilsem şimdi gördüm yazdığını, asıl senin derdin ne engelledim okumucam yazdıklarını deyip tekrar yazıyosun! Evet nesibe iyi bir falcı iyi olanları burda yazdım Melih gün simsar demek yerine gir başka yerde yaz hepsinin reklamcısı benmişim????? Şakaaaa ben yazdım zaten Melih gün şöyleydi güvenmiyorum ama dediği çıktı diye! Şekerim ben günah alıyorsam burda bana versin ama sen günahımı aldın yaşa ve gör benimle uğraşmayı bırak!Bence sen insanlari yanlis yönlendiryorsun. Yok Melih günün fallari bire bir cikiyorda yok Nesibenin acayip hemen cikiyorda. Komisyonmu aliyorsun pahali falcilari burada övmek icin? Ben ikisinide baktirdim ve DEDIKLERI HERSEY SALLAMASYON! Hicbir sey bilmiyorlar hele Melih gün tam bir simsar. Yalandan reklam yapma.
Bir de insanları yanlış yönlendiriyorsun kime göre neye göre mutsuz seni Allah seni bildiği gibi yapsın günah almaya bak ya asıl senin derdin bence başka ya kuyruk acın ya başka şeyin var yine yazim ben NESİBE MELİH VE KIVANCIN dediğini yaşadım arkadaşlar yanlış yönlendiriyorsun diyen bu kişi zamanında beni engelledi burdan yine engeli açıp yazan mutsuz biri günahımı aldı daha iyi olmasını dilemem ben burda dertleşen biriyim inişlerim çıkışlarım helalleşmelerim var ama bunun gibilerin derdi başka giremedim buraya çünkü ilişkimi düzeltmeye çalışıyorum falda baktırmadım baktırmayı şu ara istemiyorumBence sen insanlari yanlis yönlendiryorsun. Yok Melih günün fallari bire bir cikiyorda yok Nesibenin acayip hemen cikiyorda. Komisyonmu aliyorsun pahali falcilari burada övmek icin? Ben ikisinide baktirdim ve DEDIKLERI HERSEY SALLAMASYON! Hicbir sey bilmiyorlar hele Melih gün tam bir simsar. Yalandan reklam yapma.
ne çıktı eskisi adım mı attı ?gül demir bugun itibariyle cıktı. martın icinde bi surede 12-15 i gibi demisti. bugun oldu.
Adım bekliyorduk ama ıkı hafta gecikmeli geldi cnmne çıktı eskisi adım mı attı ?
Fal sepeti uygulaması var indir onuKızlar siz nerden buluyorsunuz bu falcıları yahu
Fal sepeti uygulaması var indir onu
Kredi al dersen fiyatları görebilirsinKızlar 10500 kredi istiyor ne demek o anlamadım ben ya