Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar, destek mesajı geldi. Olayı inceleyip kızı çıkarmışlar siteden. Marka değerimiz adına kabul edilemez diye yazıp özür dilediler. Kredi vermişler bir de.
İyi olmuş derdimiz var para döküyoruz diye salak değiliz aşırı yükseldim bu olaya meze miyiz size bir yerlerde bizde iyi yerlerdeyiz yolunuz düşer ama biz yapmayız!!! Kız kardeşim nilmil sanırım bir bozuştuk benim psikolojim pek yerinde değil geçmiş olayımızdan bir olay yaşamadık gibi ama yaşadık ben senden kalbini kırdıysam özür dilerim affet beni aynı gemideyiz hepimiz mutlu olalım bu falı da bırakalım şerefe

Arkadaşlar mesaj gönderiyorsunuz da yormayın daaa Karadeniz damarım tuttu! Pazar günü dediği olursa söylerim ben emin olmadığım falcının reklamcısı olmam günahdır da!

Kızlar selam bir kişinin ismine tıkladığımda canlı görüşme ve fal baktır diye iki seçenek çıkıyor Sohbete başla deyince ne oluyor falı canlı mı bakmış oluyor? Ben katina falı baktırmak istiyorum ama siz su falını da öneriyor musunuz

Kızlar tam tersi oldu ben vebale giremem nesibenin dediği oldu heveslendim umutlandım olmadı hiç iyi değilim köpek gibi içip ağlıyorum sanırım hiç mutlu olmaıcam pazar demişti pazara kalmadan olumsuz bişi dicem ben kendi rızam ile veriyorum parayı inanıyorum deniyorum neyse eğer burayı okuyan falcı varsa geçmiş şeylerde gördüm okuyorlarmış ben dertliyim mutsuz umutsuzum düşmüşüm senin kapına eğer umudumla oynamak için yalan atıyorsan beni kullanıyorsan günah ya günah yani aşırı mutsuzum şu an umutlanmıştım

nesibe mi

Evet sabahtan beri ağlıyorum geçenlerde düşük ücretli falcıya baktırdım bir heveslendim ama vebale giremem kimseye söylemedim çıkarsa söylücektim tam tersi oldu nesibenin dediği oldu aşırı kötüyüm yemek bile yiyemiyorum falcılar burayı görüyorsanız gördüm okuyanlar varmış bir care umutsuzca geliyorum ben mesela nolursunuz umut vermeyin boş yere çok inanmıştım ya ne hale geldim şaşma işte biri varsa devam et benim suçum

fal olayları böyle özellikle gelecek konusu cok sıkıntılı konuyu bilmediğim için pek bir şey diyemiyorum ama umarım toparlanırsınız en kısa sürede

Kızlar bir kupon bulsak çok iyi olur ya ben instagrama baktım ama yeni bir kupon göremedim
14 şubat için kesin bir indirim yaparlar.
bu arada tesadüf mü bilmiyorum ama hakkını yemek istemedim sibel avcı bana yakın zamanda bir adım olcak 8 9 u gibi sanki dedi 8 şubat gece bir iletişimimiz oldu. belki denk gelmiştir. burda baktıranlar vardı söylemek istedim

Varizzen sizin tavsiye edebileceğiniz biri var mı?
Inan hicbiri yok, bende hepsi patladi malesef. Seni dusunuyor, seviyor, cekiniyor, guvenilir ama korkuyor dedikleri kişi firavun cikti. O nedenle hiçbiri bilmiyor. Arada tesadufen tututturanlar olmuştu ama hep tesadüftü bildiklerinden degil. Cok uzun zaman oldu zaten baktirmayali en son 8 ay filan olmustur. Ama ille yorum alacaksaniz bari ucuzlardan alin bu 150000000 krediye dolandiranlara degil. Cunku zamaninda onlarada baktirmistim bilselerdi bende bilirlerdi.

kızlar sordum ama tekrar bir sormak istedim zülal şene yakın zamanda baktıran ya da gecmıste baktıran var mı burda cok övmüştüm ama baktıran varsa fikrini merak ettim

fal olayları böyle özellikle gelecek konusu cok sıkıntılı konuyu bilmediğim için pek bir şey diyemiyorum ama umarım toparlanırsınız en kısa sürede
Teşekkür ederim iyi geldi yazdığın bugün tüm gün uyudum hatalarımı niye fala sardığımı düşündüm ne bileyim sanırım mutlu olmayı hakketmeyen biriyim

Teşekkür ederim iyi geldi yazdığın bugün tüm gün uyudum hatalarımı niye fala sardığımı düşündüm ne bileyim sanırım mutlu olmayı hakketmeyen biriyim
eminim hakettiğinize 3 yıldır baktıran biri olarak söylüyorum bu boşluk hissi çok kötü fala itenler utansın bizi

Ah canım keşke hak ettiklerimizi yaşasak ama öyle bir dünya yok maalesef şu hayattan beklentileri ne kadar az tutarsak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…