- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #9.841
Evet işte çok değişiyor insan naapsın bilemiyorAdamda hayır yok o kesin de bari biri dese yok bunda hayır diye yoksa ben anladım çoktan ondan bi cacık olmayacağını
Bunu bana dan diye söyleyen Medyum Namaste olmuştu mesela ama onun da başka tahminleri tutmadı o yüzden arada kaldım belki bir daha denerim bilmiyorum.
Ben baktırdım çok tatmin etmedi açıkcasıFeray Tekin'e kahve falı baktıran var mı
Tüm güzel enerjisi bana denk geldi demek kiÖzlem Yılmaz mı? Ben ona bir kez baktırdım ve bir daha asla uğramadım. Tutarsız ötesi ve kötü haber tellalıydı olumsuz yorumun dibini yapmış olmak için yapmıştı ve negatif enerji aldım ondan zaten. Ve asla benle alakası olmayan bir faldı o yüzden sanmıyorum onun fallarının herhangi birine çıkacağını. Kaldı ki vadeleri de geçeli aylar oldu zaten bu saatten sonra ne değişcek
Vadesi tutanı paylaş bizimle lütfeeen. Arada kaçırdıklarım olursa diye üzülüyorum. Aklım hala baktıramadıklarımda.Bana da özlem yilmaz kesinlikle cikmadi ,iki kere baktirmistim.Firuze şanli ,didar evren,zeus,sevgi derman ,beril yavuz,nadide hanzade de coktan patladi .Yalniz ,Yagmur adli yorumcunun gecen yil vadesi tutmustu.Bir de bir sey icin cok tutarli konusmustu,dedigi gibi ilerledi.Duygu deniz de karsi tarafin zihnini okumada ve durum analizinde cok iyiydi.Isilay isimli bir yorumcu da havuz fali olmasina ragmen harf tutturdu cok bi kac da degisik vadeler verdi daha var.Tutarsa yazarim.Her seferinde pisman olup olup bir daha asla baktirmam deyip tekrar baktiriyorum ,biktim bu huyumdan artik...
İnan ben de çok geçtim bu yollardan. Ve artık ciddi inanmaya başladım enerjimizi ancak biz kendimi yönlendiririz diye. Evet çok tutarlı ve makul olanları var geçmişi ve şimdiki zamanı harika betimlemeleriyle anlatan ama şöyle olcak böyle olcak yok kesin kez dedikleri kısımda işte hiçte öyle olmadı ve olmuyorda. Hala daha da olacaaaaaak bekle gör bak diye kesin ve net ifadelerle bazı yorumcuların demesi beni düşündürmüyor değil ya gerçekten çok eminler ve sadece vadeyi tutturamıyorlar ya da biraz daha oy alsınlar ve süre kazansınlar diye bunu yapıyorlar diye düşünüyorum ki 2.seçeneğe inanmak istememekle birlikte maalesef daha yakınım mantık çerçevesinde.Vadesi tutanı paylaş bizimle lütfeeen. Arada kaçırdıklarım olursa diye üzülüyorum. Aklım hala baktıramadıklarımda.
Duygu’nun bende de vadeleri tutmadı hem de 3 kez! Ama anlıkta hala çok iyi olduğunu düşünüyorum patır patır yaşadığım ve düşündüğümü söylediğini ve doğru olduğunu hepsinin ama sorulan sorular üzerinden muhakeme yaparak risk aldığını da düşünmüyor değilim, ona göre belki yorum yapıyor diyeceğim ama baZen de birebir düşünülen ve söylenilen karşılıklı ilişki içindeki cümleleri nereden bilebilir ve söyleyebilir diyorum orada kafam karışıyor zaten ama vadeleri asla tutmuyor evet. Hatta ben yazmıştım daha önce de onla ilgili, ben vaden tutmadı yalnız diye ona söylediğimde vade konusunda kendine güvenmediğini başarılı olmadığını söylemiş ama sonuç değişmeyecek görceksinle beraber kısacası.Kızlar selam. Duygu Denizin çok abartılmış olduğunu düşünüyorum. Kendisine su falı baktırdım. Böyle ufak tefek bildiği noktalar vardı. Onun dışında yorumu bitene kadar gülerek dinledim yalan yok. Erkek arkadaşım ailesiyle epey sorun yaşayan, onlarla bağı kötü olan birisiyken bana tam tersi ailesinden çok daha fazla önem verdiği kimse yoktur demişçocuk daha anne babasını hastaneye şikayet zoruyla götürüyor gelmiş bana çok önemsiyor diyor bu 1 2. Ailesi olumsuzluk çıkartmaz demiş bir sıkıntı göremedim seni de isterler demiş aksine istemiyorlar ve erkek arkadaşın da senden vazgeçer ailesi seni tamamen istemezse demiş. Aksi yönde onlardan vazgeçmek için planlar yapıyor ve konuşmuyorlar. Yani duygu kesinlikle bence abartılmış. Burç yorumu yaptığını düşünüyorum ben bu arada. 2.su falı da attım belki ilk falda enerjimiz uyuşmadı diye düşünerek. Tam bir fiyasko. Verdiği vade de tutmadı. Kendisinden epey emin birde o da tuhaf Benim yazdığım sorulardan yola çıkarak bir şeyler konuşup durmuş. Gökçe Aksoy öneririm ama kesinlikle. Aile konusunu falan net bir şekilde bağlarının kopuk olduğunu söyledi. Olumlu olumsuz her şeyi aktarıyor kendisi. Tekrar girmeyi düşünüyorum zaten kendisine. Ama duygu denize tabiki hayır
Kızlar selam. Duygu Denizin çok abartılmış olduğunu düşünüyorum. Kendisine su falı baktırdım. Böyle ufak tefek bildiği noktalar vardı. Onun dışında yorumu bitene kadar gülerek dinledim yalan yok. Erkek arkadaşım ailesiyle epey sorun yaşayan, onlarla bağı kötü olan birisiyken bana tam tersi ailesinden çok daha fazla önem verdiği kimse yoktur demişçocuk daha anne babasını hastaneye şikayet zoruyla götürüyor gelmiş bana çok önemsiyor diyor bu 1 2. Ailesi olumsuzluk çıkartmaz demiş bir sıkıntı göremedim seni de isterler demiş aksine istemiyorlar ve erkek arkadaşın da senden vazgeçer ailesi seni tamamen istemezse demiş. Aksi yönde onlardan vazgeçmek için planlar yapıyor ve konuşmuyorlar. Yani duygu kesinlikle bence abartılmış. Burç yorumu yaptığını düşünüyorum ben bu arada. 2.su falı da attım belki ilk falda enerjimiz uyuşmadı diye düşünerek. Tam bir fiyasko. Verdiği vade de tutmadı. Kendisinden epey emin birde o da tuhaf Benim yazdığım sorulardan yola çıkarak bir şeyler konuşup durmuş. Gökçe Aksoy öneririm ama kesinlikle. Aile konusunu falan net bir şekilde bağlarının kopuk olduğunu söyledi. Olumlu olumsuz her şeyi aktarıyor kendisi. Tekrar girmeyi düşünüyorum zaten kendisine. Ama duygu denize tabiki hayır
Arkadaşler fal sepetinde kredi alırken kredi kartı kullanınca sorun oluyomu bi güvenemedim de
Ben de kartla alıyorum hep zaten 3d secure şifre geliyor herşey de kontrol altında oluyor. Hiç bir problem yaşamadım o konuda bugüne dekArkadaşler fal sepetinde kredi alırken kredi kartı kullanınca sorun oluyomu bi güvenemedim de
Bize ulasin kismindan uygulamaya mesaj at kisa surede iade ediliyorKızlar yağız okura bu sabah attım enerji alamadığını söyledi başka arkadaşa yönlendirin dedi nasıl yapacağız iadeyi bilen aydınlatsın beni
Şimdi baktım da hala duruyor o yorumcu sitede. Hiç denk gelmedim valla ben sen nasıl buldun onuKızlar Fal sepetinde Gülden ay diye biri var, nereden çıktıysa karşıma geçenlerde yani nasıl söyleniyorum o kadına anlatamam hala daha şarlatanların ve sahtekaların varlığını bilmek bana iyi gelmiyor artık ya. Onca güzel, muhteşem yorumlarına kandım saf saf bile bile hani o yorumların bazılarının abartı ya da yalan olduğunu ama yine de insanda bu bitip tükenmek bilmeyen inanma isteği ah ah.. yorumlara aldanıp yorum aldım telefonda bir de, berbat ötesiydi size nasıl anlatayım. Elle tutulur bir şey söylememesini geçtim, benim sorduğum soruları tekrar etti ve sen anlat diye kendi bir şey söylemeden beni konuşturmaya çalıştı inanamadım tutuldum kaldım senin işin bu ya sen bakıcaksın o yüzden bu tlfdayız şuan ben psikolog seansına gelmedim sen anlat diyebileceğin bana ve derken süre bitti resmen kadın doğru düzgün bir kelime söylemeden fal bakmış görüntüsü oldu ve bu bir süre önceydi bu arada yeni baktırmadım ama şimdi eski fallarımı incelerken aşırı sinir oldum bu şarlatana hem ayırdığım vakte hem nakte. Hakkımı helal etmiyorum yani o derece ohh benden çıktı ya içim rahat en azındanGÜLDEN AY sakın sakın! Benim parama yazık oldu sizinkine olmasın en azından
Ben artık müdavim müşterileri oldumArkadaşler fal sepetinde kredi alırken kredi kartı kullanınca sorun oluyomu bi güvenemedim de
Aahaha ben de böyleyim aklım hala başka yorumcularda. Şöyle ucuz yeni gelen yorumcu keşfindeyim varsa biri söyleyin lütfenVadesi tutanı paylaş bizimle lütfeeen. Arada kaçırdıklarım olursa diye üzülüyorum. Aklım hala baktıramadıklarımda.
Hemen geldim arzu güneş'i dene derimAahaha ben de böyleyim aklım hala başka yorumcularda. Şöyle ucuz yeni gelen yorumcu keşfindeyim varsa biri söyleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?