Kızlar selam. Duygu Denizin çok abartılmış olduğunu düşünüyorum. Kendisine su falı baktırdım. Böyle ufak tefek bildiği noktalar vardı. Onun dışında yorumu bitene kadar gülerek dinledim yalan yok. Erkek arkadaşım ailesiyle epey sorun yaşayan, onlarla bağı kötü olan birisiyken bana tam tersi ailesinden çok daha fazla önem verdiği kimse yoktur demiş

çocuk daha anne babasını hastaneye şikayet zoruyla götürüyor gelmiş bana çok önemsiyor diyor bu 1

2. Ailesi olumsuzluk çıkartmaz demiş bir sıkıntı göremedim seni de isterler demiş aksine istemiyorlar

ve erkek arkadaşın da senden vazgeçer ailesi seni tamamen istemezse demiş. Aksi yönde onlardan vazgeçmek için planlar yapıyor ve konuşmuyorlar. Yani duygu kesinlikle bence abartılmış. Burç yorumu yaptığını düşünüyorum ben bu arada. 2.su falı da attım belki ilk falda enerjimiz uyuşmadı diye düşünerek. Tam bir fiyasko. Verdiği vade de tutmadı. Kendisinden epey emin birde o da tuhaf

Benim yazdığım sorulardan yola çıkarak bir şeyler konuşup durmuş. Gökçe Aksoy öneririm ama kesinlikle. Aile konusunu falan net bir şekilde bağlarının kopuk olduğunu söyledi. Olumlu olumsuz her şeyi aktarıyor kendisi. Tekrar girmeyi düşünüyorum zaten kendisine. Ama duygu denize tabiki hayır