- 17 Temmuz 2021
- 206
- 232
- 33
- 34
Tatlım sen Alya Ar’a baktırmıştın, dedikleri doğru mu çıkıyor genelde ya da doğruları mı söylediğini düşündün baktırdıklarında?Alya Ar fena değildi bende, anda bildiği şeyler oldu, gelecek için henüz yorum yapamam. Sadece soru sorduktan cevapta hak ettiğim 5 yıldızı ve güzel yorumu verin demiş o bana çok itici gelmişti soğudum baya. Ona da bırak ben karar vereyim dedim içimden, yoruma hiç bir şey yazmadım puan da vermedim
Ya ilk kez yorum aldım da ondan, baktırcam diyodum ya zaten ona da listemdeydi ama biraz hayal kırıklığı oldu, ses kaydı bir kere berbattı ses kalitesi acayip derinden geliyordu yani özel kulaklıkla dinlememe rağmen duymakta güçlük çektim ve çok tutarlı gelmesine rağmen bana falı (her ne kadar full olumsuz konuşssada) tutarlı geldi hani benim hayatıma uyarladığımda, fakat daha çok temenni + tavsiye niteliğindeydi.Alya Ar fena değildi bende, anda bildiği şeyler oldu, gelecek için henüz yorum yapamam. Sadece soru sorduktan cevapta hak ettiğim 5 yıldızı ve güzel yorumu verin demiş o bana çok itici gelmişti soğudum baya. Ona da bırak ben karar vereyim dedim içimden, yoruma hiç bir şey yazmadım puan da vermedim
Alya Ar sorduğum kişinin kişiliği ve durumu hakkında doğru yorum yaptı, uzun bir vade verdi o yüzden geleceğe dair bişey diyemem fakat tam o sırada görüşmeye başladığım başka birisi ile ilgili de istersen mantık evliliği yapabilirsin dedi. Bilmiyorum ben adamın mesajlarına bile cevap vermek istemiyorum şuan, bi daha görüşmeye de niyetim yok. Ben sadece mantıkla bile ilerisini göremiyorumTatlım sen Alya Ar’a baktırmıştın, dedikleri doğru mu çıkıyor genelde ya da doğruları mı söylediğini düşündün baktırdıklarında?
Kesinlikle katılıyorumm en güvendiklerimden kendisiMelisa'nın çok sevdiğim bir yanı var, sadece hissettiğini söyler. Senaryo yazmaz. Olumsuz ise olumsuz der, eğer emin değilse de emin değilim der. Bence denenebilir. Benim en çok güvendiğim falcı diyebilirim. Ama bol ayrıntı ve vade bekliyorsanız genelde onlar olmuyor.
Ona hic baktirmadim ama Duygu Aura veya Akin Kurt tavsiye edebilirimKızlar merhaba yeni katıldım buraya. Yorumlarınızı okuyorum da ben de fal sepetine düştüm valla sevgilimden ayrılınca. Pars yücelen baktıran var mı aranızda dedikleri ne kadar doğru sizceeee
Yaa ben de duyguya baktırdım ama nedense pek hoşuma gitmedi kötü şeyler söylemedi ama çıkıyor mu dedikleriOna hic baktirmadim ama Duygu Aura veya Akin Kurt tavsiye edebilirim
Vadesi dolmadi bende daha bekliyorummm Insallah cikarYaa ben de duyguya baktırdım ama nedense pek hoşuma gitmedi kötü şeyler söylemedi ama çıkıyor mu dedikleri
Akin kurt pembeci miydi sizde? Vadeleri cikti mi?Ona hic baktirmadim ama Duygu Aura veya Akin Kurt tavsiye edebilirim
Bende onu bekliyorum hem az giriyor hem de girince online diye bildirim alıyorum bir bakıyorum ki profili meşgul ya bekleyenler hemen gönderiyor anlayamadım gitti. Hep dolu bende iyi demek ki hep fal geliyor diye düşünüyorumKızlar melisa donukuk ile ilgili geçmişte fena şeyler yazılmamış kendisi profesyonel medyumluk yaptıgını yazmış falan değermi acaba? Gün içerisinde cok az aktif oluyo zaten
bende ilkinde çıktı ikinci de vade vermedi ama bişeyler olunca şöyle olacak falan dedi onu bekliyorum bakalımAkin kurt pembeci miydi sizde? Vadeleri cikti mi?
Ben iki kez baktirmistim ona.Karsi tarafin ve sizin ruh durumunuzu iyi biliyor.Bir sey olacak mi diye sordugumda olacak demisti ama vade vermemisti.Bende onu bekliyorum hem az giriyor hem de girince online diye bildirim alıyorum bir bakıyorum ki profili meşgul ya bekleyenler hemen gönderiyor anlayamadım gitti. Hep dolu bende iyi demek ki hep fal geliyor diye düşünüyorum
ben pazartesi attim pek detay vermedim bana yazmiski genel bakmiyorum sorun varsa bende iade et dedim, bence soruna göre salliyor iyi hissiyatli bir falci bakardi.Kızlar Gökçe Işık ı deneyen oldu mu?
Haklısınız az buçuk bir şeyler söyleyebilmesi lazım. Teşekkür ederim bilgilendirme için.ben pazartesi attim pek detay vermedim bana yazmiski genel bakmiyorum sorun varsa bende iade et dedim, bence soruna göre salliyor iyi hissiyatli bir falci bakardi.
Sabah Nadide hanzadeyi bende denemek istiyorum hangi fali baktirdiniz acabaMerhaba kizlar ben de son zamanlarda falsepetinde baya fal baktirdim. Benim deneyimlerim: Duygu aura: Kesinlikle cok alakasiz bir yorum yapti ben dusuk puan verince falimi iade etti. Cok sevimsiz ve kaba biri bana göre.
Zelis Can: Iki kere fal baktirdim birinde iyiydi ikincisinde baya sacmaladi ve durmadan ayni seyleri diyip durdu. Sonra havuz falimi alip bakti yine önceki fallariyla ayni seyleri soyledi zaten o falida hemen sildim.
Didar Evren: Bana kesinlikle bir adim goremiyorum dedi ve bir gun sonra adim geldi :) yani sezgilerinin pek güclu oldugunu dusunmuyorum.
Fulya Nas: Bir kac kere yorum aldim ve analizlerini sevdigim bir yorumcu ikinci fali cikmisti ama en son falina daha vakit var.
Nadide Hanzade: Ilk attigim falda verdigi tarihlerin hepsi cikmisti. Ama son fali patladi malesef verdigi tarih coktan gecti.
Melissa Donukluk: Bence güzel yorum yapiyor ama kendinden pek emin degil. Mesela “ Aramaz demiyorum belki arar “ gibi. Bence denenebilir bir yorumcu. Ona bir kez baktirdim daha baktirmadim.
Sevgi Derman: Malesef net bir yorumcu degil yani baktirdim ama baktirmasaydimda olurmus bilmiyorum belki benim enerjim uyusmadi.
Aslinda daha fazla kisilere baktirmistim ama cogunu unuttum.
Simdi vadelerini beklediklerim
Derin Hisler
Ada Dogan
Akin Kurt ( cok begendim yorumunu )
Demir
Zeynep Gurhan
Firuze sanli ( cok pembeci geldi bana )
Samantha Gray ( cok begendim yorumunu)
Alya Ar
Gelismeleri paylasicam :))
Selin Ay aldi falimi havuzdanBirde hediye fal gelmis falsepetinde bakalim yolladim kim alicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?