Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar fal sepetinde ne kadar çok yorumcu beğenmişsiniz ya ben çoğunu beğenmedim en popüler isimlerden Didar, Duygu Aura, Derin Hisler falan en önce patlayanlar bende. Adı geçenlerden Akın Kurt, Dudu Nur çok pembeciydi çıkmadı zaten. Didarla duygu da öyleydi, Duyguya kalsa geçen yaz evlenme teklifi alıyordum beyefendiden. Fala baktıralı 1 yıl oldu hayatımda Olumlu bir gelişme yok. Yağız Okur un Da dedikleri çıkmadı. Sevgi Derman, Mısırlı Talia, Nesibe yi denemedim. En son medyum bilgeyi denedim, olumsuz yorum yaptı ama karşı tarafın çok çaresiz üzgün olduğundan arada kaldığından falan bahsetti hiç öyle olduğunu sanmıyorum adamın hiç üzgün ezik bi hali yok Arya Çiçek, kader papatya onlar da iyi niyetli pembe ablalarım İndirimde kredi alsam Nesibeyi deneyebilirim ama ona da çıkmadı diyen çok. Hiç bulaşmıyorum o yüzden

Aslı Gül, Duygu Deniz, Gökçe Aksoy, Elena Günce, Gökhan Keskin bunlar da vadesi geçenler. Olumlu konuşmuşlardı.
Bende de duygu deniz in vadeleri 2 kez geçti tam ve ben mal gibi çıkmadığı halde baktırmışım yeniden ona Ve söyledm kendisine hala vadelerin çıkmadı bekliyorum diye, bana vade zaman verme konusunda pek başarılı olmadığını ve tam net zaman versede çıkamayabileceğini söyledi sonra bunun üzerine fakat herşey dediğim gibi olcak deyip durdu ısrarla sadece vadeleri 3-5 şaşar dedi de baya aylar kadar şaştı neyse…

Aslı Gül, Duygu Deniz, Gökçe Aksoy, Elena Günce, Gökhan Keskin bunlar da vadesi geçenler. Olumlu konuşmuşlardı.
Ama duygu deniz benim için hala anda çok iyi, hatta bizim baktırdığım insanoğlu için aramızda geçen sadece bize ait diyalogları söyleyebilcek kadar bilip dillendirmesi ve gerçekten kişinin düşüncelerini çat çat aktarması çom doğru ve tutarlı tutarlılığı hiç şaşmadı bu konuda ama işte vadeler çok sıkıntılı. Bir de Akın kurt için de aynı şeyi söylicem, herşeyi çok güzel anlık ve geçmiş bildi fakat Akınında vadesi bugün itibariyle doldu ki en son bakımımda ısrarla söylemiş ve hala aynı tarihlerine sadık kasım-aralık gibi kesin kez dedi ve bilmem 3-4 falında da hep bundna sonraki adapte olup evliliğe koşma yoluna haziran temmuz diyor yani iki konuda da hala ısrarcı Bir de duygu ile akın aynı doğrultuda çok yakın şeyler söylediler hep bunca zaman, ve üstünde durdukları şeylerdir çok doğruydu ama vadeler tutmadığı için güvenemedim + tek ayrıldıkları nokta son dönemde şu oldu, duygu nun sosyal medya muhabbetlerinden dem vurup sosyal medyada takipten çık aklındaki sevdiğini o zaman daha hızlı netice alıcaksın demesiyle, bunu akın a sonrasında baktırdığım fal da sormam ve akın ın hayır hiç bir şey yapmadan sadece bekle demesi fikir ayrılığına sebebiyet verdi bende de yani ne yapmamız gerektiğini tabiki biz en iyi biliriz nasıl hissediyorsak ve bilmeliyiz de ama insanın bu farklı bir yönlendirmeye sahip olma ve daha fazlasını bilme isteği işte…mesela ben epey karıştım takipten çıkmalı mıyım çıkmamalıyım, aksiyon almadan hiç bir şey ve o umrumda değilmişcesine sadece beklemeye devam edip yaşamalı mıyım bilemedim ve 2.ni uyguluyorum sanırım, o zamandan beri istemsizce hiç bir şey yapmadan düşünüp beklemek…

Bu arada küçük bir güncel daha, Gökçe Aksoy da Duygu ile çok benzer şeyler söylemişti ilk falında ve anlıklarda iyiydi ama tarz olarak birbirinden farklılar duygu ve gökçe dile getiriş
Biçimi olarak tabi

Ne olursa olsun vadesi patlayan değil, çıkan falları sevme eğilimindeyiz tabikide. Şöyle bir hisleri inanılmaz ve gerçekten gördüğünü hissettiğini olduğu gibi söyleyen ve garanti bilen ve onun dediği gibi süreç ilerleyen, falı tamamen çıkan bir falcı, ya da bakım ustası ne dersek diyelim olsa da varsın olsun güzel ifade edemeyen, anlatımı kötü olsun. O kısmını da biz çözerdik, sadece asıl yeteneği bize göstersin Böyle bir yorumcuyla yollarımıZın kesişmesi dileğiyle

Aslında anda biliyorlar o konuda başarılı çoğu ama söz konusu birazcık ileriyi görmek olunca ı-ıh olmuyor. Yani tabii bu arkadaşlar da senin benim gibi insan, az biraz hisleri var diye çok da yüklenmemek lazım diye düşünsem de e madem bu işi yapıyor para kazanıyorsun bari biraz gidişattan tuttur. Bazı yorumcular mesela vade vermiyor ama ilerleyiş böyle olacak, sonuç şöyle gibi görünüyor çünkü bu adam şöyle şöyle bir adam diyor, belli bir mantık çerçevesine oturtuyor. Çıkar çıkmaz o ayrı ama vadesi şaşsa da vallahi billahi dediğim gibi olacak diyerek komik duruma düşmekten iyidir.
Tavsiyelerine göre yönlendirme konusuna gelirsek bence kendi içinden geleni yapmalısın. Durumun bizzat içinde olan biziz ve her detayı görüyoruz aslında görmüyoruz bilmiyoruz zannetsek de...

Bu arada herkese musmutlu yıllar, inşallah hepimiz için sağlık dolu, huzurlu,mutlu ve hepimizin aklındaki kalbindeki neyse en güzel haliyle yaşadığı yarınlar olsun
Hepimiz için mutlu, sağlıklı, başarılı ve uğrunda belki de binlerce lira harcadığımız beklentilerimize kavuştuğumuz, kavuşamasak bile hayırlısının bu olduğunu kabullenerek fal batağından kurtulduğumuz bir yıl olsun

Merhabalar,
Sizin yazdıklarınızı görünce kendi yaşadıklarıma çok benzediği için tecrübelerimi aktarmak istedim. Lütfen kendi iyiliğiniz için fala göre yaşamayın. Falı baktırın ama sonra sakinleşin. Oturup bir düşünün. Falcının dediğini değil içinizdeki sesi dinleyin. Falcının dediğine göre davrandığımızda ve beklentiye girdiğinizde geleceği, akışı kontrol etmeye çalışmış gibi oluyoruz ve bu aslında enerjiyi sekteye uğratan bir şey. Üstelik akışı kimse kontrol edemez çünkü karşınızdaki insanı da kontrol edemezsiniz. Kontrol etmeye çalışırsanız olacak olan da olmaz, her şey daha kötü olur. Bir de eğer çok iyi falcılarda bile vadeleriniz sürekli patlıyorsa, sizin ya da karşınızdaki insanın bazı blokajları olma ihtimali var. En azından kendi blokajlarınızı iyileştirmeye, ortadan kaldırmaya çalışabilirsiniz. Şahsen ben bu durumu yaşadım, vadelerden tamamen umudunu kesmiş birisiydim ama bu durum bir süredir değişmeye başladı.
Umarım yeni yıl hepimiz için daha mutlu daha umutlu ve bol çıkan fallı olur

Su falına karşıdakinin anlık düşünceleri için mi baktırıyorsunuz yoksa genel bir durum içinde baktırılabilir mi ?

Yaa yoruma o kadar güldüm ki senin adamdan hayır yok gibi geldi bana baksana o yok bu yok Onu değiştirmekle başla istersen Hoş bizimkilerde farksız erkek milleti değil mi

Yaa yoruma o kadar güldüm ki senin adamdan hayır yok gibi geldi bana baksana o yok bu yok Onu değiştirmekle başla istersen Hoş bizimkilerde farksız erkek milleti değil mi
Adamda hayır yok o kesin de bari biri dese yok bunda hayır diye yoksa ben anladım çoktan ondan bi cacık olmayacağını
Bunu bana dan diye söyleyen Medyum Namaste olmuştu mesela ama onun da başka tahminleri tutmadı o yüzden arada kaldım belki bir daha denerim bilmiyorum.

Duygu'nun vadeleri bende de tutmadı Özlem Yılmaz çok iyi vadede

Bana da özlem yilmaz kesinlikle cikmadi ,iki kere baktirmistim.Firuze şanli ,didar evren,zeus,sevgi derman ,beril yavuz,nadide hanzade de coktan patladi .Yalniz ,Yagmur adli yorumcunun gecen yil vadesi tutmustu.Bir de bir sey icin cok tutarli konusmustu,dedigi gibi ilerledi.Duygu deniz de karsi tarafin zihnini okumada ve durum analizinde cok iyiydi.Isilay isimli bir yorumcu da havuz fali olmasina ragmen harf tutturdu cok bi kac da degisik vadeler verdi daha var.Tutarsa yazarim.Her seferinde pisman olup olup bir daha asla baktirmam deyip tekrar baktiriyorum ,biktim bu huyumdan artik...

Özlem Yılmaz mı? Ben ona bir kez baktırdım ve bir daha asla uğramadım. Tutarsız ötesi ve kötü haber tellalıydı olumsuz yorumun dibini yapmış olmak için yapmıştı ve negatif enerji aldım ondan zaten. Ve asla benle alakası olmayan bir faldı o yüzden sanmıyorum onun fallarının herhangi birine çıkacağını. Kaldı ki vadeleri de geçeli aylar oldu zaten bu saatten sonra ne değişcek

Şuan okudum yazdığınızı ve şuandan itibaren umut doldum bile sağolun Ben de blokaj durumlarına çok inanıyorum, ama enerjimi kendime ve kendi hayatıma vermek ve odaklanmak dışında başka ne yapabilirim bilemiyorum. Hepimize bomba gibi bir değil uzun yıllar diliyorum

Özlem Yılmaz a baktırdım adı geçince son zamanlarda. Olumsuz yorum yapmamış bana hani pembe de değil sadece şöyle şöyle yapmalısın o zaman etkili olabilir tarzında konuşmuş. Vade de vermiş bilmiyorum tabii ne olur, anda mantıklı geldi söyledikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…