Fal Sepeti Deneyimleri

Hayır Melek Karayı denemedim ama çok merak ettim en kısa zamanda deneyeceğim, Duygumu zaten bilmeyen mi var
Evet gerçekten kaç kişiye baktırdıysam partnerimin aurasını Duygu Aura kadar başarılı hiç kimse aktarmadı. Gökhan Keskin konusunda ne düşünüyorsun peki Katina baktırdım ona. Epey hislerinin kuvvetli bir yorumcu olduğunu düşündüm. Normalde olumsuz konuşmaları ile ünlüymüş. Bende de epey nokta atışları oldu, hatta tek tek acele etmeden yavaşlıyor soruları. Ama bana olumsuz konuşmadı. Sen baktırdın mı merak ettimmm

Duygu Aura vadesi cikti mi sizde? Bilinc okumasi karsi taraf icin de dogru mu cikiyor?
Vade vermişti Aralık ayı bitmeden şöyle şöyle olacak diye. Gerçekten dediği oldu sadece ertelendi o konu şaşırdım bunu söyleyen de sadece duygu olmuştu. Aura okumada üstüne yok bence. Çünkü 30 kişiye falan baktırdım kredisi yüksek hiç biri duygu etmez bence. Sonra mesela geçmiş ile ilgili de birtakım nokta atışları, erkek arkadaşımın bana kullandığı kelimeler, hatta öyle bir nokta atışı vardı ki zaten istediğim en önemli konu üzerinden beni vurmuş. Yani kısaca partnerim bana ne dediyse ağzından ne çıktıysa onları söyledi.

Hayıır baktırmadım ama deniyorum bugün içinde

ooo baya detaylı yazmışssın Falsever biri olarak resmen burda nöbetteyim. Benim için faydalı bir geri dönüş oldu teşekkürler ballişkooo <3 Akının hızlı konuşmasının sebebi bence genel mizacı o sekılde, yayınlarda da o şekildeydi Tarotla da destek atıyor dıye bılıyorum ondan detaylı gelmıs olabılır. Aslında ne yalan soyleyeyım hızlı konusması benım bıraz işime gelıyor. süremi yemeden bır cok bılgıyı almıs oluyorum. Yağızı hiç denemedim 2022 deneyeceğim yorumcular arasında. Gerı bıldırım verıcem bende aynen boyle detaylı :) :-*

yağızı dene mutlakaa

Herkese selamlar..fal deneyimlerini sizlerle paylaşmaya geldim
Öncelikle Akın Kurt; fal göndereceğim zaman çok tereddut ettim ..sonra yorumlara bakınca şansımı denemek istedim gönderdim..Ben kahve falı attım ve inanılmaz derecede nokta atışları yapiyo ..hayatımda olan herseyi sorunları gercekten bildi..ikili ilişkilerde karşı tarafla olan sorunların sebebini,neler yapmam gerektiğinisöyledi ..vade verdi ocak ayına bakalım yaşayıp göreceğiz
Duru Çiçek; katina falı gönderdim..6 dklik ses kaydında 2-3 dksi boşa gitti..yani toplasanız 3 dakikalık bir yorumdu ve memnun kalmadım.. ve çok alakasız toz pembe yorumlar yapıyo..diğer falları nasıl bilmiyorum ama Bn tavsiye etmem açıkçası..

Başka fal deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi ?

Burcu Karen'e birkaç hafta önce su falı baktırmıştım. Yani öyle abartılı nokta atışı yoktu açıkçası yalan yok. Bildiği konular da oldu. Mesela benim ile ilgili konularda eh işte diyelim. Ama karşı tarafın karakter analizini yapamıyor kesinlikle bence. Erkek arkadaşım ile ilgili birkaç noktayı bildi. Bugün de havuzdan katina falımı kendisi almış. Açtım baktım zaten pek de bir beklentim yoktu kendisinden. Aşırı bomboş bir fal olmuş yani. Ve daha önce baktığı su falı ile acayip ters düşüyor. Salladıkça sallamış yani. Nasıl desem tam komedi. Aynı cümlede hem netlik içeren bir kelime kullanıyor hem de belki diyor. Durugörü ile de destekledi güya. Tüm yorum içerisinde birkaç bildiği şey olmuş. Tavsiye etmem kendi adıma şahsen. Epey güldürdü

Hangi çeşit fal baktırmak istiyorsun? ona göre sana öneri yapabilirim. Bu arada bugün %50 indirim varmış kızlar bi pakette. Detaylı bakmadım henüz. Aldıktan sonra buraya da yazarım :)

Su falı baktirmadm hiç genelde doğru çıkıyor diyolsr ama bilemedim ..
Su falını aşırı sık baktırmam çünkü çok net cevaplar verdiğini düşünüyorum ve söylenilen her şey %90 doğru çıkar. Akın Kurt'a, Sevgi Derman'a ve Dudu ura gözün kapalı güvenebilirsin. Tabii daha çok yorumcu var beğendiğim. Ben de kampanyadan kredimi alıp yenilerini deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…