- 25 Ekim 2018
- 3.625
- 6.441
- 158
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #9.801
Duygu Aura vadesi cikti mi sizde? Bilinc okumasi karsi taraf icin de dogru mu cikiyor?Hayır Melek Karayı denemedim ama çok merak ettim en kısa zamanda deneyeceğim, Duygumu zaten bilmeyen mi var
Evet gerçekten kaç kişiye baktırdıysam partnerimin aurasını Duygu AuraHayır Melek Karayı denemedim ama çok merak ettim en kısa zamanda deneyeceğim, Duygumu zaten bilmeyen mi var
Vade vermişti Aralık ayı bitmeden şöyle şöyle olacak diye. Gerçekten dediği oldu sadece ertelendi o konu şaşırdım bunu söyleyen de sadece duygu olmuştu. Aura okumada üstüne yok bence. Çünkü 30 kişiye falan baktırdım kredisi yüksek hiç biri duygu etmez bence. Sonra mesela geçmiş ile ilgili de birtakım nokta atışları, erkek arkadaşımın bana kullandığı kelimeler, hatta öyle bir nokta atışı vardı ki zaten istediğim en önemli konu üzerinden beni vurmuş. Yani kısaca partnerim bana ne dediyse ağzından ne çıktıysa onları söyledi.Duygu Aura vadesi cikti mi sizde? Bilinc okumasi karsi taraf icin de dogru mu cikiyor?
Evet evet, tarihler kesinn tuttu diyemem ama aşağı yukarı çıktı hepsi. Bilinç okumasında da son derece başarılı, kim için baktırsam şaşmazDuygu Aura vadesi cikti mi sizde? Bilinc okumasi karsi taraf icin de dogru mu cikiyor?
Hayıır baktırmadım ama deniyorum bugün içindeEvet gerçekten kaç kişiye baktırdıysam partnerimin aurasını Duygu Aurakadar başarılı hiç kimse aktarmadı. Gökhan Keskin konusunda ne düşünüyorsun peki Katina baktırdım ona. Epey hislerinin kuvvetli bir yorumcu olduğunu düşündüm. Normalde olumsuz konuşmaları ile ünlüymüş. Bende de epey nokta atışları oldu, hatta tek tek acele etmeden yavaşlıyor soruları. Ama bana olumsuz konuşmadı. Sen baktırdın mı merak ettimmm
ooo baya detaylı yazmışssınHanımlar ben de fal sepeti deneyimlerimi paylaşmak istedim boşa para vermesin diye kimse. Başlıyorum;
Firuze şanlı: hem kahve hem de su falı baktırdım. Genel olarak anlık durumda iyi yani içerisinde bulunduğunuz durumu çok net biliyor ancak özellikle kahve falında 5-6 sene sonrası için bir şeyler söyledi, kahve falında o kadar uzun vade çıkmaz biraz pembeci yani. Su falında özenli detaylı yorum yaptı ama biraz fazla klasikti (aşk için baktırmıştım). Kasım ayı için vade vermişti, verdiği vade patladı.
Esra cesur: promosyon falımı almıştı full sallıyor boşa para vermeyin.
Asya naz: o da promosyon falımı almıştı yani o kadar saçma o kadar tutarsız şeyler söylemiş ki soru sorma hakkımı bile kullanmamışım, kahkaha atarak dinlemiştim sakın baktırmayın.
Akın kurt: kahve falı baktırmıştım. Biraz fazla hızlı konuşuyor,yakalamak zor. Boş vade vermiyor aralık ayı gibi kısmetlerin artacak ama sen istemeyeceksin demişti şu an tam aynısını yaşıyorum. Geçmiş ve mevcut durumda da iyi sadece kahve falı için biraz fazla detay bakıyor yani kahve falında o kadar detay çıkmaz diye biliyorum biraz işkillendim. Yine de deneyebilirsiniz kredisi yüksek değil.
Beril yavuz: o kadarrrr saçmaladı ki kendiyle çelişip durdu. Fal baktırmaya diye gittim en son hakaret edip yolladı beni falına düşük puan verince. 1 lira olsa dahi baktırmayın.
Melek kara: promosyon falıma baktı, tam bir fiyaskoydu.
Hayal gibi: promosyon faldı o da. Üstelik iki defa baktı maalesef. Neyse ki ikincisinde iade etti. Dakikalarca geçmişte olmayan birinden bahsetti o da fiyaskoydu.
Derin hisler: su falı atmıştım, güzel detaylı bakıyor. Tarif ettiği kişi biraz klasik geldi ama bakıp göreceğiz aralık sonu diye vade verdi çıkarsa yazarım buraya. Yine de fal sepetinde denenebilir olan sayılı yorumculardan.
Zeliş can: kahve falı atmıştım. Detay vermememe rağmen anlık durumu iyi bildi nokta atışları boldu. Biraz fazla tavsiye doluydu ama yine de nokta atışları olduğu için görmezden geldim. Orta seviye pembeci. Aşk için klasik cümleler söyledi gibi geldi ama vade vermedi bakıp göreceğiz dediği gibi biri çıkarsa yazarım yine.
Alev seçkin: kahve falı atmıştım. Faladdin yorumı gibiydi, verdiği vade de patladı.
Dudu nur: promosyon faldı, beğenmedim bence yorumcu falan da değil boşa para vermeyin.
Duygu aura: fazla pembeci değil gördüğü olumlu olumsuz şeyleri söylüyor. Kahve falı atmıştım ben. Enerjisini de sevdim güzel yorumluyor, denenir. Burç falan da gördü açıkçası şaşırdım kahve falında bu kadar detay çıkar mı bilemedi. Kesin tarih de vermedi ama vadeler söyledi gerçekçi bir yorumdu. Vadeler çıkarsa yazarım.
Yağız okur: su falı attım. Günlerdir online yakalayabilmeyi bekliyordum. Gerçekten beklediğime değdi. Biraz hızlı konuşuyor bu da akın kurt gibi ama heyecanla dinledim detaylı güzeldi. Boş vadeler de vermiyor, pembeci asla değil olumlu olumsuz ne varsa söyledi. Anlık durumda da çok iyi, sormadığım konularda bile çat çat söyledi şaşırdım. Birkaç tane vade verdi umarım çıkar, kendisini çok sevdim ve enerjisinin bana çok uyduğunu hissettim.
FAL SEPETİNDE OLMAYAN BEĞENDİĞİM İKİ TANE YORUMCUYU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM.
Twitter’da melek adında bir yorumcu (kullanıcı adını şu an hatırlamıyorum : su falı baktırdım ve baya detaylıydı. Anlık durumda çok iyi ilişkide benim neler istediğime kadar bildi, geçmişte hangi ilişkimin ne sebeplerle bittiğini vs de bildi. Net tarih vermedi ama tanışma durumumuzun ne şekilde nasıl vs olacağını söyledi pahalı da değil açıkçası denenir yani. Vadelerini bekliyorum, çıkarsa yazarım yine.
Symbol cafe serkan: yüz yüze baktırdım. O da mevcut durumda ve geçmişte iyi, hiç pembeci değil bayaa gerçekti o yanını çok sevdim. Harf verdi bir de şubat sonu mart başı diye vade verdi bir olay için bakıp göreceğiz.
Umarım yardımcı olabilmişimdirrrr
ooo baya detaylı yazmışssınFalsever biri olarak resmen burda nöbetteyim. Benim için faydalı bir geri dönüş oldu teşekkürler ballişkooo <3 Akının hızlı konuşmasının sebebi bence genel mizacı o sekılde, yayınlarda da o şekildeydi Tarotla da destek atıyor dıye bılıyorum ondan detaylı gelmıs olabılır. Aslında ne yalan soyleyeyım hızlı konusması benım bıraz işime gelıyor. süremi yemeden bır cok bılgıyı almıs oluyorum. Yağızı hiç denemedim 2022 deneyeceğim yorumcular arasında. Gerı bıldırım verıcem bende aynen boyle detaylı :) :-*
Tamamdır çok teşekkür ederimyağızı dene mutlakaa
Medyum bilge ile nesibeye ne falı baktrdnizBen denedimHem kredisi düşük hem de iyi yorumlar alıyor iyi ki de denemişim. Verdiği tarihler çıkıyor ve anlatımı çok iyi. Hiç söylemediklerimi bile bildi ben şok Tavsiye ederim kızlar
Medyum bilge ile nesibeye ne falı baktrdniz
Fal atmadan yakalayabildim inşallah seni. Ayşim'e bir şans vermelisin. Detaylı ve güzel bir bakım yaptı. Ben güzel bir deneyim yaşadım onunla.Tamamdır çok teşekkür ederimAlya ar ile ayşim ereni deneyen var mı acaba. Çok arada kaldım yarın fal atıcam
Tercihen Su aslında elektronik olduğu için kartlara enerjimi veremiyormuşum gibi hissediyorum
Peki canm sagolMedyum Bilge'ye yıldızname, Nesibe'ye tarot baktırmıştım. Şans verebilirsiniz.
Hangi çeşit fal baktırmak istiyorsun? ona göre sana öneri yapabilirim. Bu arada bugün %50 indirim varmış kızlar bi pakette. Detaylı bakmadım henüz. Aldıktan sonra buraya da yazarım :)Herkese selamlar..fal deneyimlerini sizlerle paylaşmaya geldim
Öncelikle Akın Kurt; fal göndereceğim zaman çok tereddut ettim ..sonra yorumlara bakınca şansımı denemek istedim gönderdim..Ben kahve falı attım ve inanılmaz derecede nokta atışları yapiyo ..hayatımda olan herseyi sorunları gercekten bildi..ikili ilişkilerde karşı tarafla olan sorunların sebebini,neler yapmam gerektiğinisöyledi ..vade verdi ocak ayına bakalım yaşayıp göreceğiz
Duru Çiçek; katina falı gönderdim..6 dklik ses kaydında 2-3 dksi boşa gitti..yani toplasanız 3 dakikalık bir yorumdu ve memnun kalmadım..ve çok alakasız toz pembe yorumlar yapıyo..diğer falları nasıl bilmiyorum ama Bn tavsiye etmem açıkçası..
Başka fal deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi ?
aa aldın mı ben de bakacaktım şimdi, baktırmadığım bir yorumcuda denerim artık kredilerimiKızlarr falsepetinde 3000 kredi %50 indirimliymiş 150 tl koşunBen iki kere aldım
Su falı baktirmadm hiç genelde doğru çıkıyor diyolsr ama bilemedim ..Hangi çeşit fal baktırmak istiyorsun? ona göre sana öneri yapabilirim. Bu arada bugün %50 indirim varmış kızlar bi pakette. Detaylı bakmadım henüz. Aldıktan sonra buraya da yazarım :)
Su falını aşırı sık baktırmam çünkü çok net cevaplar verdiğini düşünüyorum ve söylenilen her şey %90 doğru çıkar. Akın Kurt'a, Sevgi Derman'a ve Dudu ura gözün kapalı güvenebilirsin. Tabii daha çok yorumcu var beğendiğim. Ben de kampanyadan kredimi alıp yenilerini deneyeceğimSu falı baktirmadm hiç genelde doğru çıkıyor diyolsr ama bilemedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?