- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #9.761
Ben Akınla Fulyayı öneririm bak bu ikisini beğendim bir tane önceden baktırmıştım beğenmemiştim ama şimdi çıkmış sanırım Zühreydi ismi onu beğenmemiştimŞuan için önerebileceğiniz falcı var mı?
Ayyy bayadır ara vermiştim. Yeni isimlerden deneyen oldu mu ? Geri dönüşlerinizi bekliyorum kızlarBen aldım 3000 kredi 150 tl nerdeyse bedava :) Fal seviyorsanız kesin alın kızlar 2 günlükmüş bende Akın ve Fulya'ya baktırdım. Hele Fulya yıldızname de çok iyi mutlaka baktır derim
Allah bilir onu çok güvenme ilişkine devam et. Yıldızname gerçekten bakabilen hocalar var ama çok nadiren gerçekten bakabilenler bulunuyor. Twitter dan falan bakmaz yani hoca. Bende yıldızname baktirmistim hic biri de olmadı.Merhaba arkadaşlar konuyu uzun zamandır takipteydim fakat yeni üye oldum. Normalde tarot kahve falı baktırırdım bu sefer Twitter da ilk defa yıldızname baktırdım ebced hesabıyla bakılıyormuş. Baktırdığım kişi hoca değildi ve sonradan pek güven vermedi bana. Şu an bi ilişkim var ve o kişiyle evlenmeyeceğimi kaderimde gözükmediğini söyledi çok üzüldüm. Sizce yıldızname geleceği görebilir mi bu kadar net doğruluk payı nedir? Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için
Çok teşekkürler cevap için içim rahatladıAllah bilir onu çok güvenme ilişkine devam et. Yıldızname gerçekten bakabilen hocalar var ama çok nadiren gerçekten bakabilenler bulunuyor. Twitter dan falan bakmaz yani hoca. Bende yıldızname baktirmistim hic biri de olmadı.
Benim için de iş ile ilgili olumsuz şeyler tarot falında söylenmişti. Hem uygulamada fal baktırdığım yorumcumu değiştirdim hem de olumsuz şeylere takılmamayı öğrendim.Merhaba arkadaşlar konuyu uzun zamandır takipteydim fakat yeni üye oldum. Normalde tarot kahve falı baktırırdım bu sefer Twitter da ilk defa yıldızname baktırdım ebced hesabıyla bakılıyormuş. Baktırdığım kişi hoca değildi ve sonradan pek güven vermedi bana. Şu an bi ilişkim var ve o kişiyle evlenmeyeceğimi kaderimde gözükmediğini söyledi çok üzüldüm. Sizce yıldızname geleceği görebilir mi bu kadar net doğruluk payı nedir? Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için
Ben denedimFal sepeti medyum bilgeyi deneyen var mı?????
Ben denedimHem kredisi düşük hem de iyi yorumlar alıyor iyi ki de denemişim. Verdiği tarihler çıkıyor ve anlatımı çok iyi. Hiç söylemediklerimi bile bildi ben şok Tavsiye ederim kızlar
Bende Esraya baktırdım parama yazık olduFal kutusundan Esra Özen ve Sezen Hisli ye fal baktırma hatasında bulundum. Aman diyim sakız falından beter sakın baktırmayın paranıza yazık.
Berbat ya puanına aldandım da baktirdim bi dediği de çıkmaz mı. Sezen hisliye baktırdım o da kısacık yazmış yarısı işte karamsarsın negatif düşünme vs diyerek geçmiş diğer yarısı da sözde benden hoşlanan biri varmış tarif etmiş genel bi tip yani esmer sakallı falan ulan türkiyedeki erkeklerin yüzde 90 ı bu zaten. Parama yazık oldu iade istedim vermediler de.Bende denedim partnerimin
Bende Esraya baktırdım parama yazık oldu
Benim enerjim tuttu Nesibe ile %85-90 oranında çıkıyor deneyebilirsiniz. En azından paranız boşa gitmez.Merhaba,fal sepetinde Nesibe yorumcusuna fal gönderip vadeleri cikan,cikmayan var mi?
Medyum Bilge, Kader Papatya ve Duygu Denizi öneririm. Eğer ki fiyat sorun değil diyosan Melisa Donukuk da çok iyi bunlar kesinlikle tavsiyemdir.Bana önerebileceğiniz falcı var mı falsepetinde veya başka bir yerde?
mısırlı talia sanırım dediğiniz. ben geçen yılın başında ona fal attım zor bela çünkü hemen meşgul oluyordu. telefonda fal baktı. o kadar yönlendirici sorular oldu ki..şöyle böyle mi falan filan ağzından laf alıp yorum yapıyor gibi hissettim. sürede uzadı tabi kredilerim de gitti bol bol..falda soramadığım sorularım vardı kredim bitti görüşme kapandı çünkü soru yazdım faldan sonra 2 hafta sonra yanıt vermişti. ama denemek isterseniz varsa deneyin. çünkü ben 1 yıldır neredeyse hiç bakmıyorum falsepetine.Merhabalar , aranızda yeniyim mesajları okuyordum hep ama üye yeni oldum. Fal sepetine de yorumlara istinaden baktım talia diye birisi övülmüş ama sitede bulamadım ben onugeçen gün Kismetim.net diye bir sitede Birsen adında birine fal baktırdım asla memnun olmadım. Fal sepetine de bir şans vermek istiyorum
Bazı yorumlarda onu övmüşlerdi, iyi ki baktırmadım o zaman teşekkür ederim açıklamanız için… falcı arayışına devam o zamanmısırlı talia sanırım dediğiniz. ben geçen yılın başında ona fal attım zor bela çünkü hemen meşgul oluyordu. telefonda fal baktı. o kadar yönlendirici sorular oldu ki..şöyle böyle mi falan filan ağzından laf alıp yorum yapıyor gibi hissettim. sürede uzadı tabi kredilerim de gitti bol bol..falda soramadığım sorularım vardı kredim bitti görüşme kapandı çünkü soru yazdım faldan sonra 2 hafta sonra yanıt vermişti. ama denemek isterseniz varsa deneyin. çünkü ben 1 yıldır neredeyse hiç bakmıyorum falsepetine.
Ben de neredeyse her fal uygulamasını denemiş biriyim ama yorumcuya göre uygulamaya giderim. Sevdiğim yorumcular başka uygulamalara da gidebiliyor tabi ben de peşlerindenMerhabalar , aranızda yeniyim mesajları okuyordum hep ama üye yeni oldum. Fal sepetine de yorumlara istinaden baktım talia diye birisi övülmüş ama sitede bulamadım ben onugeçen gün Kismetim.net diye bir sitede Birsen adında birine fal baktırdım asla memnun olmadım. Fal sepetine de bir şans vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?