Hanımlar ben de fal sepeti deneyimlerimi paylaşmak istedim boşa para vermesin diye kimse. Başlıyorum;
Firuze şanlı: hem kahve hem de su falı baktırdım. Genel olarak anlık durumda iyi yani içerisinde bulunduğunuz durumu çok net biliyor ancak özellikle kahve falında 5-6 sene sonrası için bir şeyler söyledi, kahve falında o kadar uzun vade çıkmaz biraz pembeci yani. Su falında özenli detaylı yorum yaptı ama biraz fazla klasikti (aşk için baktırmıştım). Kasım ayı için vade vermişti, verdiği vade patladı.
Esra cesur: promosyon falımı almıştı full sallıyor boşa para vermeyin.
Asya naz: o da promosyon falımı almıştı yani o kadar saçma o kadar tutarsız şeyler söylemiş ki soru sorma hakkımı bile kullanmamışım, kahkaha atarak dinlemiştim sakın baktırmayın.
Akın kurt: kahve falı baktırmıştım. Biraz fazla hızlı konuşuyor,yakalamak zor. Boş vade vermiyor aralık ayı gibi kısmetlerin artacak ama sen istemeyeceksin demişti şu an tam aynısını yaşıyorum. Geçmiş ve mevcut durumda da iyi sadece kahve falı için biraz fazla detay bakıyor yani kahve falında o kadar detay çıkmaz diye biliyorum biraz işkillendim. Yine de deneyebilirsiniz kredisi yüksek değil.
Beril yavuz: o kadarrrr saçmaladı ki kendiyle çelişip durdu. Fal baktırmaya diye gittim en son hakaret edip yolladı beni falına düşük puan verince. 1 lira olsa dahi baktırmayın.
Melek kara: promosyon falıma baktı, tam bir fiyaskoydu.
Hayal gibi: promosyon faldı o da. Üstelik iki defa baktı maalesef. Neyse ki ikincisinde iade etti. Dakikalarca geçmişte olmayan birinden bahsetti o da fiyaskoydu.
Derin hisler: su falı atmıştım, güzel detaylı bakıyor. Tarif ettiği kişi biraz klasik geldi ama bakıp göreceğiz aralık sonu diye vade verdi çıkarsa yazarım buraya. Yine de fal sepetinde denenebilir olan sayılı yorumculardan.
Zeliş can: kahve falı atmıştım. Detay vermememe rağmen anlık durumu iyi bildi nokta atışları boldu. Biraz fazla tavsiye doluydu ama yine de nokta atışları olduğu için görmezden geldim. Orta seviye pembeci. Aşk için klasik cümleler söyledi gibi geldi ama vade vermedi bakıp göreceğiz dediği gibi biri çıkarsa yazarım yine.
Alev seçkin: kahve falı atmıştım. Faladdin yorumı gibiydi, verdiği vade de patladı.
Dudu nur: promosyon faldı, beğenmedim bence yorumcu falan da değil boşa para vermeyin.
Duygu aura: fazla pembeci değil gördüğü olumlu olumsuz şeyleri söylüyor. Kahve falı atmıştım ben. Enerjisini de sevdim güzel yorumluyor, denenir. Burç falan da gördü açıkçası şaşırdım kahve falında bu kadar detay çıkar mı bilemedi. Kesin tarih de vermedi ama vadeler söyledi gerçekçi bir yorumdu. Vadeler çıkarsa yazarım.
Yağız okur: su falı attım. Günlerdir online yakalayabilmeyi bekliyordum. Gerçekten beklediğime değdi. Biraz hızlı konuşuyor bu da akın kurt gibi ama heyecanla dinledim detaylı güzeldi. Boş vadeler de vermiyor, pembeci asla değil olumlu olumsuz ne varsa söyledi. Anlık durumda da çok iyi, sormadığım konularda bile çat çat söyledi şaşırdım. Birkaç tane vade verdi umarım çıkar, kendisini çok sevdim ve enerjisinin bana çok uyduğunu hissettim.
FAL SEPETİNDE OLMAYAN BEĞENDİĞİM İKİ TANE YORUMCUYU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM.
Twitter’da melek adında bir yorumcu (kullanıcı adını şu an hatırlamıyorum : su falı baktırdım ve baya detaylıydı. Anlık durumda çok iyi ilişkide benim neler istediğime kadar bildi, geçmişte hangi ilişkimin ne sebeplerle bittiğini vs de bildi. Net tarih vermedi ama tanışma durumumuzun ne şekilde nasıl vs olacağını söyledi pahalı da değil açıkçası denenir yani. Vadelerini bekliyorum, çıkarsa yazarım yine.
Symbol cafe serkan: yüz yüze baktırdım. O da mevcut durumda ve geçmişte iyi, hiç pembeci değil bayaa gerçekti o yanını çok sevdim. Harf verdi bir de şubat sonu mart başı diye vade verdi bir olay için bakıp göreceğiz.
Umarım yardımcı olabilmişimdirrrr