- 22 Haziran 2015
- 1.042
- 1.409
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #9.261
vadeden 3 gün önce oldu ama küçük birşey . Asıl konu henüz çıkmadıYargıç vadesi tuttu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vadeden 3 gün önce oldu ama küçük birşey . Asıl konu henüz çıkmadıYargıç vadesi tuttu mu
( off offMaalesef benimde yok, hatta 5. Aydan beri fal baktırıyorum ve çıkmadığı gibi tarihleri sürekli ileri atılıyor
Çıkmaz dediğin halde çıkanlar kimler mesela?☹ Bir de mesela geçmişe dönüp baktığımda hangi fala yok ya bu da çıkmaz dediğim fal çıkmış bi nebze, ama umutlandığım sürekli vadesini gözlediğim fal çıkmamış. Şu anda da öyle son 3 aydır nerdeyse gecmiş fallarımı sürekli sürekli dinliyorum .Ne kadar üstüne düşersem o kadar olmuyo. Malesef bi umut işte
Sen biliyorsundur zaten ama yine de soyleyeyim.☹ Bir de mesela geçmişe dönüp baktığımda hangi fala yok ya bu da çıkmaz dediğim fal çıkmış bi nebze, ama umutlandığım sürekli vadesini gözlediğim fal çıkmamış. Şu anda da öyle son 3 aydır nerdeyse gecmiş fallarımı sürekli sürekli dinliyorum .Ne kadar üstüne düşersem o kadar olmuyo. Malesef bi umut işte
1 seneye yakın öncesinde samantha greyin fakı çıkmıştı. Ben özellikle ona yollamamıştım promosyon faldı. Hatta iade istemiştim. Sonra neva demirin ilk falı çıkmıstı. Karsıdaki insanla aramızda olayı bilmişti. Ama sonraki falları çıkmamıstı. Bir de belirgin hatırladıgım namasteninki çıkmıştı. Özellikle namaste siteye ilk geldiği zaman çok iyiydi. Şu sıralar son 2 falı çok alakasız . Bende berilden çok umutlanmıştım. Herkes günü gününe falının çıktığını yazıyordu yorumlarında. Maalesef oda patlayanlardan.Çıkmaz dediğin halde çıkanlar kimler mesela?
Haklısınız aslında , zaten dün gece uygulamasını sildim telefondan. Ve ewet olacak şey olmuyor resmenSen biliyorsundur zaten ama yine de soyleyeyim.
Fallarini tekrar tekrar dinleme,bir sure sonra onlarin dedigi gibi yasiyorum sanirsin,aldatici olabilir.
Evet olacak seyin otelendigine de inanirim.
Yapabiliyorsan eger;
Bu gunler iyi veya kotu gececek-cektigin veya anlamadigin zararlar vucuduna kalacak.
O yuzden vaktini guzel gecirmek,gezmek,eglenmek ve anda kalabilmek en iyisi.
Dort dortluk bende yapmiyorumdur insaniz neticede ama tecrubelerim bu yonde
Bir de tekrar tekrar dinlemektense bir kagida tarih,falci adi ve verdigi tarih/olacak dedigi olayi yaz arada ona bak gelisme olursa.
Boyle sureclerde kisisel gelisim ve olumlamalarda ise yariyor.
Fal baktirma demiyorum cunku ben de arada coşuyorum.Haklısınız aslında , zaten dün gece uygulamasını sildim telefondan. Ve ewet olacak şey olmuyor resmen
Önerilerinizi dikkate alacağım, çok teşekkürlerFal baktirma demiyorum cunku ben de arada coşuyorum.
Ama anlik sinirle buyuk adimlar atma,misal uyelik silme gibi.
Onlar da olsun bu surecte gerekiyorsa ama sen anda kal.
Burasi fal baktrmayi kotuleme yeri veya benim su an yaptigim gibi akil verme yeri degil farkindayim-sadece hepimiz bu donemlerden gectik,geciyoruz.
Hayat cidden kisaymis ve gecen zaman gelmiyor.
Misal ayrildigimiz kisi donse de donmese de 1 sene sonra bu hallerine aciyorsun
Baska ugraşlarla vakit gecirmek,gelen kisi gelirse duruma gore davranmak ve bu surecte kendini,ruhunu baskalarina da kapatmamak en iyisi sanirim,nacizane onerimdi
Bu arada bu donem coşmuş hallerimdeyim.baya fal baktirmisim,1 aya yazarim neticeleri.
Fal baktirma demiyorum cunku ben de arada coşuyorum.
Ama anlik sinirle buyuk adimlar atma,misal uyelik silme gibi.
Onlar da olsun bu surecte gerekiyorsa ama sen anda kal.
Burasi fal baktrmayi kotuleme yeri veya benim su an yaptigim gibi akil verme yeri degil farkindayim-sadece hepimiz bu donemlerden gectik,geciyoruz.
Hayat cidden kisaymis ve gecen zaman gelmiyor.
Misal ayrildigimiz kisi donse de donmese de 1 sene sonra bu hallerine aciyorsun
Baska ugraşlarla vakit gecirmek,gelen kisi gelirse duruma gore davranmak ve bu surecte kendini,ruhunu baskalarina da kapatmamak en iyisi sanirim,nacizane onerimdi
Bu arada bu donem coşmuş hallerimdeyim.baya fal baktirmisim,1 aya yazarim neticeleri.
Binnaz hem çok pahalı hem hiç güzel degil ya. Orda gilda koç iyi diyolar. Ben baktramadım.Binna uygulamasından kime baktırsam 1000 kredim var iyi olan biri var mı
Samantha biraz pembeci geldi bana1 seneye yakın öncesinde samantha greyin fakı çıkmıştı. Ben özellikle ona yollamamıştım promosyon faldı. Hatta iade istemiştim. Sonra neva demirin ilk falı çıkmıstı. Karsıdaki insanla aramızda olayı bilmişti. Ama sonraki falları çıkmamıstı. Bir de belirgin hatırladıgım namasteninki çıkmıştı. Özellikle namaste siteye ilk geldiği zaman çok iyiydi. Şu sıralar son 2 falı çok alakasız . Bende berilden çok umutlanmıştım. Herkes günü gününe falının çıktığını yazıyordu yorumlarında. Maalesef oda patlayanlardan.
Bana çıkmamıştı malesefSamantha biraz pembeci geldi bana
Çıkıyor mu falı
Eskiler dönmesin zaten daha çok üzüp gidiyorlar kıymetli olan sevgiliyi bırakıp gitmemek zaten1 sene önceki promosyon falı çıkmıştı, o dönem eski sevgilim bana dönecek mi diye baktırıyodum sürekli. Grey, dönüş görmüyorum demişti. O dönem çok fal baktırıyordum çoğu falcı pişman olacak seni seviyor hala dönecek falan diyordu bende umutla fallara tutunuyordum. Fal olumsuz gelince iade istemiştim hatta. Sonuç olarak falı çıkmış oldu. Benim deneyimim bu yönde, kimseyi etkilemek istemem