- 22 Haziran 2015
- 1.042
- 1.409
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #9.161
Çiğdem Atlı dikkatimi çekti. Hep dolu puanı yüksek. Baktıran var mı ?Fal göndermek istiyorum ama aklimdakilerden kimse yok sistemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğdem Atlı dikkatimi çekti. Hep dolu puanı yüksek. Baktıran var mı ?Fal göndermek istiyorum ama aklimdakilerden kimse yok sistemde
Tavsiye etmem.Bana çıkmamıştı söyledikleri çok önceden baktırdım.Çiğdem Atlı dikkatimi çekti. Hep dolu puanı yüksek. Baktıran var mı ?
Ondan yorum almadim ama bu belli basli yorumcularin hepsi offline su an. Haftasonu diye belkiÇiğdem Atlı dikkatimi çekti. Hep dolu puanı yüksek. Baktıran var mı ?
Özlem Yılmaz yok mu şu an? Bence onu bari bekle pek dişe gelir biri kalmamış fal sepetinde çünküOndan yorum almadim ama bu belli basli yorumcularin hepsi offline su an. Haftasonu diye belki
Ben de gayet sakindim çok kötü enerji aldım senden çok gerginsin dedi kişileri falan birbirine karıştırdı hep olayları görüyor sanki ama çorba yaniÖzlem yılmaz benim fallarımı iade ediyor sürekli,enerji alamıyormuşsevsinler böyle yorumcuyu
Merhaba peki vadeler geçtiği için mi patladı diyorsunuz yoksa olumsuz bir durum mu oldu? Yaşadığınız süreci bilen falcılar oldu mu? Vadeler geçtiyse çok takmayın bazen sarktığı oluyor.Olumlu fallarımın hepsi ama hepsi patladı kızlar benden bu kadar
Vade olayını geçtim de tam aksine hepsinin olumsuz gelişme oldu. Öyle bir hayal kırıklığı yaşadım ki tarifi yok. Tek pişmanlığım aylarca bu dolandırıcalara paramı nasıl kaptırdım. Süreci bilenler olsa da netice tam tersi. Bu topicteki herkesin bir an önce bu bataklıktan kurtulmalarını dilerim. Fallara ihtiyacınız olmayacağı ilişkiler yaşamanızı dilerim.Merhaba peki vadeler geçtiği için mi patladı diyorsunuz yoksa olumsuz bir durum mu oldu? Yaşadığınız süreci bilen falcılar oldu mu? Vadeler geçtiyse çok takmayın bazen sarktığı oluyor.
Bana çıkmadı .
Geçmiş olsun canım ... Bende bu falcıları zaten takmıyorum 98 % olumlu konuşuyor ... Peki böyle olacağını sizde bilen oldu mu ? Alexi soruyordunuz... O çok olumsuz konuştu bendebana evleneceksin demişti ama..evleneceğimi söylediği kişi meğer o günlerde başkasıyla evlenmiş... ama olsun dedim epey sonra zor atlattım ama karşıma başka biri çıktı belki bir umut onunla evlilik yoludur diyorum :)
Naçizane tavsiyem böyle bişeyden anlam çıkarma üzülebilirsinArkadaşlar merhaba, kişisel bir sorum olacak. 4 aydır ayrı olduğum kişi 2-3 gündür WhatsApp durumlarıma bakıyor. Ondan önce hiç bakmazdı. Silme ve engelleme olmamıştı bizde. Ama soğuk bir savaş vardı, yazmamak durumlara bakmamak gibi. Ben halen bakmıyorum. Sizce bundan bir anlam çıkarmalı mıyım yoksa bir anlamı yok mu?
Hiç bir anlamı yokmuş gibi düşün bence de,üzülen sen olma.varsa da yakında kokusu çıkar nasıl olsa,mutluluğun katlanırArkadaşlar merhaba, kişisel bir sorum olacak. 4 aydır ayrı olduğum kişi 2-3 gündür WhatsApp durumlarıma bakıyor. Ondan önce hiç bakmazdı. Silme ve engelleme olmamıştı bizde. Ama soğuk bir savaş vardı, yazmamak durumlara bakmamak gibi. Ben halen bakmıyorum. Sizce bundan bir anlam çıkarmalı mıyım yoksa bir anlamı yok mu?
Ne olursa olsun seni merak ediyor, ne yaptigini... ama buna hemen cok + bir anlam da yüklememek lazim cünkü sosyal medyada hemcinslerimizi de merak edip takip edebiliyoruz. Daha da yakin bir örnek: benden hoslanan biri vardi tipi de benim hoslanabilecegim gibi tarzi da ona keza ama bana göre serseri ruhlu oldugu icin uzak durdum iste yazdi yazmadim aradi aramadim görüsmedim çabalari karsiliksiz kaldi sonucta ama whatsapp durumlarini merak edip baktigim oldu arada...Arkadaşlar merhaba, kişisel bir sorum olacak. 4 aydır ayrı olduğum kişi 2-3 gündür WhatsApp durumlarıma bakıyor. Ondan önce hiç bakmazdı. Silme ve engelleme olmamıştı bizde. Ama soğuk bir savaş vardı, yazmamak durumlara bakmamak gibi. Ben halen bakmıyorum. Sizce bundan bir anlam çıkarmalı mıyım yoksa bir anlamı yok mu?
Nabiz yokluyordur..Arkadaşlar merhaba, kişisel bir sorum olacak. 4 aydır ayrı olduğum kişi 2-3 gündür WhatsApp durumlarıma bakıyor. Ondan önce hiç bakmazdı. Silme ve engelleme olmamıştı bizde. Ama soğuk bir savaş vardı, yazmamak durumlara bakmamak gibi. Ben halen bakmıyorum. Sizce bundan bir anlam çıkarmalı mıyım yoksa bir anlamı yok mu?
Ben ne yapmalıyım bu durumda sizce. Ölü taklidine devam mı :)Nabiz yokluyordur..
KesinlikleBen ne yapmalıyım bu durumda sizce. Ölü taklidine devam mı :)