Merhabalar. Bende fal konusunda bir dönem çok takıntılıydım. Sırf buraya yorum yapabilmek adına hesap açtım. :) Şu aralar bırakmıştım ama sevgilimle çok büyük bir ayrılık yaşadık ve o yüzden bir kaç yorumcuya gönderdim. Burada yazılanları takip ediyordum ve Melisa hanım çok övülmüş, bugün onu yakaladım ve fal gönderdim. Umarım hakkımda hayırlısı olur. Fal'a 2 yıl önce biriyle ayrıldığımda başlamıştım, barışacağımız söylendi hep ama barışmadık. Sadece bir kişi bana 'Senin hayatında seni çok seven biri var, bu bahsettiğin adamı bırak artık' demişti. O dönem anlamadım ama sonradan anlamıştım ve o kişiyle güzel bir birlikteliğe başladık. Şuan yaklaşık 2 yıllık bir ilişkimiz var. Melisa Hanım hariç ayrılığımızdan sonra Didar Evren, Liya Costanta ve Zülal Şen'den yorum aldım. Üçü de hemen hemen aynı vadeyi verdi ama analiz açısından Liya Hanım'ı daha başarılı buldum. Daha detaylı yorum yapmıştım. Didar Hanımda pembe tablocu değil, yorum biraz kısa da net bir şekilde açıkladı. Birde şöyle bir şey var; çok sevdiğim bir yorumcu vardı, sadece muhabbet için bile fal atardım bazen,bu dönemde bana o kadar kısa ve detaysız bir yorum yaptı ki, kendimi keriz gibi hissettim. İsmini söylemek istemiyorum çünkü başarılı bir yorumcu fakat anladığım kadarıyla bir yorumcuyu beğenir ve onunla iletişim halinde olursanız, tabir-i caizse 'çantada keklik' misali özensiz olmaya başlıyor. Kariyer konusunda şuan iş başvurularım var. İşe başlayacağım söylendi, hemen hemen aynı vadeler verildi. Eğer vade tutan olur ve işe başlarsam haber veririm. Umarım bir gün hepimizin o kadar güzel bir hayatı olur ki fal baktırmak zorunda kalmayız. :)