Fal Sepeti Deneyimleri

Bu arada son iki günkü bildirimler gelmediği için bugün gördüm gelişmeleri ve ben şok ben iptal. HAYIR falcıların üyelik alıp rekam yapmaları yeni bir durum değil forum için ama son falcı büyük pişkinmiş! Reklam yapıyor, önce inkar ediyor, kanıtlar sunuluyor gidiyorum diyor özür diliyor, timsah gözyaşları misali. Tüm bunlar yetmezmiş gibi üstüne iki yeni üyelik birden aliyor utanmaz kadın. Burada öğrenciler var, iş arayanlar var ve belki de son harçlıklarını biriktirip atıyorlar ne olacak diye bir umut ve bu şahıs algı yönetimiyle kişileri manipüle edip gelir sağlıyor. Kendi oğlunun eğitimi için bu yolla haksız rekabetle gelir sağlıyor. Kendi oğlunun eğitimi önemli, ama buradakilerin belki de eğitimlerinden kistiklari cepte kardir kar. Yok ya! Yaşından başından da utanmıyor anlaşılan. Hani evli barklı anne olmuş koskoca kadın abla olup örnek olacağı yerde genç kızların umutlarıyla oynuyor bir anlamda. Bir de bilmiyormuş, birinden görmüş yahu sen kaç yaşında kadınsın küçük oniki yasinda kız çocuğu musun da sanki etkileniyorsun. Hicbirsey bilmiyorr daha dün doğmuş yaziiikkkk ama profil bilgilerine kisitlama getirmek olsun rol yapmak olsun pro. kesiliyor ne hikmetse. Yalanlar, numaralar, roller. Bu yazili ortamda böyle, bir de gerçek hayatta nasıl oynar acaba. Oscar lik performansı garantiler ama işte çekirge bir sıçrar iki sıçrar... di mi :KK70:

Bu arada son iki günkü bildirimler gelmediği için bugün gördüm gelişmeleri ve ben şok ben iptal. HAYIR falcıların üyelik alıp rekam yapmaları yeni bir durum değil forum için ama son falcı büyük pişkinmiş! Reklam yapıyor, önce inkar ediyor, kanıtlar sunuluyor gidiyorum diyor özür diliyor, timsah gözyaşları misali. Tüm bunlar yetmezmiş gibi üstüne iki yeni üyelik birden aliyor utanmaz kadın. Burada öğrenciler var, iş arayanlar var ve belki de son harçlıklarını biriktirip atıyorlar ne olacak diye bir umut ve bu şahıs algı yönetimiyle kişileri manipüle edip gelir sağlıyor. Kendi oğlunun eğitimi için bu yolla haksız rekabetle gelir sağlıyor. Kendi oğlunun eğitimi önemli, ama buradakilerin belki de eğitimlerinden kistiklari cepte kardir kar. Yok ya! Yaşından başından da utanmıyor anlaşılan. Hani evli barklı anne olmuş koskoca kadın abla olup örnek olacağı yerde genç kızların umutlarıyla oynuyor bir anlamda. Bir de bilmiyormuş, birinden görmüş yahu sen kaç yaşında kadınsın küçük oniki yasinda kız çocuğu musun da sanki etkileniyorsun. Hicbirsey bilmiyorr daha dün doğmuş yaziiikkkk ama profil bilgilerine kisitlama getirmek olsun rol yapmak olsun pro. kesiliyor ne hikmetse. Yalanlar, numaralar, roller. Bu yazili ortamda böyle, bir de gerçek hayatta nasıl oynar acaba. Oscar lik performansı garantiler ama işte çekirge bir sıçrar iki sıçrar... di mi :KK70:
Bir üyeliğinde de bütün falcıların analizini yapmış ya
Ona koptum ben
Sitede sevip sevmediği ya da çok fal alanlar azaltsın diye mi yaptı anlayamadım

fal sepetinden sadece emre dinçe baktırmıştım kızlar bilen bilir. Saçma sapan kısa bir fal gönderip pembe pembe konuşmuştu verdiği iki vade de tutmadı diğer iki vadesi de çok yakın gelecek ama tutmayacaktır. Boşu boşuna 50 tl verdim burda gaza gelip. Fal sepetine yazdım umarım ilgilenirler bu durumla. Rezalet ya..

Bir de bizi insanların ekmeğiyle oynamakla suçladı resmen :KK48:

Ben önceki hafta mısırlı talia ile ahenk’e baktırdım. Mısırlı Talia anlık yorumda dehşet iyi, vade verdi ama pek umudum yok, çıkarsa çok şaşırırım. Bu iki hafta konuşmalarınız olacak dediği kişiyle konuşmam olmadı hala, bir o kısmı çıkamdı ama gerçekten hissiyatlı ve iyi. Bildirimini açık tutun yakalayın!

Senin sorduğun bir konu muydu kendileri mi gördü?
Şöyle ben sorınsordum direk.Mesela düzelcezmi dedim adım atcakmındedim onlarınyanıtladı süre verdi ama gelidignde söyle olcak dedi bide net konusuyolar ya 3 taneye baktırdım hepside aynı şeyi dedi ona şaşırdım,yani biri olumsuz birş olumlu demedimaynı düşünceleri dediler şaşırdım

Nas'ı nasıl buldun? Nokta atışı var mıydı sende? Beğendin mi?
Ya cok kafa biri gibi ses attı :))Ya beni anlattı ilişkmi anlattı ben begendim,bide net kınusması şaşırtıcı..Bide soru sorma yerş varya orayada soru yazdım gayette uzun cevap verdi gene.bide tavsiye verdiker cok net böyle olcak diyorm dedi bana

Herkese merhaba,uzun yıllar falsepeti sitesinde sayısini hatirlayamacagim kadar fal baktirdim.Iclerinde begendiklerim oldu begenmediklerim oldu.Burada da isimlerini belirtmistim gecmiste fakat anladim ki fal baktirmanin enerjisi gercekten hic iyi degil.Ben yapi itibari ile sorunlarimi,dertlerimi kimseyle paylasamayan biriyim.Gonderdigim fallari hep psikolojik rahatlama saglar umuduyla gonderdim.Cunku etrafinizdakilerle paylaşamayinca ruhsal olarak cöküyorsunuz.Artik baktirmiyorum noktayi koydum.Insallah Allah da bir daha baktirmayi nasip etmesin.Hepsi dikkat ederseniz net sorular ile gelin,karsi tarafin bilgilerini verin ,ayrinti verin diyor.Bu verdiginiz özelliklere göre sosyal medyadan bi seyler bulup bunun üzerine ve soruyu sorarken ki tarzinizla yürüyüp mantiksal yorum yapiyorlar.Ben gercekten cok pismanim.Bagimlilik yapiyor bir de.Iclerinde soyledikleri cikanlar oldu evet ama simdi dusunuyorum ki ben de size simdi elli şey söylesem mutlaka biri ikisi cikar.matematikte permitasyon kurali gibi.Paraya,zamana,enerjiye yazik..Allah tan baska hic bir varlik gelecegi goremez.Sadece pişmanligimi dile getirmek istedim.Hepinizin Allah hayrinca gönlunuze gore versin.

Online olan falcı adı altında dolandırıcı insanlar, insan demeye utanıyorum. Hep pembe tablo diyoruz ama insanlar fal dahi bakamıyor. Bizi avutmak için olacak olacak harika tamam. Fallar çıkar mı, fal var mıdır? Bu soruları kendime çok sordum. Seneler önce bir kafede 50tl ye baktirdigim bir falı sene sene yaşamışım. O kişiye şuan ulaşamıyorum :KK43: reelde düzgün insana denk gelmek de zor. Fal bakabilen olduğu zaman var maalesef. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Dolandırıcılarla muhattap olmayız.

X