Merhaba, geçtiğimiz günlerde bir fal baktırdım, falda sorduğum sorunun genel etik olgularını biraz çiğnediğini biliyorum ki sorumda da bunu belirtip bunun için üzgün olduğumu kendimi kötü hissettiğimi söylemiştim ama falcıya bu durumu doğru olup olmadığını sormadım ya da beni yargılamasını istemedim. Öyle bir fal geldi ki sadece bu durum hiç etik değil, nasıl yaparsın, bundan vazgeçmen gerekiyor sözleriyle doluydu. Yani sorduğum sorulara bir cevap bile alamadım sadece durumdan ötürü yargılandım. İnsan ister istemez kendini çok kötü hissediyor. Şükürler olsun ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu kavrayabilecek halde ve yaştayım, bu fal bana çok terbiyesizce geldi.
Aslında özelimizi anlatıp bir cevap beklerken bu tarz durumları da bi nevi kabul etmiş oluyoruz da bilmiyorum 50'yi aşkın fal baktırmışımdır ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
Hala yeni üye olarak gözüktüğüm için kim olduğunu açık açık yazmayı da uygun görmedim, farklı algılanabilir. Sadece çok popüler bir falcı değil bunu söyleyebilirim.
Bu konu yüzünden iade talebinde bulunmayı düşünüyorum ama falsepetinde daha önce iade talebinde bulunmadım, yardımcı olabilecek var mı? Neler yazmalıyım?