geldim kızlar
benim sürekli dönüsümlü olarak baktırdığım 3 kişi var zaten forumda yazdıkca yazıyorum bunları hep. Ara sıra da ayısığından yorum alıyorum.
Son 2 aylık olan durumda bütün eski fallarımı okudum. Eğer bir kişi suan ne yapıyor ne düsünüyor ya da iki kişi arasında ne gibi bir durum var öğrenmek istersem detaylı bir sekilde fal atacağım kişi mısırlı talia ve geysudur. Bu ikisinin enerjisi bende aynı. Birbirlerini hiç tanımıyor olmalarına rağmen defalarca birebir aynı falı verdikleri oldu.
Ayısığı ve yesilcingene nin anlık durum vs o kadar detaylı değildir ama genel olarak geleceğe dair öngörüleri iyidir.
Mesela forumda fal yazılarınızda bana cıkmadı diyenleri görüyorum ve falın enerji işi olduğunu düsünüyorum tamamen.
Bu zamana kadar geysunun gelecekle ilgili bana söylediği seyler cıkmadı mesela, ama sorduğum kişi ile konıustuğu kişi arasındaki söyle söyle olacak diye söylediği seylerin hepsi cıktı, yesilcingene,talia,aysığı da bunları bildi.
Ayısığının bana baktığı ilk falı tamamen cıkmıs söyle biriyle tanısacaksın demesi de dahil harfleriyle beraber. İkinci falında anlık durumu yakın geleceği de cıkmış. Eski sevgilin yakın zamanda sarısın bir kadınla tanısacak ona alısacak ve onla devam edecekler demiş bu da cıktı.
Yesilcingeneyi hep söylerim zaten biz ayrılana kadar bana su vadede su olacak dediği her sey cıktı hatta onu dinleseydim belki suan bu satırları nisanlı olarak yazıyor olabilirdim. Ve bana yesilcingene ile ayısıgının falları hep aynı cıkıyor. Yesilcingene birebir bisey diyorsa ay ısığından da sonra fal atınca aynısını duyuyorum.
Yalnız ayısğı son falında geleceği gecmişle karıstırıp söylemişti söylediği seylerin yarısı doğru yarısı yanlıs olarark yorumladım ben.
Bilmiyorum bekleyip görücez benimkinin bana dönmesi cok cok düsük bir ihtimal ama olur da öyle bir sey olursa benden bütün kadınlar kulubundekilere kahve haha :):)