- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #8.321
Sezen yıldızı denedim. Bilgilendirme yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya ben de ismi dandik diye özel istekte bulunup hediye falıma bu isimler bakmasa olur mu diye mail atmıştım. O isimlerde nezo da vardı sırf isminden ,bana bilen falcı ismi gibi geldi ahdjak o nasılsaPromosyon falım Falcı Nezoya düşmüş, biraz önce baktı. Beni iyi anlamda şaşırttı doğrusu, anı iyi bildi. Ama gelecek çıkmaz tabi ki :)
Nasıldı?Sezen yıldızı denedim. Bilgilendirme yapacağım
Ya gidin baktırın diyemem. Hiç umudum olmayan konuya evlilik dedi. Kişi özellği bildi. Bence burçtan dolayı. Aşırı imkansız bişey vaad etti. Mayıs 2. Haftaya kadar. O zaman anca yazabilirimNasıldı?
en son sevgi dermana kahve baktırdım baya tutarlı ve çok acıklayıcı bir fal bakmış. daha önceki falları asanı yukarı cıkmıstı. sizde çıkan oldu mu?
Bana çıkmamıştı iş ile ilgili.Sevginin falı %80 çıktı bana diyebilirim. Enerjim uyumlu onunla herhalde Yalnız burada falı çıkmadı diyen arkadaşlarda oldu.
Sizin 80 % ilişki açılımı mı çıktı ? Olumlu şeyler mi çıktı ?Sevginin falı %80 çıktı bana diyebilirim. Enerjim uyumlu onunla herhalde Yalnız burada falı çıkmadı diyen arkadaşlarda oldu.
Sizin 80 % ilişki açılımı mı çıktı ? Olumlu şeyler mi çıktı ?
Zaten hep olumsuz şeyler çıkıyor olumlu çıkmıyorBen Sevgiye iki sefer kahve falı attım aşk için ama kendisi bana bütün görduklerını söyler hep yani genel anlamda bakar. Maalesef olumsuz söylediği şeylerde çıktı ☹ Tek şikayetim keşke ücreti biraz daha uygun olsa!
Bana hic bir dedigi cikmadi.Kisilik ozelliklerini de tamamen burclara göre yorumlamisti..en son sevgi dermana kahve baktırdım baya tutarlı ve çok acıklayıcı bir fal bakmış. daha önceki falları asanı yukarı cıkmıstı. sizde çıkan oldu mu?
Ben baktırmışım. Şimdi sen yazınca tekrar dinledim. Anlık olarak kötüymüş. Hiç beğenmedim yorumunu.Senem sah i baktiraniniz varmi ve cikti mi?
Tamamen sallamasyon bir faldı, bana vade falan vermemişti.Liya Costanta
BAKTIRIP MEMNUN KALAN VARMI VADELERİ TUTUYORMU?
Aynen,benimdeTamamen sallamasyon bir faldı, bana vade falan vermemişti.
Liya Costanta
BAKTIRIP MEMNUN KALAN VARMI VADELERİ TUTUYORMU?