- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #8.281
Burcu Karen baktıran var mı arkadaşlar
Anlık yorumu iyiydi ama gelecek çıkmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcu Karen baktıran var mı arkadaşlar
Ben özgür can konusunda siteyi uyardım yani bir pelteklik vs olabilir ancak o zmn sadece yazılı al ne bileyim .. bi de KESİNLİKLE FALCI değil ne dediği zaten anlaşılmıyor anlaşıldığı kısımda fal değil öyle olucak gelicek diye konuşuyorya kızlar özgür can neydi öyle ya
konuşmasını anlayana kadar canım çıktı.çok kötüydü.aynı cümleyi geveledi durdu.
başta söylediği şeyin de sonda tam tersını söyleyerek falı bitirdi.
hayatımda baktırdığım en kötü faldı
Ben de çıkıyor ama biraz aheste baktıgı için 6 ayda bir atıyorumMelisa Donukuk söyledikleri çıkıyor mu ? Çok başarılı buldum.
öylemi ciddenBen de çıkıyor ama biraz aheste baktıgı için 6 ayda bir atıyorum
İyi olmadığını duydum o yüzden baktırmadım . Gelecekle ilgili patlıyor. Bence Melisaya baktırın.Alex bir yorum yapın bacılarım ya yakın zamanda baktıranlar ama. Pembe tablocu mu degıl mi ne dersiniz
benim ex olayında vadesi tutan 3 kişiden biriydi, enerjim çok tutuyorMelisa Donukuk söyledikleri çıkıyor mu ? Çok başarılı buldum.
alex asla pembe tablocu değil ama faldan ziyade mantık çerçevesinde olay yorumluyorAlex bir yorum yapın bacılarım ya yakın zamanda baktıranlar ama. Pembe tablocu mu degıl mi ne dersiniz
Peki diğer 2 falcı kimdir?benim ex olayında vadesi tutan 3 kişiden biriydi, enerjim çok tutuyor
analiz, geçmiş ve gelecek hepsi harika
Baktırmıs bulundum bende. Fena değildi yorumu aslında yani gündemi iyi yorumladı . Fakat gelecek hakkında bilemedim.Peki diğer 2 falcı kimdir?
Melissaya 2 ay önce astrocenterde baktırdım. Bugün ise fal sepetinde. Tabii ki 2 ay önceki falı hatırlamaz .Baktırmıs bulundum bende. Fena değildi yorumu aslında yani gündemi iyi yorumladı . Fakat gelecek hakkında bilemedim.
Puanıda baya iyi gercekten.
Alex bir yorum yapın bacılarım ya yakın zamanda baktıranlar ama. Pembe tablocu mu degıl mi ne dersiniz
benim ex olayında vadesi tutan 3 kişiden biriydi, enerjim çok tutuyor
analiz, geçmiş ve gelecek hepsi harika
Bu arada Melisa sanki hep olumlu konuşuyor gelecekle ilgili.Melisa’yı ben de çok beğeniyorum gerçekten çok iyi bakıyor. Bana vade vermedi ama şimdilik söylediği gibi gidiyor Bakalım sonu onun dediği gibi olacak mı.
melisa vadesiyle bildi bende ama olumsuz konuşuyor hepBu arada Melisa sanki hep olumlu konuşuyor gelecekle ilgili.
Melisadan olumsuz yorum alan arkadaşlar var mı ?