- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #8.181
Çıkan/çıkmayan fal haberleriniz yok mu? 🕊🕊🕊
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Fal Alem’e fal göndereyim dedim ve sonuç hüsran... Ödemesini yaptığım, faturamdan kesilen fal arşivimde gözüküyor ve hala ödeme yapmam bekleniyor. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun, şimdiden teşekkür ederim.
LoveMeKyrenia Arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteye ilk defa fal baktırdım. Umarım Fal Sepeti gibi ilgililerdir.Para kolay kazanılmıyor, lütfen bu dolandırıcılara para kaptırmayın
Birkaç tane mail gönderdim, bu konuda bilgisi olan yok mu? Parama yazık...Kızlar Fal Alem’e fal göndereyim dedim ve sonuç hüsran... Ödemesini yaptığım, faturamdan kesilen fal arşivimde gözüküyor ve hala ödeme yapmam bekleniyor. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun, şimdiden teşekkür ederim.
Yok güzelim benim . Ben online olarak sadece ve sadece falsepetine baktirdim bu zamana dek.Bu konuda falsepetinin hakkini yiyemem.Hic magduriyet yasamadim yillardir.Umarim bir yanlislik olmustur ve en kisa zamanda dönerler sanaBirkaç tane mail gönderdim, bu konuda bilgisi olan yok mu? Parama yazık...
Ben orda eskiden baktiriyordum. Beninde başıma geldi para ödemesi oldu fal sistemde gözükmedi ama mail attim sorun halloldu. Tekrar mail atBirkaç tane mail gönderdim, bu konuda bilgisi olan yok mu? Parama yazık...
Fal Alem yetkilileri sorunumla ilgilendi, Rezzan Abla’nın fal yorumunu çok beğendim ve herkese tavsiye ederim. Tavsiyen için teşekkür ederim canım arkadaşım, memnun kaldım. LoveMeKyreniaKızlar Fal Alem’e fal göndereyim dedim ve sonuç hüsran... Ödemesini yaptığım, faturamdan kesilen fal arşivimde gözüküyor ve hala ödeme yapmam bekleniyor. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun, şimdiden teşekkür ederim.
Ayy çok sevindim beğenmeneFal Alem yetkilileri sorunumla ilgilendi, Rezzan Abla’nın fal yorumunu çok beğendim ve herkese tavsiye ederim. Tavsiyen için teşekkür ederim canım arkadaşım, memnun kaldım. ❤❤❤ LoveMeKyrenia
Ne açıdan beğendin anı iyi tahlil etti mi?Fal Alem yetkilileri sorunumla ilgilendi, Rezzan Abla’nın fal yorumunu çok beğendim ve herkese tavsiye ederim. Tavsiyen için teşekkür ederim canım arkadaşım, memnun kaldım. ❤❤❤ LoveMeKyrenia
Özel mesajdan anlatıyorum.Ne açıdan beğendin anı iyi tahlil etti mi?
Baktirmadim ama oradaki fal fiyatlari nasil acaba? Siz memnun kalmis gibisiniz merak ettim.Fal Alem’de Rezzan Abla’ya fal baktıran var mı?
Rezzan abla ile fal sepeti sevgi dermanın aynı kişi olduğu furyası dönmüştü? Sence ?Fal Alem’de Rezzan Abla’ya fal baktıran var mı?
Sanmam,rezzan ablayı binnaz sitesinde iken baktirmıştim çok kez, ordan ayrılıp falalem sitesini açtığında da bir kaç kez yorum aldım 2013 ,2014 yıllarında.sevgi derman da geçen yıl atmıştım bir kez ve tarot kartlarının anlamlarını şu olabilir,bu da olabilir vs tüm anlamlarını saymişti bana veee sesleri çok farklıydı ,rezzan abla fal sepetinde varsa dahii bu kişi sevgi derman değildir...Rezzan abla ile fal sepeti sevgi dermanın aynı kişi olduğu furyası dönmüştü? Sence ?
Fal Sepeti’nin ses kalitesi daha güzel, ses daha net geliyor. Bu yüzden tekrar tekrar dinledim ses kayıtlarını, bence aynı değil.Rezzan abla ile fal sepeti sevgi dermanın aynı kişi olduğu furyası dönmüştü? Sence ?
Venüs ateşi ben beğenmiştim ama malum olaylardan dolayı verdiği tarih patlayacak ne yazık kisevgi dermana iki kez baktırdım ikisi de çıkmıştı. su sıra baktırmıyorum. binnazda tümayı çok beğendim. uygun fiyatlı tarih bilen tavsiyeniz var mı acaba? duygu aura veya Venus ateş nasıl?
Binnaz abla forumunda da baya tartılışmıştı sevgi derman rezzan abla mı diye ayrıca tellwe serüven için de rezzan abla denildi ama rezzan ablanın falalemin sahibi olduğu da söylendi valla bilmiyorum hangisi doğruRezzan abla ile fal sepeti sevgi dermanın aynı kişi olduğu furyası dönmüştü? Sence ?
Falcılara gün doğdu, virüsten dolayı beklediğin şey olmamış diyorlar.Venüs ateşi ben beğenmiştim ama malum olaylardan dolayı verdiği tarih patlayacak ne yazık ki