- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #8.161
Arkadaşa nesibe ve alex in falı tuttu. Bazı ayrıntıları da Ece katre bilmiş. Sonuç olumsuzdu. Herkes olumlu dedi. Nesibe bana da gidişatı bilmiş. Ama sonuç için zaman var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hiç bakmadı, hep reddetti,2 farklı hesaptan da 1 yıl ara ile farklı konuda...benim için bi kayıp değilmiş demekki...boşverelim gerçi fallar hep boşş...
Alex bende de hiç tutmadı hazır alex de demişken ikisini de kıyaslarsak çingene en azından emek verdiğini hissettiriyor her ne kadar bilemese de sonucu. Alexte o da yokA
Alex in bende hiç bir falı tutmadı ya. Anlatırken mantıklıymış gibi geliyo söyledikleri. Ama sonuç olarak olumlu olumsuz tutan çıkan bir şey olmadı
Bana da sartli fal olarak bakti o neyse olumsuz diye galibaBana hiç bakmadı, hep reddetti,2 farklı hesaptan da 1 yıl ara ile farklı konuda...benim için bi kayıp değilmiş demekki...boşverelim gerçi fallar hep boşş...
Bos da umut isteBana hiç bakmadı, hep reddetti,2 farklı hesaptan da 1 yıl ara ile farklı konuda...benim için bi kayıp değilmiş demekki...boşverelim gerçi fallar hep boşş...
Alex çok kısa bakıyor ama soru kısmında uzun tutuyor sanki kestirip atmıyorAlex bende de hiç tutmadı hazır alex de demişken ikisini de kıyaslarsak çingene en azından emek verdiğini hissettiriyor her ne kadar bilemese de sonucu. Alexte o da yok
Ben de olumsuz olumlu açığım demiştim,enerjimizin uymadığını söylemişti.:))Bana da sartli fal olarak bakti o neyse olumsuz diye galiba
Bana da demişti soru kısmına mutlaka bekliyorum diye ama falı cidden kötüydü hani soru bile sormamıştım. Aynı gün uyumsuza atmıştım mesela uyumsuz da patladı ama alexe göre daha iyi bi faldı.Alex çok kısa bakıyor ama soru kısmında uzun tutuyor sanki kestirip atmıyor
Uyumsuzu bi ben sevemedim galibaBana da demişti soru kısmına mutlaka bekliyorum diye ama falı cidden kötüydü hani soru bile sormamıştım. Aynı gün uyumsuza atmıştım mesela uyumsuz da patladı ama alexe göre daha iyi bi faldı.
Anlık durumu fena değildi canım ama gelecek patladıUyumsuzu bi ben sevemedim galiba
Uyumsuz son falı bana da çıkmamış.Kızçeler uyumsuz hakkında güncelleme yapıyorum anı baya bildi demişim ama çocuğun sevgilisi vardı ben uyumsuza fal attığımda bana hayatında kimse yok demiş. İkimiz arasında yaşanan durumu bilmiş sadece anı pek bilememiş
O tamamen uydurma emin ol :) bazı üyelere önce enerjimiz uyuşmuyor görü alamıyorum dedikten sonra farklı hesaplarla atanlara bakmış.. Ee nasıl görü aldın öyleyse?Ben de olumsuz olumlu açığım demiştim,enerjimizin uymadığını söylemişti.:))
Aynen canım, bakmazlarsa bakmasınlar ...bir de paramızla rezil mi olalim,keyifleri bilir..zaten öyle aman aman da kıyısından köşesinden ufak tefek tutturan oldu ama sanal dan en çok tutturan bana yıllar önce bir falcı olmuştu binnazda jülide ateş .o da uzun süre kalmadı sitedeO tamamen uydurma emin ol :) bazı üyelere önce enerjimiz uyuşmuyor görü alamıyorum dedikten sonra farklı hesaplarla atanlara bakmış.. Ee nasıl görü aldın öyleyse?
Ben çok uyuz olmuştum ona.
evet ya ben alexi severim ama bu kadar (ankette) puan almasına şaşırdım yani. genel yorumlar olumsuz ve akıl verici tavsiyeler. cıkcak bir öngörüsü de olmamıştı. daha iyi falcılar var orda neden puanlanmamış anlamadım mesela sevgi derman.Alex bende de hiç tutmadı hazır alex de demişken ikisini de kıyaslarsak çingene en azından emek verdiğini hissettiriyor her ne kadar bilemese de sonucu. Alexte o da yok
Ben o anketi çok takmıyorum mesela orda zülale oyum var kaldırıp kimseye oy vermemek istemiştim ama oyumu sadece değiştirebiliyormuşum kaldıramıyormuşum o yüzden amaan kalsın dedim.evet ya ben alexi severim ama bu kadar (ankette) puan almasına şaşırdım yani. genel yorumlar olumsuz ve akıl verici tavsiyeler. cıkcak bir öngörüsü de olmamıştı. daha iyi falcılar var orda neden puanlanmamış anlamadım mesela sevgi derman.
Sevgi Derman in tek kelime soyledigi cikmamisti bana da iki kez baktirmistim.Alex evet akil verici yaptigi eylem fal degil bana gore..evet ya ben alexi severim ama bu kadar (ankette) puan almasına şaşırdım yani. genel yorumlar olumsuz ve akıl verici tavsiyeler. cıkcak bir öngörüsü de olmamıştı. daha iyi falcılar var orda neden puanlanmamış anlamadım mesela sevgi derman.
Zaten iyi olanlar genelde kayıplara karışıyorAynen canım, bakmazlarsa bakmasınlar ...bir de paramızla rezil mi olalim,keyifleri bilir..zaten öyle aman aman da kıyısından köşesinden ufak tefek tutturan oldu ama sanal dan en çok tutturan bana yıllar önce bir falcı olmuştu binnazda jülide ateş .o da uzun süre kalmadı sitede
Bana Sevgi Derman’ın söylediği hiçbir şey çıkmadı, falı tamemen patladı.evet ya ben alexi severim ama bu kadar (ankette) puan almasına şaşırdım yani. genel yorumlar olumsuz ve akıl verici tavsiyeler. cıkcak bir öngörüsü de olmamıştı. daha iyi falcılar var orda neden puanlanmamış anlamadım mesela sevgi derman.