- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.341
Yok ya ben umudu kestim
Çıkmıyor hiçbirisi
Alex de zaten analiz yapıyor aslında
Çıkmıyor hiçbirisi
Alex de zaten analiz yapıyor aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kez baktırdım hiç bir şey çıkmadı. Her falında ciddi ciddi 4-5 tane kesin tarih veriyor bir deSon kez sorayim peli emre dinc çıktı mi baktiran var mı
Okudukça hevesim kaçtı
Melisa donukuk asu çiftçi nisan yıldız fulya nas hepsi çok olumluydu.yalan mı yani şimdi söyledikleri, hele melisa donukuk aşırı olumluydu
Falın olumlu ya da olumsuz olma durumu verdiğimiz ayrıntılarla çok ilintili.. mesela ex dönecek mi diye sorarsan evet diyorlar, 2 yıl evvel ayrıldığım ex dönecek mi diye sorarsan hayır diyorlarBen sey farkettim ben genelde (hepsinde degil), ne zaman pembe olmayin gercekten gorduyseniz soyleyin vsvs seyler yazdigim da o zaman daha olumsuz yorum aliyorum. Mesela burda duygu auraya ve melisa donukaka pembe diyenler vardi baya, bende bunu bildigim icin pembe olmayin tarzi konustum ve gercekten gorduyseniz soyleyin tarzi seyler dedim... Falda da yorum olarak hic yakin tarihli bisey yoktu alti ay ve sonrasi vardi, cokta bisey dememisler detay vermemislerdi felan, ...
Kendisinden yorum almadim ama yaz aylarinda yaziyordunuz bu foruma. Simdiye kadar cikan bir faliniz oldu mu? Durumunuz da bir degisiklik oldu mu ben de bunu merak ettim :)kızlarrr Özgür Can' a baktırıp dediklerini yaşayan var mı? Anda iyi midir? gelecek için söyledikleri çıkan var mı?
Ben 2019 ağustos ayı gibi baktırmıştım. Söylediği olaylar oldu. ama 3 ay dediği olay 6 ay sonra gerçekleşti :)Asu Ciftci'den yorum alip ta cikan cikmayan yazabilir mi? Guncel durum nedir?
Sevindim, gulen emoji olduguna gore istediginiz bir durumdu saniyorum... :)Ben 2019 ağustos ayı gibi baktırmıştım. Söylediği olaylar oldu. ama 3 ay dediği olay 6 ay sonra gerçekleşti :)
Altı ay iyiymiş benim iki yıl sonra çıkmıştı tesadüfen falı dinlerken farkettim :)Ben 2019 ağustos ayı gibi baktırmıştım. Söylediği olaylar oldu. ama 3 ay dediği olay 6 ay sonra gerçekleşti :)
Bi ara bayağı sarmıştım fal sepetine. Baktırmadığım kişi çok azdır :)) 2019 mart ayı gibi başlamıştım. Neredeyse herkese baktırmışım. O zamanlar yani mart ayından haziran ayına kadar olan süreçte ilişkiye başlamak istediğim birisi vardı. Medyum Gizem, Senanur Tan, Ahmet Cansoy, Duru Sonegey, Ayışığın, Duygu Aura, Oylum Genç,Emre Dinç, Melisa Donukuk, Dennis, Nas Kendinehas; hepsi genel olarak aynı şeyleri söyleyip aynı vadeyi vermişlerdi. Yani adamın beni çok beğendiğini tanışmak istediğini ama maddi sıkıntılarının olduğunu, aklının karışık olduğunu, yok 2 ay sonra yok 15 gün sonra olacağını söylediler :) Alex karakter analizi yapmıştı. Kötü bi analiz yapmıştı. O zamanlar bozulmuştum ama sonradan haklı olduğunu öğrendim. Ama Alex olaylar ve gidişat hakkında yorum yapmamıştı. İstersen konuşursun sana kalmış gibi şeyler söylemişti. Samira Günal olmayacağını söyledi. Haklı çıktı. Yorumcu Zeus. Aşırı derece sinirlenmiştim falını ilk dinlediğimde. ne kadar negatif bi kadın. Adam nasılda beyefendi. yalan yanlış attı tuttu demiştim kiii; Karakter analizi, olayları, gidişatı ve vade zamanını bilen o oldu.Kendisinden yorum almadim ama yaz aylarinda yaziyordunuz bu foruma. Simdiye kadar cikan bir faliniz oldu mu? Durumunuz da bir degisiklik oldu mu ben de bunu merak ettim :)
2 yıl mı :))) zaman aşımına uğratmış falı :))))Altı ay iyiymiş benim iki yıl sonra çıkmıştı tesadüfen falı dinlerken farkettim :)
Patladı.Sorduğum kişiyle birkaç gün içinde görüşme olmazsa Ayışığın’ın da falı patlamış olacak, bilginize...
Patladı.Sorduğum kişiyle birkaç gün içinde görüşme olmazsa Nisan Yıldız’ın falı patlamış olacak, bilginize...
her seferinde fal baktırmaktan vazgeçiriyorsun beni teşekkürler.1 hafta içinde mucize yaşanmazsa Melek Kara 2. falında, Özgür Can 2. ve 3. falında, Zülal Şen 2. falında patlamış olacak. İlk kez fal baktırdığım yorumcular Buğra, Emre Dinç, Medyum Gizem ve Sevgi Derman da patlamış olacak.