- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 35
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.321
Çıkmıyor ki fallarValla aşk anlamında olumlu konuşmuştu ama o da olmadı henüz.
Biz öyle baktırıyoruz işte
Pahalı bir zevk bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmıyor ki fallarValla aşk anlamında olumlu konuşmuştu ama o da olmadı henüz.
Dün verdiği cevaplar polemik sayıldı herhaldeGecenin kralicesinin hesabi neden pasif olmus kizlar
Çok geç ama ya insan çatlarBinnazdaki nil güneş 2017 ağustos için anlattıklarını 2019 martta yaşamışım şimdi bu fal çıkmış mı oluyor sizce :)
Hedeflediğiniz kişiye değil başkasına mı etki etti yani?Bu arada arkadaşlar ben de geçenlerde böyle bir meditasyon yaptım tam bir ay boyunca ve bende de yanlış kişide etki etti. Başkası söylese inanmazdım ama kendi başıma gelince şok oldum. Çok da inanmadan yapmıştım ama öyle bir olay oldu ki rastlantı olamaz.
Aynen öyle, merak ettiyseniz özelden anlatabilirimHedeflediğiniz kişiye değil başkasına mı etki etti yani?
Ben artık baktırmak istemiyorum çünkü aptal gibi hissediyorum para verdikten ve çıkmadıktan sonra. Yakında da fal hesaplarımı kapatacağım inşallahÇıkmıyor ki fallar
Biz öyle baktırıyoruz işte
Pahalı bir zevk bence
Ben böyle atsam mı diyorum sonra kotona defactoya bakıyorum vazgeçiyorum , orda fal parasına baya kaliteli ceketler alabiliyosunUyduruk onca falcıdan sonra bana iyi gelmişti açıkçası, laf salatası yapmadan konuşması olsun, meşhur analizleri olsun... Bana uydu yani. Vade vermediği bir olay vardı, onu henüz yaşamadım. Vade verdiği olayı ise kısmen yaşadım.
Yağmur ve Zülal ben baktırmamışım bunlara... Baktırsammı acaba diyorum içim içimi yiyor ama çıkmayan fallar aklıma geliyor hepKızlar bir büyük olay atlattım dava ile ilgiliydi
Bilen tek kişi yağmur (tavsiye etmiyorum çünkü yağmur abla sanırım sadece bana çıkıyor)
Bildiğini ifade edemeyen ama bilen Zülal (dava sürecinde bazı ayrıntılar vardı süreyi doğru bildi ama bunu ifade edemedi davayı kaybedeceksiniz dedi ama verdiği sürede kazanmış oluyoruz :)
Zülale ve Yagmura kocaman kalp atıyorum
Melisa donukuk , Bilemedi çok şükür ki bilemedi olumsuz konuşmuştu
Şuan başka hatırlayamadım isim sanırım bu kadar baktırdım
Zülal şen hiç çıkmadı bende hatta olumsuz yorumum bile yayınlanmadı.Olumlu koşuyorlar Ve hep iyi yorum alıyorlar eminim buna.Yağmur ve Zülal ben baktırmamışım bunlara... Baktırsammı acaba diyorum içim içimi yiyor ama çıkmayan fallar aklıma geliyor hep
HaklısınZülal şen hiç çıkmadı bende hatta olumsuz yorumum bile yayınlanmadı.Olumlu koşuyorlar Ve hep iyi yorum alıyorlar eminim buna.
Asu çiftçi patır patır patladı bana zülal de öyleOkudukça hevesim kaçtı
Melisa donukuk asu çiftçi nisan yıldız fulya nas hepsi çok olumluydu.yalan mı yani şimdi söyledikleri, hele melisa donukuk aşırı olumluydu
Zamanla soguyorsunuz ben o kadar cok baktirdimki hic cikan olmadi hepte olumluydu fallarim suan aklima bile gelmiyor sadece harcadigim paraya aciyorum.Okudukça hevesim kaçtı
Melisa donukuk asu çiftçi nisan yıldız fulya nas hepsi çok olumluydu.yalan mı yani şimdi söyledikleri, hele melisa donukuk aşırı olumluydu
melisa donukuk 2 falı vadesiyle çıktıOkudukça hevesim kaçtı
Bunlardan sadece Fulya Nas' a baktırmışım iş, aşk ikisine de olumlu konuşmuş hatta %99 olacak demiş ama malesef tam tersi oldu. Diğerlerini bilmiyorum.Okudukça hevesim kaçtı