- 1 Temmuz 2012
- 2.382
- 4.638
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.921
Bu meselenin olumsuz olacağını yani bu çocukla ilişkim olmayacağını bildi rezzan abla ama rezzan abla benim 8-9 yıl önce tanıdığım rezzan değil. Bir gram güvenmiyorum falaleme bence o an kim boşsa fallara o bakıyor falalemde. Kime attığımız çok önenli değil yani. Asu çiftçi bu kızın karakteri için benim de düşündüğüm bi şeyi söylemişti. Kızın hisleri var ama aklındaki kişi asla bu kıza o gözle bakmıyor tamamen arkadaşlar demişti. Sizin aranızda ilişki olacak demişti valla vade verdi mi hatırlamıyorumHadi ya... kizla sevgili oldugunu nasil ogrendin orak arkadas filan mi yoksa sosyal medyadan mi?
Asu Ciftci nin yorumu fena degil gibiydi bende su an icin planladigim bir durumu bilmis detalariyla ama gelecek icin ben de pek sanmiyorum dedigi yonde olacagini sen de ona baktirmissin birden fazla o da sevgilisi degil mi demisti? Ve de ikiniz icin gelecek icin olumlu konusup vade mi vermisti?
Bir de Sevgi Derman Rezzan abla denilmisti daha once. Ben youtube dan bir video bulup paylasmistim Rezzan abla reklamiydi amases bana bakan Rezzan ablanin sesi degil. Burada herkeste onun sesi degil dedi.
Bir takim bilgilere ulasabilmis olsak bu kadar fallara para dokmeyecegiz belki de veya baska sorularla gidecegiz. Uzuldum simdi senin adina... :/