Fal Sepeti Deneyimleri

Hadi ya... kizla sevgili oldugunu nasil ogrendin orak arkadas filan mi yoksa sosyal medyadan mi?
Asu Ciftci nin yorumu fena degil gibiydi bende su an icin planladigim bir durumu bilmis detalariyla ama gelecek icin ben de pek sanmiyorum dedigi yonde olacagini sen de ona baktirmissin birden fazla o da sevgilisi degil mi demisti? Ve de ikiniz icin gelecek icin olumlu konusup vade mi vermisti?
Bir de Sevgi Derman Rezzan abla denilmisti daha once. Ben youtube dan bir video bulup paylasmistim Rezzan abla reklamiydi amases bana bakan Rezzan ablanin sesi degil. Burada herkeste onun sesi degil dedi.
Bir takim bilgilere ulasabilmis olsak bu kadar fallara para dokmeyecegiz belki de veya baska sorularla gidecegiz. Uzuldum simdi senin adina... :/
Bu meselenin olumsuz olacağını yani bu çocukla ilişkim olmayacağını bildi rezzan abla ama rezzan abla benim 8-9 yıl önce tanıdığım rezzan değil. Bir gram güvenmiyorum falaleme bence o an kim boşsa fallara o bakıyor falalemde. Kime attığımız çok önenli değil yani. Asu çiftçi bu kızın karakteri için benim de düşündüğüm bi şeyi söylemişti. Kızın hisleri var ama aklındaki kişi asla bu kıza o gözle bakmıyor tamamen arkadaşlar demişti. Sizin aranızda ilişki olacak demişti valla vade verdi mi hatırlamıyorum

Aynı senaryo benimki de, hayatında kimse yok dedikleri adam geçende 1 yılını kutladı sevgilisiyle😂😂 o gün bugündür akıllandım işte ben hala sıfırlayamadım ama fal sayısını çok azalttım
Of çok üzücü gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum erkekler çok bencil ve merhametsiz. Sadece bunları söylüyorum kendi kendime sabahtan beri

Of çok üzücü gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum erkekler çok bencil ve merhametsiz. Sadece bunları söylüyorum kendi kendime sabahtan beri
Onunla baslamadin bu hayata bosverip yoluna devam edeceksin. Mutlaka karsilik gorecegin biri cikacaktir karsina...

Merhaba, kehanettine geçen sene baktırmıştım şimdi tekrar okudum. hisli biri olduğunu düşünmüyorum. Yani duyguları bilmiş ama hiç somut bir şey söylememiş mesela. Çok olumluymuş falı baya olumsuz oldu maalesef sonuç 😬

Yuleeye ben de yeni baktırdım onu çok beğendim. Bazı çok spesifik hislerimi bile söylemişti o gün düşündüğüm. An konusunda etkilendim yani iyi bilmiş. Umarım pembeci değildir, yakın bi vadesi vardı çıkarsa söylerim 😌
Yule bakiyormu bir ara cok istedim baktirmayi hep zaman asimi olmustu

Hadi ya... kizla sevgili oldugunu nasil ogrendin ortak arkadas filan mi yoksa sosyal medyadan mi?
Asu Ciftci nin yorumu fena degil gibiydi bende su an icin planladigim bir durumu bilmis detalariyla ama gelecek icin ben de pek sanmiyorum dedigi yonde olacagini sen de ona baktirmissin birden fazla o da sevgilisi degil mi demisti? Ve de ikiniz icin gelecek icin olumlu konusup vade mi vermisti?
Bir de Sevgi Derman Rezzan abla denilmisti daha once. Ben youtube dan bir video bulup paylasmistim Rezzan abla reklamiydi ama ses bana bakan Rezzan ablanin sesi degil. Burada herkes te onun sesi degil dedi.
Bir takim bilgilere ulasabilmis olsak bu kadar fallara para dokmeyecegiz belki de veya baska sorularla gidecegiz. Uzuldum simdi senin adina... :/
Rezzan abla’nin sesini taniyosan ben sana sevgi derman’in eski falini atayim bak bir merak ediyosan

Rezzan abla’nin sesini taniyosan ben sana sevgi derman’in eski falini atayim bak bir merak ediyosan
yaa cok sevinirim 1 aydir arastiriyorum cunku... ama ses kaydi oldugundan senin icin ozel olabilir.... ses kaydi kirpilabiliyor mu ya acaba? :KK70: hani onemsiz 20-30 saniyelik bir kismini dinleyebilr miydim diye dusundum...

yaa cok sevinirim 1 aydir arastiriyorum cunku... ama ses kaydi oldugundan senin icin ozel olabilir.... ses kaydi kirpilabiliyor mu ya acaba? :KK70: hani onemsiz 20-30 saniyelik bir kismini dinleyebilr miydim diye dusundum...
hepimizin derdi belli zaten ex ile ilgili 11 dklık burç yorumu yapmış sevgi ablamız :KK70:
atıyorum şimdi

Haftalardır kredimi beklettiğim Arif Emir online oldu ama hazırda içilmiş kahvem yoktu, yapıp içmeye de üşendim🤣🤣🤣 Bugüne de kısmet değilmiş🤪

X