- 19 Haziran 2018
- 84
- 27
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Bana fal atanlar iban atsın dedim zaten isim hatırlamıyorum.Hanımefendi bana da iade yapmanız gerekiyor. Benden neden iban istemiyorsunuz ? Ben de zaten siteye mesaj attım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana fal atanlar iban atsın dedim zaten isim hatırlamıyorum.Hanımefendi bana da iade yapmanız gerekiyor. Benden neden iban istemiyorsunuz ? Ben de zaten siteye mesaj attım.
Tamam atıyorum ben de. Ne zaman ödeme yaparsınız ?Bana fal atanlar iban atsın dedim zaten isim hatırlamıyorum.
Uzatmayacağım zaten ama burada bunu yapan tek ben değilim , ilk açıklamamda da söylediğim gibi bir bayandan gördüm de yaptım , yapanlar fazlasıyla var. Hesabı kapatı bulamadığım için kapatamiyorum ama bir daha girmeyeceğim.Bence daha fazla uzatmayin, siteyle irtibata gecmesi daha Dogru JaneRizzoli nin. Bu kadar korkuyorsaniz o zaman reklam yapmayacaktiniz. Diger falcilar da gelsin reklam yapsin o zaman? , Isini duzgun yapanlar var onlara da haksizlik oluyor.
Diger reklamini yaptginiz siteye gecersiniz olmazsa, Faldevri diye bir sitede Smyrna diye falci onermissiniz ya? Oradaki de sizsiniz muhtemelen zaten.
Yazdığım gibi Ağustos ayının 7'sinde yapabilirim , daha önce elime para geçerse anında yaparım.Tamam atıyorum ben de. Ne zaman ödeme yaparsınız ?
Eğer yine bir yalan olursa param size haram olsun. Ahirete de inanıyorsanız iki elim yakanızda olacak. Umarım kandırdığınızı itiraf ettiğiniz gibi sözünüzün de arkasında durursunuz.Yazdığım gibi Ağustos ayının 7'sinde yapabilirim , daha önce elime para geçerse anında yaparım.
Siz bana özelden iban atar mısınız? Onu alayım sonrasında hesaba daha girmeyeceğim çünkü. Bekliyorum. Dediğim gibi elime para geçer geçmez atacağım. Yönetime bende yazdım iade isteyen olursa benimle ilgili ben ödeyeceğim onlara diye.Eğer yine bir yalan olursa param size haram olsun. Ahirete de inanıyorsanız iki elim yakanızda olacak. Umarım kandırdığınızı itiraf ettiğiniz gibi sözünüzün de arkasında durursunuz.
Bekleyin, ibanımı öğrenip yollayacağım.Siz bana özelden iban atar mısınız? Onu alayım sonrasında hesaba daha girmeyeceğim çünkü. Bekliyorum. Dediğim gibi elime para geçer geçmez atacağım. Yönetime bende yazdım iade isteyen olursa benimle ilgili ben ödeyeceğim onlara diye.
Millet sevgilileri yüzünden güven problemi yaşar, ben burada yapılan reklamlardan dolayı yaşıyorum
zülal şen nasıl?Sizlerin bana şu kişiyede baktır, tavsiye ederim diyebileceğiniz bir yorumcu var mı.
Denemedim onu henüz , deneyen arkadaşımız varsa yazar sanırım.zülal şen nasıl?
Hiç sorun çıkarmadan gerçekten hemen böyle yardımcı oldularsa gerçekten bravoYorumcu ve yönetimimiz ile görüşülmüştür. Falınız iptal edilerek kredisi sistemin işleyişi gereği üyelik profilinize iade edilmiştir. Dilerseniz yaşanan bu durumdan dolayı bir de hesabınıza %50 kupon kodu tanımlanacak, ve yeni bir falınızda krediniz ile birlikte kullanılabilmesi sağlanacaktır. Dilerseniz de ödemeniz tarafınıza iade edilebilecektir. Tercihinizi bize iletirseniz, gerekli işlem sizin tercihiniz doğrultusunda yapılacaktır.
Yaşanan durumun da yeniden olmayacağının teyidi yorumcu tarafından yönetimimize verilmiştir. Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu olursa lütfen bize bildiriniz. İlginize teşekkür ederiz.
Valla helal olsun.
Eğitim, iş, kariyer için önerebileceğiniz bir falcı var mı?Denemedim onu henüz , deneyen arkadaşımız varsa yazar sanırım.
Sizin ciktimi ya ??
Denemedim onu henüz , deneyen arkadaşımız varsa yazar sanırım.
Mısırlı Talia öneririm , her konuda yorum yapıyor. Onun dışında Demir'i yazmayı unutmuşum onada baktırabilirsiniz.Eğitim, iş, kariyer için önerebileceğiniz bir falcı var mı?
Teşekkür ederim ikisinden birini deneyeceğimMısırlı Talia öneririm , her konuda yorum yapıyor. Onun dışında Demir'i yazmayı unutmuşum onada baktırabilirsiniz.