Fal Sepeti Deneyimleri

⭐️ 20.11.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Zeliş Can: Hediye edilen bir kahve falıydı. Şu anda gelgitler yaşadığımı ve duygusal bir boşlukta olduğumu söyledi. Sorduğum kişinin zor bir kişi olduğunu ve geçmişte yaşadığı sorunlardan dolayı kendisini ilişkiye hazır hissetmediğini söyledi. Bu kişinin benden hoşlandığını fakat başka problemlerinin de olduğunu söyledi. 3-4 hafta içinde bir buluşmamız olacakmış. Bu kişiyle güzel bir ilişkiye başlayacakmışız fakat 2 ay kadar sabır göstermem ve sessiz kalmam gerekiyormuş. 2020’nin Mart ayından sonra her şey netleşecekmiş. Benim için iskambil kartları çektiğinde sorduğum kişinin zekamı, gözlerimi çok beğendiğini, bu kişiyle büyük bir aşk yaşayacağımı ve her şeyimi herkesle paylaşmamam gerektiğini görmüş. Son olarak iş haberinin 4 hafta içinde geleceğini söyledi.

Zülal'in dediği çıktı mı sizde?
Zulale çok attım anlık ollaylar ruh halim vs baya bildi vaade vermedi hiç bana etrafimdakiinsanlardan bahsetti hadi be olmaz dedim gerçek yüzlerini gördüm yani ben evli ve kaynana noktasında sorun yasadiigm için bana yaptığı yorumlar iyiydi ve çıktı diyebilirim sevgili faktöründe ki düşünceleri hisleri neler bilemem biliyorsunuz ailesel fal yada ilişki fallariyorumları ayridir

⭐️ 20.11.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Senanur Tan: Sorduğum kişi geçmişinden gelen bir üzüntünün tekrar yaşanmasından korktuğu için şu anlık ilişkiye ciddiyetle yaklaşamıyormuş. Bu kişinin bana karşı kesinlikle ilgisi varmış. Bu kişiyle Aralık ayının 3. haftasına kadar seyrek iletişimimiz devam edecekmiş ve bana karşı beklemediğim bir adım atacakmış. En geç Aralık ayının sonunda bir buluşmamız olacakmış. Bu buluşma bizim dönüm noktamız olacakmış ve kesinlikle bir yakınlaşma yaşanacakmış. Bu yakınlaşmadan sonra sorduğum kişi bana karşı hislerinden tamamen emin olacakmış ve bana karşı adımları hızlanacakmış. 2020’nin Ocak ayının başında flörtümüz başlayacakmış ve Ocak ayının sonunda ilişkimiz başlayacakmış. Son olarak Aralık ayının ikinci haftasının başında işle ilgili bir haber gelecekmiş ve Ocak ayında bu işe başlayacakmışım. Bu işte 2020’nin Nisan ayında yükseliş yaşayacakmışım.

Kızlar selam ben de akşam girdim baktım yeni yorumcular da var Aleyna Ateş'i gördüm hemen bir tane attım fal yazılı bakıyor ama hisleri iyi gibi geldi bana..Bakalım tarihler verdi vadeler belirtti ama hayırlısı artık ben onu denedim sizinle de paylaşmak istedim yani denenebilir gibi bakalım neler olucak dediklerinden :dua: Ama tabi eskilerden de vazgeçmem onların yeri ayrı onlara zaten atıyorum falları da deneyerek belki iyilerini de buluruz

Kızlar selam ben de akşam girdim baktım yeni yorumcular da var Aleyna Ateş'i gördüm hemen bir tane attım fal yazılı bakıyor ama hisleri iyi gibi geldi bana..Bakalım tarihler verdi vadeler belirtti ama hayırlısı artık ben onu denedim sizinle de paylaşmak istedim yani denenebilir gibi bakalım neler olucak dediklerinden :dua: Ama tabi eskilerden de vazgeçmem onların yeri ayrı onlara zaten atıyorum falları da deneyerek belki iyilerini de buluruz
Kimi tavsiye edersiniz

Kimi tavsiye edersiniz

Canım eskilerden hep attıklarımdan daha evvel de yazdım hatta Zülal ve Sevgi Derman var mesela yenilerden ise Ece Katre sesi falan enerjik geldi iyi bence Aleyna Ateş var dün denedim arkadaşım dün akşam Melisa'ya da attı fena değil memnun kaldım dedi ama galiba şans işi biraz deneye deneye buluyoruz iyisini ya da enerjimizin tuttuğu da önemli. :KK66:

Canım eskilerden hep attıklarımdan daha evvel de yazdım hatta Zülal ve Sevgi Derman var mesela yenilerden ise Ece Katre sesi falan enerjik geldi iyi bence Aleyna Ateş var dün denedim arkadaşım dün akşam Melisa'ya da attı fena değil memnun kaldım dedi ama galiba şans işi biraz deneye deneye buluyoruz iyisini ya da enerjimizin tuttuğu da önemli. :KK66:
ece katre bana sadece kart yorumladı. sesi enerjik fln tamam ama sadece karta bakıp yorum yapmak hoşuma gitmiyo. inandırıcı gelmiyo

Zülal şen e attim.Ilgili,özenli yorumladi.Anlik durum,gecmis,karakter analizi de epey iyi sayılırdı.gelecek icin iki sey sormustum.birini net konusmamis.digerini de kesin cümlelerle vs konusmadi.yalniz bir sey dikkatimi cekti; burda bi cok falciya aynı soru cümlesiyle bir bilgi vererek bir sey sormustum.fakat zülal şen e bu cümleyi ve bilgiyi vermedigim öyle bir sey sormadigim halde diger fallarda sormus oldugum cümleyi kullanarak bana o konuda bilgi vermis.sasirdim acikcasi.eger gercekten bunu icten,hisleri ile söylediyse 10 numara falci derim.Yoksa diger falcilara gonderdigimiz bilgiler ve sorularin okunabilirligi olabilir mi diye düsüncelerim oldu.Sizin basiniza buna benzer bir sey gelmis miydi bu sitede?

Zülal şen e attim.Ilgili,özenli yorumladi.Anlik durum,gecmis,karakter analizi de epey iyi sayılırdı.gelecek icin iki sey sormustum.birini net konusmamis.digerini de kesin cümlelerle vs konusmadi.yalniz bir sey dikkatimi cekti; burda bi cok falciya aynı soru cümlesiyle bir bilgi vererek bir sey sormustum.fakat zülal şen e bu cümleyi ve bilgiyi vermedigim öyle bir sey sormadigim halde diger fallarda sormus oldugum cümleyi kullanarak bana o konuda bilgi vermis.sasirdim acikcasi.eger gercekten bunu icten,hisleri ile söylediyse 10 numara falci derim.Yoksa diger falcilara gonderdigimiz bilgiler ve sorularin okunabilirligi olabilir mi diye düsüncelerim oldu.Sizin basiniza buna benzer bir sey gelmis miydi bu sitede?
Zülal çok hislidir gerçekten de öyle..ben o sitede farklı bir durum olacağını sanmıyorum mesela ben de geçenlerde kimseye hiç bir falcıya anlatmadığım bir konu hakkında ona niyetlenip genel yorum istedim bana resmen böyle böyle olmuş diye söyledi..şaşırdım ben de hatta ona yazdım bu kadar olur diye faldan sonra 5 puanı da vermiştim.. :super:

Canım tellwe sitesinde falcilwr diger falcilwrinnyorumlarini göremiyorlwr ben sote yonetimine sormustum. Buradadw buyuk ihtimalle.boyledir

HsrtGlr HsrtGlr smrya smrya o zaman 10 numara falci derim okunmuyorsa.Cok cabuk da baktı zaten Hani öyle bilgi toplayıp okumaya olmadı gibi.Öyle duyunca birden söylemedigim bir seyi detayli bilmesi şaşırtıcıydı.Ilk defa baktirdim.iyi bir yorumcuya ilk defa baktırmanin enerjisi daha yüksek olurmuş.Cok sık baktırmamak gerek diye düşünüyorum.

HsrtGlr HsrtGlr smrya smrya o zaman 10 numara falci derim okunmuyorsa.Cok cabuk da baktı zaten Hani öyle bilgi toplayıp okumaya olmadı gibi.Öyle duyunca birden söylemedigim bir seyi detayli bilmesi şaşırtıcıydı.Ilk defa baktirdim.iyi bir yorumcuya ilk defa baktırmanin enerjisi daha yüksek olurmuş.Cok sık baktırmamak gerek diye düşünüyorum.

Dediğiniz gibi hızlı da bakar zaten bekletmez..Enerjimiz tuttu onunla diyorum ben hep..haftada bir falan muhakkak atıyorum fal ona görüşlerini değerlendirmelerini dinlerim..Aklımı okuyor dediğim noktalarda olduğu için tercihlerim arasında tabi...

Bu Fal sepeti, olumsuz fal yorumlarını gizliyor arkadaşlar. Geçenlerde bazı yorumcuların profilini incelemiştim. Çok olumsuz yorum yapmıştı birisi. O yorumu gizlemişler. Güvenim sarsıldı benim, hep iyi yorumları ön plana çıkarıyorlar genelde sanırım 😕 Benim de yaptığım olumsuz yorumların bazısı görünmüyor yorumcu profilinde 😕

Bu Fal sepeti, olumsuz fal yorumlarını gizliyor arkadaşlar. Geçenlerde bazı yorumcuların profilini incelemiştim. Çok olumsuz yorum yapmıştı birisi. O yorumu gizlemişler. Güvenim sarsıldı benim, hep iyi yorumları ön plana çıkarıyorlar genelde sanırım 😕 Benim de yaptığım olumsuz yorumların bazısı görünmüyor yorumcu profilinde 😕
arada bazı olumsuzle kalıyo. ben o yüzden hep puanına bakıyorm. eğer çok güzel çol güzel dedkler halde puanı düşükse direk çıkıyorm profilinden:)

kızlar selam. hepınıze bsy sormak istiyorum.
isteyen yazabilir tabi:)
şmdi bir katina falı baktırdım falsepetinde. biliyosnz baya kişiye baktırdm yazıyorm hep..
bakan kişi kartları tek tek yorumlayarak gitti.
1. sorum sizce bu normal mi sadece kartları okumak
2. si baktırdgm tonla fal hep aynı çıkarken bu fal da bi kadın enerjisi aldm günü birlik bsy ilşki bile değil bi anlık bsy erkek arkadasınız ztn pişman olmuş dedi.
sorum şu benm sectgm karttan kadın çıkmş ben bi an baska bi kart seçsem bu kadın çıkmayacak mydı yani o an seçerken
sizce bu fal’ı ne kdar dikkate almalıy
tecrübelerinize dayanarak soruyorum
hangi yorumcuydu ?

Back