- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.981
Ya ben utkuyu yada zulali istiyorum offfBen biraz önce Senanur Tan’a baktırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben utkuyu yada zulali istiyorum offfBen biraz önce Senanur Tan’a baktırdım.
Zülal'in dediği çıktı mı sizde?Ya ben utkuyu yada zulali istiyorum offf
Zulale çok attım anlık ollaylar ruh halim vs baya bildi vaade vermedi hiç bana etrafimdakiinsanlardan bahsetti hadi be olmaz dedim gerçek yüzlerini gördüm yani ben evli ve kaynana noktasında sorun yasadiigm için bana yaptığı yorumlar iyiydi ve çıktı diyebilirim sevgili faktöründe ki düşünceleri hisleri neler bilemem biliyorsunuz ailesel fal yada ilişki fallariyorumları ayridirZülal'in dediği çıktı mı sizde?
Kimi tavsiye edersinizKızlar selam ben de akşam girdim baktım yeni yorumcular da var Aleyna Ateş'i gördüm hemen bir tane attım fal yazılı bakıyor ama hisleri iyi gibi geldi bana..Bakalım tarihler verdi vadeler belirtti ama hayırlısı artık ben onu denedim sizinle de paylaşmak istedim yani denenebilir gibi bakalım neler olucak dediklerindenAma tabi eskilerden de vazgeçmem onların yeri ayrı onlara zaten atıyorum falları da deneyerek belki iyilerini de buluruz
Kimi tavsiye edersiniz
ece katre bana sadece kart yorumladı. sesi enerjik fln tamam ama sadece karta bakıp yorum yapmak hoşuma gitmiyo. inandırıcı gelmiyoCanım eskilerden hep attıklarımdan daha evvel de yazdım hatta Zülal ve Sevgi Derman var mesela yenilerden ise Ece Katre sesi falan enerjik geldi iyi bence Aleyna Ateş var dün denedim arkadaşım dün akşam Melisa'ya da attı fena değil memnun kaldım dedi ama galiba şans işi biraz deneye deneye buluyoruz iyisini ya da enerjimizin tuttuğu da önemli.![]()
Zülal çok hislidir gerçekten de öyle..ben o sitede farklı bir durum olacağını sanmıyorum mesela ben de geçenlerde kimseye hiç bir falcıya anlatmadığım bir konu hakkında ona niyetlenip genel yorum istedim bana resmen böyle böyle olmuş diye söyledi..şaşırdım ben de hatta ona yazdım bu kadar olur diye faldan sonra 5 puanı da vermiştim..Zülal şen e attim.Ilgili,özenli yorumladi.Anlik durum,gecmis,karakter analizi de epey iyi sayılırdı.gelecek icin iki sey sormustum.birini net konusmamis.digerini de kesin cümlelerle vs konusmadi.yalniz bir sey dikkatimi cekti; burda bi cok falciya aynı soru cümlesiyle bir bilgi vererek bir sey sormustum.fakat zülal şen e bu cümleyi ve bilgiyi vermedigim öyle bir sey sormadigim halde diger fallarda sormus oldugum cümleyi kullanarak bana o konuda bilgi vermis.sasirdim acikcasi.eger gercekten bunu icten,hisleri ile söylediyse 10 numara falci derim.Yoksa diger falcilara gonderdigimiz bilgiler ve sorularin okunabilirligi olabilir mi diye düsüncelerim oldu.Sizin basiniza buna benzer bir sey gelmis miydi bu sitede?
Canım tellwe sitesinde falcilwr diger falcilwrinnyorumlarini göremiyorlwr ben sote yonetimine sormustum. Buradadw buyuk ihtimalle.boyledirZülal şen e attim.Ilgili,özenli yorumladi.Anlik durum,gecmis,karakter analizi de epey iyi sayılırdı.gelecek icin iki sey sormustum.birini net konusmamis.digerini de kesin cümlelerle vs konusmadi.yalniz bir sey dikkatimi cekti; burda bi cok falciya aynı soru cümlesiyle bir bilgi vererek bir sey sormustum.fakat zülal şen e bu cümleyi ve bilgiyi vermedigim öyle bir sey sormadigim halde diger fallarda sormus oldugum cümleyi kullanarak bana o konuda bilgi vermis.sasirdim acikcasi.eger gercekten bunu icten,hisleri ile söylediyse 10 numara falci derim.Yoksa diger falcilara gonderdigimiz bilgiler ve sorularin okunabilirligi olabilir mi diye düsüncelerim oldu.Sizin basiniza buna benzer bir sey gelmis miydi bu sitede?
HsrtGlr
smrya o zaman 10 numara falci derim okunmuyorsa.Cok cabuk da baktı zaten Hani öyle bilgi toplayıp okumaya olmadı gibi.Öyle duyunca birden söylemedigim bir seyi detayli bilmesi şaşırtıcıydı.Ilk defa baktirdim.iyi bir yorumcuya ilk defa baktırmanin enerjisi daha yüksek olurmuş.Cok sık baktırmamak gerek diye düşünüyorum.
arada bazı olumsuzle kalıyo. ben o yüzden hep puanına bakıyorm. eğer çok güzel çol güzel dedkler halde puanı düşükse direk çıkıyorm profilinden:)Bu Fal sepeti, olumsuz fal yorumlarını gizliyor arkadaşlar. Geçenlerde bazı yorumcuların profilini incelemiştim. Çok olumsuz yorum yapmıştı birisi. O yorumu gizlemişler. Güvenim sarsıldı benim, hep iyi yorumları ön plana çıkarıyorlar genelde sanırımBenim de yaptığım olumsuz yorumların bazısı görünmüyor yorumcu profilinde
![]()
hangi yorumcuydu ?kızlar selam. hepınıze bsy sormak istiyorum.
isteyen yazabilir tabi:)
şmdi bir katina falı baktırdım falsepetinde. biliyosnz baya kişiye baktırdm yazıyorm hep..
bakan kişi kartları tek tek yorumlayarak gitti.
1. sorum sizce bu normal mi sadece kartları okumak
2. si baktırdgm tonla fal hep aynı çıkarken bu fal da bi kadın enerjisi aldm günü birlik bsy ilşki bile değil bi anlık bsy erkek arkadasınız ztn pişman olmuş dedi.
sorum şu benm sectgm karttan kadın çıkmş ben bi an baska bi kart seçsem bu kadın çıkmayacak mydı yani o an seçerken
sizce bu fal’ı ne kdar dikkate almalıy
tecrübelerinize dayanarak soruyorum
ece katrehangi yorumcuydu ?