Fal Sepeti Deneyimleri

Ne yapalım yapacak bir şey yok tüm fal atmama sözleri yine bozulur şu yorumdan sonra.. bu kız didar evrene su falı atsın bakalım..😂
ahahahah ben de öyleym ya:))
venüs ateşe de baktırdm bu arada çok aşırı detaylı değildi ama mevcut durumu iyi bildi bir de sadece o yeşilçingeneyle aynı olayı söyledi bana bakalm bekleyip görücez:)
çook b

Zeus acikti gönderdim.hemen kapadi.Mısırlı talia gece mi aciliyor gündüz mü cogunlukla bilen var mi? Yönetimden söylemiyorlar.1 tane de atman lazim katina .Ablam bekliyor onun icin

Kızlar selam yeni gelmiş Ece Katre'ye dün akşam katina atmıştım. Ses tonu falan güzel tespitleri de iyi ben beğendim açıkçası..Tahmin ettiğim düşündüğüm konuları bana falda söyledi ve doğruluğunu da öğrenmiş oldum açıkçası demek ki düşündüklerim doğruymuş dedim..Deneyin derim iyi çıktı şansıma :KK76:
Bende denicem şimdi kanıma girdin:)

Zeus acikti gönderdim.hemen kapadi.Mısırlı talia gece mi aciliyor gündüz mü cogunlukla bilen var mi? Yönetimden söylemiyorlar.1 tane de atman lazim katina .Ablam bekliyor onun icin
Talia genel olarak akşam 8 den sonra çevrim içi oluyor diye biliyorum. 7-8 kişi alıyor sonra hemen kapatıyor.

False
Ben de attım ece katreye. Çok tatlı bi bayan evet..veee çok ilginç kart seçerken kafamdan geçen cümleyi söyledi bana aynen..yıllar yılı çok fal baktirmis biri olarak söylüyorum bi cok yorumcu gibi kartların anlamlarını aynen aktarıp yorumlamiyor.birbirine bağlayarak ve genel klasik anlamlarindan uzak yorumladı.yorum tarzını beğendim..

False

Ben de attım ece katreye. Çok tatlı bi bayan evet..veee çok ilginç kart seçerken kafamdan geçen cümleyi söyledi bana aynen..yıllar yılı çok fal baktirmis biri olarak söylüyorum bi cok yorumcu gibi kartların anlamlarını aynen aktarıp yorumlamiyor.birbirine bağlayarak ve genel klasik anlamlarindan uzak yorumladı.yorum tarzını beğendim..
Ben cok begenemedim cok pozitif gibi geldi bana.

Kizlar size birsey sormak istiyorum. Birkac guvendigim falci bana sevdigim kisiye esi ve ailesi tarafindan eve baglamak icin büyü yapildigini soyledi. Bu konuda yapilabilecek birsey varmidir? Ben bu islerden hic anlamam ama adamin gozgore gore bir kaos icinde tutuldugunu goruyorum ve cok uzuluyorum. Psikolojisi cok etkileniyor. Yapabilecegim birsey varsa bana yazarmisiniz? Ozelden de yazabilirsiniz.

Zamanında medyum fatimaya (falalem) baktıran oldu mu yorumlarınızı alabilir miyim
ben orada hep rezzan ve banu doğru ya baktırırdım. özellikle banu doğru çok iyi ama sürekli baktırdgm için artk hep aynı konusmalara döndü uzun süredir baktırmıorum.
ester kira mert reıkı ye de baktırdm çıkmadı maalesef

Back