- 7 Aralık 2018
- 506
- 1.242
- 43
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.601
Ruya yorumu dene istersen.kızlar selam ben bugün çok kötü rüyalar görerek uyandım ve fal baktırmak istiyorum acaba neler olucak içime sıkıntı düştü vallabazı beklentilerim var bazı olaylar var galiba onlar ile ilgili bu kabusları gördüm su falı mı baktırmam lazım ki?
Ruya yorumu dene istersen.
Ruya yorumu dene istersen.
Hic ruya yorumu gondermedim ama Tellwe de bakan cok ama iyi birine atmak lazim...ruya yorumu falsepetinde yok galiba canım nerede baktırabilirim bilmiyorum. O kadar çok kabus gördüm ki hepsini nasıl yorumlatabilirim kaç paraya mal olur bilemedim nasıl oluyor rüya yorumu baktırmak internetten?
Hic ruya yorumu gondermedim ama Tellwe de bakan cok ama iyi birine atmak lazim...
Katie vise, sevgi derman ya da anette kimi önerirsiniz kahvede? Bir de sürekli tarot katina. baktırmayın ya da sürekli açıp bunu okumayın dinlemeyin diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
bu tür uygulamalar bizim özel bilgilerimize, whatsapp durumlarımıza, rehberimize, fotoğraflarımıza vs. erişebiliyor, erişim izni veriyoruz.
haliyle bazı detayları bilmeleri şaşırtıcı değil, hatta tehlikeli.
uzun bir liste bir çok seçenek vardı ama kahve, tarot, katina 60 tl
Bu naktanın size verdiği ücret mi? Eğer öyleyse demeki yurtdışındakilere daha yüksek fiyata bakıyor! Ya da sadece bana yüksek fiyata bakmak istedi
Yok şöyle ki ben instagramdan sordum hazır bir cevap atmış soran herkese attığı yani sadece kahve, katina ya da tarot 60 ama bir sürü seçenek vardı yani örnek veriyim katina+kahve baktırmak isterseniz daha pahalı ya da kendisinin aşk kartları varmış sanırım öyle yazıyordu onlar farklı yani bana özel bir fiyat ya da kişiden kişiye değişen bir şey değildir diye düşünüyorum direk hazır cevap yolladı çünküEn azından fal bakımını saatlerce, günlerce geciktirenlerin öyle çakallıklar yaptıklarını düşünüyorum ben de bazen. O kadar saatte bol bol araştırma yapma fırsatları oluyordur çünkü :))
instagramdan olanlara bu kadar para vermeyin bence. Aslında fal sitelerindekilere göre daha uyguna bakmaları lazım. Çünkü o sitelerde belli bir ücret siteye ait oluyor.Bu naktanın size verdiği ücret mi? Eğer öyleyse demeki yurtdışındakilere daha yüksek fiyata bakıyor! Ya da sadece bana yüksek fiyata bakmak istedi ☹
Yok şöyle ki ben instagramdan sordum hazır bir cevap atmış soran herkese attığı yani sadece kahve, katina ya da tarot 60 ama bir sürü seçenek vardı yani örnek veriyim katina+kahve baktırmak isterseniz daha pahalı ya da kendisinin aşk kartları varmış sanırım öyle yazıyordu onlar farklı yani bana özel bir fiyat ya da kişiden kişiye değişen bir şey değildir diye düşünüyorum direk hazır cevap yolladı çünkü
instagramdan olanlara bu kadar para vermeyin bence. Aslında fal sitelerindekilere göre daha uyguna bakmaları lazım. Çünkü o sitelerde belli bir ücret siteye ait oluyor.
Bende instagram hesaplarına bakıyorum aslında bir süredir ama istedikleri rakamlar çok abartı. Uygun ücretli bulursam şöyle 20 TL falan şansımı deneyeceğim eğer memnun da kalırsam buraya yazarım.İnsanoğlu işte para dedin mi adamların gözleri büyüyor
kızlar yeşilçingeneye ilk defa fal baktırdım.
şartlı bakmadı direk falı yorumlamış burdaki yorumlardan anladığm kadarıyla bu iyi bsy:)
baktıranlardan cvap rica etsem hakıkaten dedikleri komple çıkan var mı ya sa çıkmayan yani anda kişilik analizinde mi iyi
yoksa söledikleri de çıkıyo mu
benim falım olumsuz çıkmadı sadece bir konu olabılır kıskançlk üzerine orda küslük olabılırBende 1 yıl önce söyledikleri epeyce çıktı. %75 olumsuz yorumlamıştı, az bir iyimserlik payı bırakarak. Ben o payı da yok etmiştim, kendi girişimlerimle :))
Aslında olması en muhtemel şeyleri söylemişti, ama o da bir marifettir sonuçta. Durum analizlerini de çok beğeniyorum. 1 yıl aradan sonra baktırdığım fal da çok iyi ve isabetliydi. Boş boş vadeler vermedi, konuyu paketledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?