- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.541
Şimdi alexin falını dinledim. Yine sorudan gitmiş. Söylediklerini ben de biliyorum. Ayrıntı yok yani. Bence talia bu işi biliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şimdi benimde aklıma soktunYule ye cok istedim ama hic baktiramadim sanirim bir o kaldi icimde ukte![]()
instagramda bakanların daha ucuza bakması gerekirken 75 TL gibi bir ücret istiyor. Hele ki bir başka fal türünde 750 TL falan istemiş :) :) şaka gibi. Bu parayı verenin aklını yitirmiş olması gerekir.andaç atabey
evet 700 lük falını gördüm çok fazla oldugu için 75 e kahve tarot baktırdım ben ama gerçekten güzel baktı. 30-40 verince fallara 75 çok fazla gelmedi bana. zaten bekliyorum verdiğivade çıkarsa sonra tekrar baktırabilirminstagramda bakanların daha ucuza bakması gerekirken 75 TL gibi bir ücret istiyor. Hele ki bir başka fal türünde 750 TL falan istemiş :) :) şaka gibi. Bu parayı verenin aklını yitirmiş olması gerekir.
Çok ama çok haklısınız ama fal olayı zaten baştan başa akıllı işi miinstagramda bakanların daha ucuza bakması gerekirken 75 TL gibi bir ücret istiyor. Hele ki bir başka fal türünde 750 TL falan istemiş :) :) şaka gibi. Bu parayı verenin aklını yitirmiş olması gerekir.
ama çok doğru:) ve dedikleriyle bazen cephe alıyoruz bazen umutla bekliyoruz fala sarınca akıl gidiyor sadece kalp kalıyor:)Çok ama çok haklısınız ama fal olayı zaten baştan başa akıllı işi misizin ve tanıdığınız bir kişinin arasındaki ilişkiyi sizi hiç tanımayan birinin yorumlamasını ve doğruyu bilmesini istiyorsunuz düşününce (sizleri tenzih ederim kendi durumum için yazdım bunu)
Ben fal baktırdığımda ilişkim varsa asla ve asla karşımdaki kişiye falcının dediğine göre yaklaşmam. İsterse çok net şekilde seni aldatıyor desin. Sadece stres atma amaçlı baktırıyorum.Çok ama çok haklısınız ama fal olayı zaten baştan başa akıllı işi misizin ve tanıdığınız bir kişinin arasındaki ilişkiyi sizi hiç tanımayan birinin yorumlamasını ve doğruyu bilmesini istiyorsunuz düşününce (sizleri tenzih ederim kendi durumum için yazdım bunu)
Oyle insanlar var ama cok zor bulunuyor ben her yazilan isme fal baktirdim 1 sene içinde anlik cok guzel yorumlayanlar oldu ama suan hiç fallarin cikacagini sanmiyorum pek ihtimalim kalmadi yani.Ben fal baktırdığımda ilişkim varsa asla ve asla karşımdaki kişiye falcının dediğine göre yaklaşmam. İsterse çok net şekilde seni aldatıyor desin. Sadece stres atma amaçlı baktırıyorum.
Aslında gizliden de lisedeyken bir kere çok özel ailesel bir sebeple(bunu anlatamam ) annemlerin çağırdığı bir bayan vardı. Sigara külünden bakmıştı çok iyi hatırlıyorum bir olayla ilgili baktırmıştık anneme elini kapatıp ben duruncaya kadar içinden say demişti ve annem 24 saydığını söyledi ve 24 gün sonra o olay aydınlanmıştı ve dediği çıktı o olayla ilgili. Aynı şekilde teyzemin bir hayli yaşı olmasına rağmen evleneceğini söylemişti hatta kadın gittikten sonra baya dalga geçilmişti durumla ama tam 5-6 ay sonra teyzem o tarif ettiği adam ile tanıştı ve evlendi. Sanırım hala böyle birini bulurum umudunu taşıyorum. O kadına bir türlü ulaşamadım sonradan. Lütfen mesaj atmayın inanın bilmiyorum nerede olduğunu keşke bilsem işte o kadına 750 Tl değil 5000 TL bile veririm
Ben Engin'i bulamadım falsepetindeİş konusunda Engin’i önerebilirim. Tarot bakmıştı ve işle ilgili dediği olayları yaşıyorum şu an. En azından bende tuttu, hiç ihtimal vermediğim halde.
Yani dolayısıyla Engin’i de kısa vadesi tutanlar listesine ekleyebiliriz :))
Binnaz ablada oBen Engin'i bulamadım falsepetinde
Yesil Cingene anlik cok guzel yorumluyor, gelecek cok belirsizdi bende ama tutar tutmaz hic onemli degil, online fal bakanlar icinde isini en iyi yapan yorumculardan, hatta ilk siraya koyarim. Aldigi ucreti sonuna kadar hakediyor. Ikinci sirada bu konuda Alex var benim icin.Binnazla ilgim kalmadı zaten..Tellwedede bir yesil cingene var,ondada yanlış fal atma vs asla olamaz
Haksızlık yapmış olmamak için haber vermek istedim arkadaşlar,dün bunu yazdıktan sonra gördüm fal sepetine yüzde elli indirim kuponlarınız yüzünden sürekli cebimden para çıktı diye yazınca yuzde yuz indirimli kahve falına çevirmişler.Ancak iade istediğim,tekrar bakılmasını istemiyorum dediğim halde zorla yagmura tekrar baktırdınız sırf iade yapmamak için dememe,yorumcuyu siz seçip kendi isteğinizle baktırdınız bizim zorlamamız olamaz gibi bir cevap vermişler..Ne kadar saçma heralde baştan siz zorladınız demiyorum ama ikinciye tekrar bakmasın istemiyorum diyorsam hala niye illa bakıyor??Ustelik bakmadan once bana soru yollamis,iliskim ne kadarlıkmış sormuş,ona cvp vermeden direkt yazdım Hayal hanıma istemiyorum ben diye ve cvp da vermedim,resmen yinede bakmış kadınFAL SEPETI VE YAGMUR REZALETI!!!Fal sepetinde bugraya attım fal berbattı,5 dk idi ve hiç dogru duzgun birseyde yoktu soylediklerinde,iade istedim.Yuzde elli hediye kuponu verdiler,zeusa atayım dedim kupon calismadi.Durduk yere cebimden para çıktıSonra kuponu yenilediler,Yagmura atayım dedim.Isim cisim herseyi yazdım,evlimiyim bekarmiyim vs.Gitmiş saçma sapan başkasına bakar gibi bir fal bakmış,evliymişim güya ben,saçma saçma ne anlamsız şeyler anlatamam..Siteye yazdım beni başka danışanıyla karıştırmışmış,nasıl oluyorsa,yüz defa benim ve sevgilimin adını söylemişti falda halbuki.Site yine hediye kupon verdi,yeniden bakacakmış,ücret iadesi yapmıyorlar.Istemiyorum bakmasını güvenmiyorum dedim yok illa yeniden baktı ve iadeyi yapmadılar.Az önce dinledim,bir defa haziranda atmıştım fal,onun tam tersini söylemiş,kendiyle çelişmiş berbat yani..Fal sepetinede yazıklar olsun böyle bir olaya göz yumup yuzde elli kuponla geçiştirdi..Işim yok boyuna cebimden para harcayacagim..
Katılıyorum,Cingene en bastan beri nasıl dediyse o sekilde gelisti benim durumlarım,1 yıldır baktırıyorum.Bana cok detaylı vade vermez pek,yaklaşık zaman soyler,ama insanlarla ilgili analizleri,ongoruleri hep dogru çıktı,olaylar anlattığı şekilde gelişti.Ustelik bu kadar hisleri güçlü olmasına rağmen ne maddiyatçı nede kaprisli.Bana fal bakarken yakınlaşıp,arkadaş olmuşuzda beni çok seviyor gibi davranıp,sonra dışarda bulup msg atıp yuzyuze bile değil sesli fala 200 tl isteyen insanlar gördüm.Üstelik,çok seviyordun hani beni,bende seni seviyorum,aynı semtte çok yakında oturuyoruz, hadi gel tanışalım,yuzyuze bak dediğimdede whatsapp mesajıma cvp dahi vermeyecek,zora düşeyim krize girip kendine okey sesli fal at diyecek noktaya gelmemi bekleyecek kadar samimiyetsiz,çıkarcı insan olduğunu gördüm.Insanları bu kadar da salak zannetmeyin ya..Tamam fal baktırıyoruz,sıkıntılı,psikojisi zayıf olabiliriz ama bu enayi olduğumuzu,hiçbirseyin farkına varmadığımız anlamına gelmez..Yazık gercekten..Eger burayı okuyorsan 50 tl ye baktığın sesli falı sana 200 vererek baktıracak değilim,canımlı cicimli sahte arkadaşlık,beni çok seviyorsunada kanacak değilim..Sana iyi işler cınııımmmm..Yesil Cingene anlik cok guzel yorumluyor, gelecek cok belirsizdi bende ama tutar tutmaz hic onemli degil, online fal bakanlar icinde isini en iyi yapan yorumculardan, hatta ilk siraya koyarim. Aldigi ucreti sonuna kadar hakediyor. Ikinci sirada bu konuda Alex var benim icin.
Haksızlık yapmış olmamak için haber vermek istedim arkadaşlar,dün bunu yazdıktan sonra gördüm fal sepetine yüzde elli indirim kuponlarınız yüzünden sürekli cebimden para çıktı diye yazınca yuzde yuz indirimli kahve falına çevirmişler.Ancak iade istediğim,tekrar bakılmasını istemiyorum dediğim halde zorla yagmura tekrar baktırdınız sırf iade yapmamak için dememe,yorumcuyu siz seçip kendi isteğinizle baktırdınız bizim zorlamamız olamaz gibi bir cevap vermişler..Ne kadar saçma heralde baştan siz zorladınız demiyorum ama ikinciye tekrar bakmasın istemiyorum diyorsam hala niye illa bakıyor??Ustelik bakmadan once bana soru yollamis,iliskim ne kadarlıkmış sormuş,ona cvp vermeden direkt yazdım Hayal hanıma istemiyorum ben diye ve cvp da vermedim,resmen yinede bakmış kadın
Talia cevrimici bekleyenlere duyurulur...
Hazir Talia online ken gonder istersen, hem talep cok kendisine hem de denemis olursun.Fal sepetinde kimi tavsiye edersiniz?