Fal Sepeti Deneyimleri

Binnazda nil e baktirdim dediğini yaşamıştım vahimdi yani ama çok tekrar ediyor yesilcingene denemdim. Fakat falseptinde utkuyu beğenirim olumsuz olarakta saydırır kendileri ben çok baktirdim dediklerine olmuştu hep senin adına sevindim..

Saol canim inşallah olumlu seyler ciksin hepimize

Patlayan Fallar;
Yesilcingene, Nesibe Tekbaser, Utku İnanç, Aslı Çınar, Nas Kendinehas, Asu Çiftçi..

Mayıstan beri ağırlıklı baktırdığım falların %90ı patladı maalesef
Bunlar eylül ayında patlayanlar sadece
Önceki patlayanları da yazmıştım zaten
30 kisiden 25i patladi diger 5i de 2 aya patlayacak..
Falcilar hep olumlu konusuyor, hepsi ayni vadeyi veriyor, demek ki oyle deyip heveslenenler icin paylasiyorum
Bana da hepsi temmuz diyordu, patladi. Birkaci bu zamanlara vade vermisti onlar da patliyor gordugunuz gibi
Faldan soguyup, ihtiyaciniz kalmayacagi gunler dilegiyle

Kızlar şu fal sepeti duru sonegey e fal atan var mı aranızda geçmişte baktım da forumdan biri bayağı bildi demiş anı yorumlarda da sitede de bayağı ovuluyor daha önce deneyen oldu mu

Yesilcingene olumlu mu konusmustu? Bana cok olumsuz bakıyor gecen fallarını okudum icim karardı, bir de benim korkularımı soylemiş acaba benim bilincaltımı mı okuyor onu merak ediyorum, bazı falcıların bunu yaptıgından supheleniyorum acıkcası.

Kızlar şu fal sepeti duru sonegey e fal atan var mı aranızda geçmişte baktım da forumdan biri bayağı bildi demiş anı yorumlarda da sitede de bayağı ovuluyor daha önce deneyen oldu mu

Ben baktırdım fena değildi. Verdiği vadelere daha var

Evet genel olarak olumsuz bir tavri var, ben de anlamadim.
Bana da sartli atmisti, ama hic nokta atisi yoktu.
Tek bildigi sey eximin gozunun disarda olduguydu
3 vade demisti, eylulun bitmesiyle o da patlamis oldu
Gecen hafta yazmistim sanirim tekrar soyleyeyim, 3 hafta once cok eski bir flortum icin atmistim ve cocugun sevgilisi oldugunu soylemedigim icin cocugun akli sende, 4 vakte yazacak dedi durdu.
Soru kisminda soyleyince de cevirmeye calisti ama cocuk fali attiktan 2 gun sonra sevgilisiyle tarih koydu her yere 2 senelik iliski
Vize icin cok zor demisti, hic sorun cikmadan aldim
Burda herkes cingene de cingene, ne derse cikiyor dedigi icin ben de inanmistim ama tutmadi bende gordugun gibi
Cok iyi biri oldugunu dusunuyorum insan olarak, exim icin krizlere girdigim donem senin icin dua edicem demisti cok etkilenmistim
Neyse takma yani kafana. Zaten senin enerjinin tuttugu cok az kisi var, cingeneyle tutmamistir umarim olumsuz konusmus anladigim kadariyla

Kızlar merhabalar, biraz konu dışına çıkıcam ama bunu sormam gerekiyorduBu sabah çok ilginç birşeyle karşılaştım ve bilemiyorum nasıl olduğunu..Dün akşam yatmadan önce kahve içmiştim ama kahve tabağım yoktu yani fal baktırma niyetimde yoktu.Sabah kalktığımda lavabodan döndükten sonra ise kahve fincanımı yatağımın üstünde gördüm Ve inanamadım.Kalktıktan sonra koyduğumu hiç sanmıyorum.Kahve Fincanım yatağımın yanındaydı ki yanında komidinin üzerinde.Yani dün sabahta sanaldan baktırdım tellwe ve falaladdin oda öylesine zaten sanal diye.Yani geçen gün buradan biride eşyalarını sürekli kaybettiğini belirtmişti.Ama benim ki bambaşka Ve Emin’im o kahve fincanını yatağımın üzerine benim koymadığıma.Yani bilmiyorum artık kendime onları mı çektim Ya da bir uyarı mı bu?ilk kez başıma geliyor Ve kaç senedir sanaldan baktırıyorum ki uzun bir ara vermiştim 2-3 aydır baktırıyordum ama artık imkansız baktırmam

Evet ben de seviyorum yeşilçingeneyi iyi bir insan gerçekten, detaylı bakıyor emek veriyor, sorulara da aynı sekilde. Evet ondan üc defa yorum aldım zaten ilk yorumu cok tutmamıstı ama ben de cok seveni oldugu icin tekrar denedim hep olumsuzdu. Olabilecek seyler de soyledıgı icin acaba mı diyorum ama işte olabilir diye ben dusundugum icin bilincaltımı okumus olabilir diye de dusunuyorum. Zaten gelecegi bilemediklerini net bir sekilde anladım ben, en fazla 1-2 ay gorebiliyorlar bazen ama gelecek ya degisiyor ya da goremiyorlar. Cok iyi goren varsa da bu online sitelerde bakanlar degil bence.

Cok ilginc bu. Bazen boyle garip seyler oluyor ama her zaman bir acık kapı oluyor yani acaba ben mi koydum hic sanmıyorum ama olabilir de diye arada kalıyor ama bazen de boyle kesin seyler oluyorgoz gore gore uyarı olabilir tabi, bazı varlıkların esyaları alıp geri koydukları vs soylenir, duymustum daha once bazı insanlardan ama hiç basıma gelmediboyle bri sey. Ama senin durum ilginç olmus gercekten.

Evet ve ne yazık ki bizim ailede böyle şeyler oluyor.Ama bende faldan kaynaklı sanırım.Çünkü ben yatağımın üzerine koymadığıma Eminim çok netim.Lavabodan döndükten sonra görünce ise yatağımın üstünde inanamadım.ve maalesef birçok kez yatağımın yanına bırakmıştım erindiğime mutfağa götürmedimEvet var ne yazık ki.Ama umarım birdaha böyle birşey ile karşılaşmam

Aileden biri şaka amacli koymus olabilir mi korkutmak icin yani evde yanliz mi yasiyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…