• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Aileden biri şaka amacli koymus olabilir mi korkutmak icin yani evde yanliz mi yasiyosunuz?
Hayır ailemle yaşıyorum sabah kardeşimide uyandırdım söyledim.Ve abla beni ağlatma dedi yaşı 18 ve böcekten bile korkan biri görse elektrik süpürgesiyle alıyor ki tavanda görse bile.Ve o öyle tepki verince şaka yaptığımı söylemek zorunda kaldım.Ve sabah 5:15 de uyanmıştım.Yani böyle şeyler tekrarlanırsa dikkatli olmam gerekiyor :KK43:

Hayır ailemle yaşıyorum sabah kardeşimide uyandırdım söyledim.Ve abla beni ağlatma dedi yaşı 18 ve böcekten bile korkan biri görse elektrik süpürgesiyle alıyor ki tavanda görse bile.Ve o öyle tepki verince şaka yaptığımı söylemek zorunda kaldım.Ve sabah 5:15 de uyanmıştım.Yani böyle şeyler tekrarlanırsa dikkatli olmam gerekiyor :KK43:
Yani evet saatte cok erkenmis bilemedim :(

Daha dün faldan soğudum dedim ama şimdi bu yeni beğendiğim çocuk için baktırmak istiyorum.. :(
utku'ya atmak istedim ne dediyse çıktı bana ama hiç kart atmadım. kart atanlar bildi mi söyler misiiniz?
ya da samira günal'ı düşünüyorum.
hangisine atayım?

Daha dün faldan soğuıdum dedim ama şimdi bu yebni beğendiğim çocuk için baktırmak istiyorum..
utku'ya atmak istedim ne dediyse çıktı bana ama hiç kart atmadım. kart atanlar bildi mi söyler misiiniz?
hangisine atayım?
Canım dünkü paylaştığın patlayan fallarında utku inanç patladı demişsin. Başka utkudan mı bahsediyorsun ?

Bu arada birkaç falcının falı çıktı gibi.
yeni tanışacağım kişi diye anlatıp harf verdikleri kişiyle tanıştım, hoşlanıyorum baya baya
ama çocuğun 3 adı var. yani falcıların verdikleri harfler tuttu diyebilir miyim bilmiyorum:KK48:
E o zmn ben de bilirim, 29 haften 20 si vardir adinda zaten 😅

Daha dün faldan soğudum dedim ama şimdi bu yeni beğendiğim çocuk için baktırmak istiyorum.. :KK43:
hangisine atayım?
Patlayan fallarinda utkuyu da yazmistin sen şimdi utku ne dediyse cikti demişsin kafan karıştı açikcasi

Daha dün faldan soğudum dedim ama şimdi bu yeni beğendiğim çocuk için baktırmak istiyorum.. :KK43:
hangisine atayım?

Utku'ya kart falı atmıştım :KK3: Vadesi gelmedi o kısıma bir şey diyemiyorum. Anı, geçmişi iyi yorumluyor.

Ekim ayı geldi , fal hakkım yüklendi🤣 bu sefer bu online fal sitelerinden değil twitter falcılarından baktıracağım arkadaşlar, önerisi olan varsa fyi.. olmadı ben yazarım zaten sonra iyi kötü✌🏻
Forumdan bir üyenin tavsiyesiyle baktırmıştım; Twitter'dan tinselll.
Son derece kötü.

Back