- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #4.181
Çok üzüldüm adına, umarım herşey yoluna girerUtku, yusuf, ahmet, asli cinar, talia, su mutlu, venus ates hepsi patladi is ile ilgi, ayrintili anlatirim daha sonra, sarjim yok cok uzgunum fal benim icin bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm adına, umarım herşey yoluna girerUtku, yusuf, ahmet, asli cinar, talia, su mutlu, venus ates hepsi patladi is ile ilgi, ayrintili anlatirim daha sonra, sarjim yok cok uzgunum fal benim icin bitti
Hayırlısı cnm üzme kendiniUtku, yusuf, ahmet, asli cinar, talia, su mutlu, venus ates hepsi patladi is ile ilgi, ayrintili anlatirim daha sonra, sarjim yok cok uzgunum fal benim icin bitti
Ben hep ask konularinda yorum almistim, sadece sondan bir onceki falinda genel Tarot acilimi secip kariyerle ilgili seyler soyledim, su andaki durumu bilmis kariyerle alakali ve 5 aylik bir vade vermis, henuz vadeleri gelmedi.
Bende kart attim utkuya gayet iyi vadeside gecikmeli cıktı oda 5 gün onuda kafama takip patladı demedim![]()
Sıkma canını,hayırlısı olsun inşallahUtku, yusuf, ahmet, asli cinar, talia, su mutlu, venus ates hepsi patladi is ile ilgi, ayrintili anlatirim daha sonra, sarjim yok cok uzgunum fal benim icin bitti
Kesinlikle ya vadeden çok durum analizleri önemli bnmiçin onuda yerinde yapan bana akıl veren gormediklerimi görüp dikkatli ol diyen 3 falcim var çok şükür gerisi boş benim için.O kadarcık gecikme kabul![]()
Eylül ayı bitti hiçbir falım çıkmadı valla çok sıkıldım bu durumdan.çıkan fallar yok mu? fal baktırmaktan çok burada yorum okur oldum. birilerinin çıkınca ben de mutlu oluyorum :)
Talia'da mi Eylul ayini vermisti vade olarak?Eylül ayı bitti hiçbir falım çıkmadı valla çok sıkıldım bu durumdan.
bende fal göndermeden önce buraya giriyorum kafam iyice karışıyor :))çıkan fallar yok mu? fal baktırmaktan çok burada yorum okur oldum. birilerinin çıkınca ben de mutlu oluyorum :)
Benim de asla çıkmıyor, net çakram kapalı, okuyamıyorlar beni ha babam de babam sallıyorlarEylül ayı bitti hiçbir falım çıkmadı valla çok sıkıldım bu durumdan.
Eksik olmasindan ziyade ard arda yazdigi yorumlarda birinde kesinlikle cikmayanlar patladi dediklerinin arasinda yazmasi bir diger yazisinda her dedigi cikti demesi celiski yaratti. Sorunca aciklamada getirmediEx için olanı bilememiş diğer hepsini bilmiş ve çıkmış dedieksik yazmış ondan anlamadik
Evet haklısın tabi. Dediği yorumcu iyi ya bendede çıkmıştı 4 5 gün gecikmeli olsadaE
Eksik olmasindan ziyade ard arda yazdigi yorumlarda birinde kesinlikle cikmayanlar patladi dediklerinin arasinda yazmasi bir diger yazisinda her dedigi cikti demesi celiski yaratti. Sorunca aciklamada getirmedi
Son falında ekimin ilk haftasına kadar belli olur herşey dedi. Ondan önceki falında Eylül 2 ve 3. Haftasında belli olur demişti. İlk falı da patladı zaten. Talia bana çıkmıyor ne yazıkki.Talia'da mi Eylul ayini vermisti vade olarak?
Ya anı ve geçmişi bilen oluyor elbette ama gelecek çıkmıyor bi türlü :\Benim de asla çıkmıyor, net çakram kapalı, okuyamıyorlar beni ha babam de babam sallıyorlar![]()
![]()
Sizden 3-4 mesaj önceE
Eksik olmasindan ziyade ard arda yazdigi yorumlarda birinde kesinlikle cikmayanlar patladi dediklerinin arasinda yazmasi bir diger yazisinda her dedigi cikti demesi celiski yaratti. Sorunca aciklamada getirmedi
utku inanctan bahsediyosun dimi? baktım simdi sayfasına biri 1 yıldız vermiş kötü yorumlar var bilemedimSizden 3-4 mesaj öncebeatum ’de sormuştu aynı soruyu. Aynı açıklamayı 2 kere yapmak yerine oradan okuyup anlayabileceğinizi düşünmüştüm. Yine söyleyeyim; ex harici ne derse çıktı. KESİNLİKLE PATLADI VADELERDE DİYE BELİRTTİĞİM MESAJDA SADECE EX ODAKLI YAZDIM.
Umarım açıklayıcı olmuştur sizin için..
Her yorumcuda var o . Utkuya çok batıran birisi olarak soylıyım olumsuz görse bile yumusatmiyor direk söylüyor haberiniz olsunutku inanctan bahsediyosun dimi? baktım simdi sayfasına biri 1 yıldız vermiş kötü yorumlar var bilemedim
Utkuya iki defa baktırdım ama bana iyi olacak,düzelecek dışında birşey söylemedi.Vadede görmedi,bu kadardı falın toplamı.Baskalarina daha detay ve vade soylemis sanirimHer yorumcuda var o . Utkuya çok batıran birisi olarak soylıyım olumsuz görse bile yumusatmiyor direk söylüyor haberiniz olsun