• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Ben hep ask konularinda yorum almistim, sadece sondan bir onceki falinda genel Tarot acilimi secip kariyerle ilgili seyler soyledim, su andaki durumu bilmis kariyerle alakali ve 5 aylik bir vade vermis, henuz vadeleri gelmedi.

Biraz eski bir post ama Talia acaba hep 5 aylik mi veriyor kariyerde? Sana cikti mi bu konuda dedikleri 5 ay oldu mu bu sozettigin acilimdan bu yana?

E
Ex için olanı bilememiş diğer hepsini bilmiş ve çıkmış dedi 😂 eksik yazmış ondan anlamadik
Eksik olmasindan ziyade ard arda yazdigi yorumlarda birinde kesinlikle cikmayanlar patladi dediklerinin arasinda yazmasi bir diger yazisinda her dedigi cikti demesi celiski yaratti. Sorunca aciklamada getirmedi

E

Eksik olmasindan ziyade ard arda yazdigi yorumlarda birinde kesinlikle cikmayanlar patladi dediklerinin arasinda yazmasi bir diger yazisinda her dedigi cikti demesi celiski yaratti. Sorunca aciklamada getirmedi
Evet haklısın tabi. Dediği yorumcu iyi ya bendede çıkmıştı 4 5 gün gecikmeli olsada

E

Sizden 3-4 mesaj önce beatum beatum ’de sormuştu aynı soruyu. Aynı açıklamayı 2 kere yapmak yerine oradan okuyup anlayabileceğinizi düşünmüştüm. Yine söyleyeyim; ex harici ne derse çıktı. KESİNLİKLE PATLADI VADELERDE DİYE BELİRTTİĞİM MESAJDA SADECE EX ODAKLI YAZDIM.
Umarım açıklayıcı olmuştur sizin için..

Sizden 3-4 mesaj önce beatum beatum ’de sormuştu aynı soruyu. Aynı açıklamayı 2 kere yapmak yerine oradan okuyup anlayabileceğinizi düşünmüştüm. Yine söyleyeyim; ex harici ne derse çıktı. KESİNLİKLE PATLADI VADELERDE DİYE BELİRTTİĞİM MESAJDA SADECE EX ODAKLI YAZDIM.
Umarım açıklayıcı olmuştur sizin için..
utku inanctan bahsediyosun dimi? baktım simdi sayfasına biri 1 yıldız vermiş kötü yorumlar var bilemedim

Her yorumcuda var o . Utkuya çok batıran birisi olarak soylıyım olumsuz görse bile yumusatmiyor direk söylüyor haberiniz olsun
Utkuya iki defa baktırdım ama bana iyi olacak,düzelecek dışında birşey söylemedi.Vadede görmedi,bu kadardı falın toplamı.Baskalarina daha detay ve vade soylemis sanirim

Back