Fal Sepeti Deneyimleri

Aranızda Buğra’ya Fal yollayan var mı?
Bugra nasıl acaba baktıran var mı ?? 7 kişi almış

Dün akşam bende baktırdım ve beğendim. Bence iyi bir yorumcu. Ruh halimi çok iyi anlatmış benim hiç detay vermediğim halde. İnşallah gelecek için söyledikleri de çıkar. Pozitif biri

Hanımlar, Didar Evren’e baktıran var mı ? İki gündür gözüme çarpıyor, sırada bekleyenleri falan oluyor Baktıran varsa analizinizi yazar mısınız ?

Anammmmmm alex.

Yorum yazın ha cevap gelince..okuruz:)
haha yorum geldi bile Zaman geçtikçe Alexcim de biraz karamsarlaştı benim konumla alakalı ama hala tutarlı adamın karakter analizi konusunda :) İşle ilgili sordum orda güzel bi detayı yakaladı :) Sorularıma cevap vermesini bekliyorum bakalım :)))

Alex ya candır gerisi heyecandır ahahaha

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden:)

Alex ya candır gerisi heyecandır ahahaha

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden:)
Vallahi aynen öyle ya. Dün Alex'i yakalayanlardanım ben de. Kendime söz vermiştim fal baktırmayacağım diye ama Alex'i bunun dışında tutuyorum Daha önce bir üye buraya yazmıştı keşke Alex gibi bir dostum olsa diye vallahi öyle ya. Ayrıca çok efendi bir insan inşallah hep kalır o sitede. Falıma gelince Alex'in bence durum ve karakter analizi gerçekten çok iyi. Söylemediğim detayları da bilmesi beni her zaman heyecanlandırıyor ve hep onun dediği şekilde sürecim devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…