Fal Sepeti Deneyimleri

Benim maile guncelleme yapmislar talia az sonra cevrim ici olacakmis bekleyenlerin bilgisine umarim dogrudur bazen cevrim.ici olucak diyorlar olmuyor ama. Takip edin isterseniz

Kız ben günlerdir defalarca attım, benden bıktılar Herkes kadını soruyor demek ki

Bugün akşam yukarıya inşallah yazmıştım ya, onu kastettim
Ya 10 dk online kaldı ve kapatmasına birkaç saniye kala ucu ucuna yetiştim Talia’ya :)
Herkes yazacaklarını önceden mi hazırlayıp bekledi nedir ?

Ben fal sepetinde çok kez Melisa’ya baktırdım, anda çok iyi bence.. Ama çelişik yorumları da oldu, eski sevgilim için baktırmıştım, anı yorumladı çok iyi hisleri, ilk bakımlarında kesin dönecek, pişman olacak sevginiz karşılıklı dedi.. Zaman geçtikçe bu kişi arkasını dönmüş yoluna bakmış demeye başladı, bugün ise araması zor, sen iletişime geçersen de herşeye hazırlıklı ol pişman olma gibi yazdı.. Bazen yorumları tutuyor ama herşey değil tabi..

Yani zamanında tam tersini söylemiştiniz desen kesin bu sefer de kader değişkendir, kişi iradesi vs vs diyecek, e biz niye faktırıyoruz o zaman her an herşeyin değişme ihtimali varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…