- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.781
Neden vermişler %50?Bana %50 indirim vermisler tavsiye edebileceginiz birileri varmi ve bu %50 yi nasil kullaniyoruz. Dun odeme kisminda hic cikmadi
Bir yıl olmus uye olali ondanNeden vermişler %50?
Bir yıl olmus uye olali ondan
indirim kodunu kopyala ödeme kısmında kodu yapıştır oraya sonra ödeme yap :)Bana %50 indirim vermisler tavsiye edebileceginiz birileri varmi ve bu %50 yi nasil kullaniyoruz. Dun odeme kisminda hic cikmadi
İnşallah bi gün Talia online demek de nasip olurUtku online çok şükür
Ya Talia’nın hayatından endişelenmeye başladım artık. Kadın 15 gündür ortada yok.İnşallah bi gün Talia online demek de nasip olur
Ben az once mail attim bilgi aldiklarinda doneceklermişİnşallah bi gün Talia online demek de nasip olur
Canim benim kac tane mail attim siteye ust uste ne zaman aktif olcak diye bekliyoz biz diyeAnında damladım. Keşke başka bir şey için inşallah yazsaymışım buraya yaa, eşref saatine denk geldi galiba
Kız ben günlerdir defalarca attım, benden bıktılarCanim benim kac tane mail attim siteye ust uste ne zaman aktif olcak diye bekliyoz biz diye
Valla koştum bende hemenTalia aciiik sizin icin yazdim kosun
Ya 10 dk online kaldı ve kapatmasına birkaç saniye kala ucu ucuna yetiştim Talia’ya :)Kız ben günlerdir defalarca attım, benden bıktılarHerkes kadını soruyor demek ki
Bugün akşam yukarıya inşallah yazmıştım ya, onu kastettim
Onu bilmiyorum ama taliadan instagram veya baska adres varsa istedim artik boyle maille olmiycak tabi verirse sanmiyorum daKız ben günlerdir defalarca attım, benden bıktılarHerkes kadını soruyor demek ki
Bugün akşam yukarıya inşallah yazmıştım ya, onu kastettim
Yani zamanında tam tersini söylemiştiniz desen kesin bu sefer de kader değişkendir, kişi iradesi vs vs diyecek, e biz niye faktırıyoruz o zaman her an herşeyin değişme ihtimali varsaBen fal sepetinde çok kez Melisa’ya baktırdım, anda çok iyi bence.. Ama çelişik yorumları da oldu, eski sevgilim için baktırmıştım, anı yorumladı çok iyi hisleri, ilk bakımlarında kesin dönecek, pişman olacak sevginiz karşılıklı dedi.. Zaman geçtikçe bu kişi arkasını dönmüş yoluna bakmış demeye başladı, bugün ise araması zor, sen iletişime geçersen de herşeye hazırlıklı ol pişman olma gibi yazdı.. Bazen yorumları tutuyor ama herşey değil tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?