- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
- 408
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.741
Arkadaslar ben size yazayım kim oldugunu bu falcının.Yorumcu Zeus falsepeti :) arkadasim buraya bu sekilde msg atman hic hos degil,o kadar yogunluk olmamasını istiyorsan kendine saklayacaksın benim gibi :)Eski hesabıma girince tüm falları tek tek okumuştum bildiğiniz gibi
Ve ne dediyse tutan bir falcı var cidden abartmıyorum
Benim hesaptan kuzenim için de atmıştık, onda da aynı şekilde tutmuş
Ama burda açıkça yazamam yoğunluğu olur diye
Bu mesajı da “o kadar fal baktırdım bi tane bile tutmadı” diyenler için yazıyorum, umudunuzu kaybetmemeniz adına
Ben selena80 bu arada,hesabımı dondurdum,falıda bıraktım cok sukur,sırf gecmis falcılarımdan cikan oluyormu diye bakmaya giriyordum ama su tavra cok sinir oldum cidden,birde ozelden soruyorum,sırf baktırdımmı gecmiste onun icin soruyorum baktırmayacagim diyorum,kendimide tanitmisim,hala arkadas altın madeni saklar havasında..Buyur hayrını gör arkadaşım bol bol baktır..ben kurtuldum çok şükür,Allah da düşürmesin bir daha..byeArkadaslar ben size yazayım kim oldugunu bu falcının.Yorumcu Zeus falsepeti :) arkadasim buraya bu sekilde msg atman hic hos degil,o kadar yogunluk olmamasını istiyorsan kendine saklayacaksın benim gibi :)
Eski hesabıma girince tüm falları tek tek okumuştum bildiğiniz gibi
Ve ne dediyse tutan bir falcı var cidden abartmıyorum
Benim hesaptan kuzenim için de atmıştık, onda da aynı şekilde tutmuş
Ama burda açıkça yazamam yoğunluğu olur diye
Bu mesajı da “o kadar fal baktırdım bi tane bile tutmadı” diyenler için yazıyorum, umudunuzu kaybetmemeniz adına
Ne güzel yazmışsınız. Günlerdir aynı tantana. Ne dediyse çıkmış bilmem ne vs. Burası herkese açık bir platform ve herkesin fal deneyimlerini paylaştığı bir yer. Madem söylemek gizlemek istiyor insan, böyle bir şeyi hiç paylaşmazsın. Kendine saklarsın. Burada gelip de ben baktırdım hepsi çıkmış kendime saklıyorum demek biraz bencilliktir.Kim olduğunu söylemeyeceksen böyle bir mesaj yazıp insanları merakta bırakmanın da bir anlamı yok açıkçası, kimseye umut vermiş olmuyorsun bana kalırsa.
inşallah bana da çıkmaz. çok olumsuzdu banaNe güzel yazmışsınız. Günlerdir aynı tantana. Ne dediyse çıkmış bilmem ne vs. Burası herkese açık bir platform ve herkesin fal deneyimlerini paylaştığı bir yer. Madem söylemek gizlemek istiyor insan, böyle bir şeyi hiç paylaşmazsın. Kendine saklarsın. Burada gelip de ben baktırdım hepsi çıkmış kendime saklıyorum demek biraz bencilliktir.
Ben kendisine defalarca baktırdım arkadaşlar ve çıkan falı olmadı.
Enerjisel bir durum.
Ne güzel yazmışsınız. Günlerdir aynı tantana. Ne dediyse çıkmış bilmem ne vs. Burası herkese açık bir platform ve herkesin fal deneyimlerini paylaştığı bir yer. Madem söylemek gizlemek istiyor insan, böyle bir şeyi hiç paylaşmazsın. Kendine saklarsın. Burada gelip de ben baktırdım hepsi çıkmış kendime saklıyorum demek biraz bencilliktir.
Enerjisel bir durum.
Arkadaslar ben size yazayım kim oldugunu bu falcının.Yorumcu Zeus falsepeti :) arkadasim buraya bu sekilde msg atman hic hos degil,o kadar yogunluk olmamasını istiyorsan kendine saklayacaksın benim gibi :)
Ben şimdiye kadar herkesi söyledim zaten. Kimin ne falı çıktıysa ki daha dün ayışığın aşkta patladı dedim. Bu sayfada benden daha çok size bilgi veren yoktur falcılar hakkında, yazıklar olsun cidden. Ağzınızın suyu aka aka yazmayı biliyodunuz zamanında.Yaklaşık 6 yıldır bu topikteyim bana çıkıp başka hiç kimseye çıkmayan falcılar da oldu yine de gelip burda paylaştım. Keza herkesin de öyle yaptığını düşünüyorum. Zira bu topiğin amacı bu zaten. Bana bildi ama size söylemem düşüncesi bana çok saçma geliyor.
Ozelden sordum şımarıkça bir cvp verdi,birde dalgageçer gibi senin hepsi patladımıNe güzel yazmışsınız. Günlerdir aynı tantana. Ne dediyse çıkmış bilmem ne vs. Burası herkese açık bir platform ve herkesin fal deneyimlerini paylaştığı bir yer. Madem söylemek gizlemek istiyor insan, böyle bir şeyi hiç paylaşmazsın. Kendine saklarsın. Burada gelip de ben baktırdım hepsi çıkmış kendime saklıyorum demek biraz bencilliktir.
Enerjisel bir durum.
Ben şimdiye kadar herkesi söyledim zaten. Kimin ne falı çıktıysa ki daha dün ayışığın aşkta patladı dedim. Bu sayfada benden daha çok size bilgi veren yoktur falcılar hakkında, yazıklar olsun cidden. Ağzınızın suyu aka aka yazmayı biliyodunuz zamanında.
+adam olanlara söyledim zaten falcının kim olduğunu.Nilufer_4U gibi
Size katılıyorum.Ben açıkçası böyle bir tavrı doğru bulmuyorum.Zira tek fal baktıran buradaki kişiler değil ya da her fal baktıran kadınlar kulübünde değil.
Bu kadar iddialıca
“Melisayı ben meşhur ettim”demeniz çok yanlış bence
Bir kaç gündür gözüme çarpıyordu benim de.Ozlem yılmaz a baktiranlar olumlu olumsuz düşüncelerini ögrenebilirmiyim ??
Alex ve Anette’yi önerebilirim. Tabi yine sorumluluk almak istemem fakat ikisi de kaliteli yorumcudur.Kızlar anlık detaylı yorum yapıyor dediğiniz isimler var mı? Kime atsam bilemedim.
Ayyy ozlemin fali gelince yazar misin nasildi merak ettimBir kaç gündür gözüme çarpıyordu benim de.
Fal attım bakalım, gelince yazarım
Alex ve Anette’yi önerebilirim. Tabi yine sorumluluk almak istemem fakat ikisi de kaliteli yorumcudur.
Her zaman dediğim gibi, enerji bağı...
Tabiki yazarımAyyy ozlemin fali gelince yazar misin nasildi merak ettim
Ben baktirdim bugun anlik durumda acıkcasi çok begendim oyle birsey soylediki bir anda şasirdim fali cikan var mi acabaTabiki yazarım❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?