Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaslar ben size yazayım kim oldugunu bu falcının.Yorumcu Zeus falsepeti :) arkadasim buraya bu sekilde msg atman hic hos degil,o kadar yogunluk olmamasını istiyorsan kendine saklayacaksın benim gibi :)

Arkadaslar ben size yazayım kim oldugunu bu falcının.Yorumcu Zeus falsepeti :) arkadasim buraya bu sekilde msg atman hic hos degil,o kadar yogunluk olmamasını istiyorsan kendine saklayacaksın benim gibi :)
Ben selena80 bu arada,hesabımı dondurdum,falıda bıraktım cok sukur,sırf gecmis falcılarımdan cikan oluyormu diye bakmaya giriyordum ama su tavra cok sinir oldum cidden,birde ozelden soruyorum,sırf baktırdımmı gecmiste onun icin soruyorum baktırmayacagim diyorum,kendimide tanitmisim,hala arkadas altın madeni saklar havasında..Buyur hayrını gör arkadaşım bol bol baktır..ben kurtuldum çok şükür,Allah da düşürmesin bir daha..bye

Kim olduğunu söylemeyeceksen böyle bir mesaj yazıp insanları merakta bırakmanın da bir anlamı yok açıkçası, kimseye umut vermiş olmuyorsun bana kalırsa.

Kim olduğunu söylemeyeceksen böyle bir mesaj yazıp insanları merakta bırakmanın da bir anlamı yok açıkçası, kimseye umut vermiş olmuyorsun bana kalırsa.
Ne güzel yazmışsınız. Günlerdir aynı tantana. Ne dediyse çıkmış bilmem ne vs. Burası herkese açık bir platform ve herkesin fal deneyimlerini paylaştığı bir yer. Madem söylemek gizlemek istiyor insan, böyle bir şeyi hiç paylaşmazsın. Kendine saklarsın. Burada gelip de ben baktırdım hepsi çıkmış kendime saklıyorum demek biraz bencilliktir.

Ben kendisine defalarca baktırdım arkadaşlar ve çıkan falı olmadı.
Enerjisel bir durum.

inşallah bana da çıkmaz. çok olumsuzdu bana

Yaklaşık 6 yıldır bu topikteyim bana çıkıp başka hiç kimseye çıkmayan falcılar da oldu yine de gelip burda paylaştım. Keza herkesin de öyle yaptığını düşünüyorum. Zira bu topiğin amacı bu zaten. Bana bildi ama size söylemem düşüncesi bana çok saçma geliyor.

Sen ruh hastasısın. Başka bir şey söylemiyorum. İnsanları da yanlış yönlendirme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şimdiye kadar herkesi söyledim zaten. Kimin ne falı çıktıysa ki daha dün ayışığın aşkta patladı dedim. Bu sayfada benden daha çok size bilgi veren yoktur falcılar hakkında, yazıklar olsun cidden. Ağzınızın suyu aka aka yazmayı biliyodunuz zamanında.
+adam olanlara söyledim zaten falcının kim olduğunu. Nilufer_4U gibi

Ozelden sordum şımarıkça bir cvp verdi,birde dalgageçer gibi senin hepsi patladımı yazmış..sinir olup kendim baktim eski mesajlarina zaten 2 dk sürdü aratmada kuzen yazdım,ve kendi adını yazıp attığı msg lara baktım,zeusa baktırmış kuzeniyle iki üç tane msg çıktı totalde..yoksa oturupda tüm mesajlarını taramakla uğraşamam..değmez yani arkadaş bana özelden msg atmış ne dedi bilmiyorum çünkü okumayacağım,burdanda cvp vermiyorum istediğini yazsın..direkt ignore benim açımdan

Adam olanlar derken? Burda insanlara bu şekilde hakaret edecek cüreti kendinde nereden buluyorsun? Al çıkan falcın da baktırdığın falcın da senin olsun. Bu topik senden önce de vardı senden sonra da olur. Olmazsa olmaz değilsin yani sandığın gibi.

Çıktım ben arkadaşlar buradan kendinize iyi bakın..sinek vızıltısıyla uğraşamayacağım..fallarlada ilgim kalmadı,işte eski çıkan çıktımı çıkmadımı okuyordum arada..umarım sizinde özel hayatınız düzelir ihtiyaç duymazsınız,sevgiler

Madem Zeus'un lafı açıldı, ben de görüşümü yazayım.
Bir süre önce baktırmıştım. Mevcut durumları bile bilemeyen, pespembe bir faldı.
Üzerinde durmaya değmez.
Böyle bir falcının, herkesten saklanması ise çok ilginç.
Umarım, bir falcı parlatma çalışması yapılmıyordur.

Size katılıyorum.
"Melisa'yı ben meşhur ettim" ne demek ve ne diye bir üye bir falcıyı meşhur etmek ister ki?

Ozlem yılmaz a baktiranlar olumlu olumsuz düşüncelerini ögrenebilirmiyim ??
Bir kaç gündür gözüme çarpıyordu benim de.
Fal attım bakalım, gelince yazarım
Kızlar anlık detaylı yorum yapıyor dediğiniz isimler var mı? Kime atsam bilemedim.
Alex ve Anette’yi önerebilirim. Tabi yine sorumluluk almak istemem fakat ikisi de kaliteli yorumcudur.
Her zaman dediğim gibi, enerji bağı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…