Fal Sepeti Deneyimleri

ben onu pembeci buluyorum bana da ilk falım diye bence çok olumlu konuşttu şimdi dönmediğini söylesem falı çevirmeye çalışır çoğu falcı bunu yapıyor.. An konusuna gelince karşı tarafın hisleri konusunda yanıldığını düşünüyorum

Cnm senin konun ne çok olumsuz konuştuğunu gördüm takip ettimde bi

Başka bir fal topiğinde, evli ve 4 aylık bebek babası bir adam için deliler gibi fal baktıran bir üye vardı. Bu durumla ilgili ona olumlu konuşan sürüyle falcı oldu, bunların tümünü kara listeme aldım:) Falcılar konusunda nerdeyse tüm üyelerle kavgaya tutuşan, her hafta banlanan çok değişik bir ablamızdı. wanderlust senin durumun da böyle bir şey değilse umut vardır bence:) ama işte beklerken insanın hevesi de sönüyor bazen...

yok evliyle falan işim olmaz allah korusun beklemedeyim canım zaten Burda beğendiğim falcıları da söylüyorum beğenmediklerimi de yani hep negatif olduğumu düşünmüyorum sadece fazla realistim ve çokça çıkmayan patlayan falım var haliyle insanın da umudu kırılıyor dediğin gibi :)

Bu arada hangi falcılarmış onlar söyle biz de baktırmayalım boşuna

N
Kimi tavsiye edersiniz

ben yönlendirmek istemem ama burda bekleyenler vardı ondan yazdım :)
Ben neden fal baktiriyorum onuda bilmiyorum baktirdigim kisiden tiksinti geldi birisi evet pisman olacak dahi dese cok pembeci geliyor ama fal kolik oldum sanirim. Fal vaktirdikca o kisiyi hirs yapiyorum ve surekli konusu devam ediyor.

Talia iyidir ya, süper sevindim senin adına

Evet bazen oluyor oyle ben cok fal baktirdim ona bir veya ikitanesinde benimde oyleydi. Anlik analizleri cok iyi gelecekte bana cikan oldumu dersen hayir ama yinede en sevdigim yorumculardan suani cok iyi aktariyor o da yetiyor bana. Cikanlar olmuş ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…