Fal Sepeti Deneyimleri

Benim bedava falım varmış yahu haftalardır ve yeni fark ettim hala online fal sitelerinin cahiliyim net.

Neyse falcı nezo’ya düştü, yorum alabilir miyim baktıran varsa?

Bu sitede ve telvede de aynı sıkıntı kafalarına göre.. bir tek binnaz yazdigi saat aralığına uyuyor otomatik bakilmazsa bildirdim gelip iade ediyorlar ama o site çok pahalı malesef
Ben buna çok takılmıyorum aslında. 3 güne kadar bekleyebilirim, yeter ki içerik kaliteli olsun ☺
Yani kendilerine en uygun anda baksınlar ki verim alabilelim bizde❣
Ve hepsi aynı değil, arada oluyor bazen böyle bir kaç yorumcuda.

Maalesef gelmedi.
Olduğu gibi duruyor sıradaki fallar

Fal dediğimiz şey biraz da o anda olup biten bir olay değil midir. 2-3 saat gecikse hadi bir derece diyelim, ama onlarca falı biriktirip aradan 15-20 saat geçtikten sonra "sağlıklı" bakım yapabildiklerine inanmak zor geliyor bana. Altından kalkamıyorlarsa bakmasınlar ya da günde 2-3 kişiyle sınırlı tutsunlar.

Aynı anda yazmışız :) O zaman mesele yok, sabrını da kutluyorum valla. Ben bekleyemezdim 3 gün :))

Ya dediğim gibi çok takılmıyorum bunlara çünkü içerik daha önemli benim için. Yeter ki kaliteli olsun. Bu arada teşekkür ederim, benimki sağolsun bekleye bekleye sabrı öğretti

O açıdan bakınca doğru, 15 dakikada bakılıp bir şeye benzemeyen fallar da çok gördük sonuçta :))) Ah rica ederim, imrendim şimdi açıkçası. Zira bende tam tersi oldu: eskiden sabırlı bir insandım ama "birileri" bu özelliğimi komple bitirdi

Aynı fikirdeyiz

Hahahah iyi ya da kötü mutlaka bir etkileri olmuş İşte ben de çok sabırsızdım, aşırı sabırsız tezcanlı bir insandım, şimdi iyice sabrı öğrenip olgunlaştım

Evet işte 15 dkda hoopp diye bianda bakılan fallardan bir hayır gelmedi. Gerçi bundan gelecek mi o da belli değil, artık gelince bakıcaz

Ben hic beklemeyi bilmeyen biriyi en cokta bu huyumu sevmem zaten dun çok cabuk bakti bana hatta sorumuda cabuk yanitladi bazen oyle bekleten oldumu hemen yaziyorum siteye ne zaman bakacaklar diye bir yolun var da da cok bekletiyorlar mesela

Ben hic beklemeyi bilmeyen biriyi en cokta bu huyumu sevmem zaten dun çok cabuk bakti bana hatta sorumuda cabuk yanitladi bazen oyle bekleten oldumu hemen yaziyorum siteye ne zaman bakacaklar diye bir yolun var da da cok bekletiyorlar mesela
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama zamanla insan değişiyor ya bence. Öyle eskisi gibi umursamıyorsun falan

Öyle hemen yazıp onları da rahatsız etmek istemiyorum ya, ne bileyim belki yorumcunun bir işi çıkmıştır, hastalık vs bir şey olmuştur, ya da enerjisi yerinde değildir gibi düşünüyorum. Soru kısmı çok uzarsa o zaman yazıyorum genelde.

Bana %50 indirim vermisler tavsiye edebileceginiz birileri varmi ve bu %50 yi nasil kullaniyoruz. Dun odeme kisminda hic cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…