Fal Sepeti Deneyimleri

Talianin bu adam dönecek deyipte dediği çıkan oldumu Allah rızası için desin.. çünkü dediki bundan bi yol olmaz derdim gorseydim ama ksdersel bi dönüş 5 hafta icinde netlik dedi

Talia’ya baktırdım bugün. Gemiş ve an, analiz olarak bayağı şaşırttı beni. Fal beklediğimden kısaydı, bir zaman vermedi ama çıkarsa yine yazarım.
Talia banada döncek dedi ama daha vadesi var,öyle görmesem söylemezdim dedi,bekliyorum bakalım
Heheh bana da oyle dedi valla :)
Acaba herkese mi olumlu konusuyor.
Benim verdigi vade daha az kaldi ama vadelere cok takilmiyorum olacak/olmayacak dedikleri ciksa raziyim artik falcilarda.

Evet talianin olumsuz konustigu kimse var mi????

Heheh bana da oyle dedi valla :)
Acaba herkese mi olumlu konusuyor.
Benim verdigi vade daha az kaldi ama vadelere cok takilmiyorum olacak/olmayacak dedikleri ciksa raziyim artik falcilarda.

Evet talianin olumsuz konustigu kimse var mi????

Aynen vadelere bende takılmıyorum,genelde benim baya geç çıkıo verilen vadelerden,en son 1 yıl sonra çıkmıştı :) Tek iyi olanlar çıksın da yeterli

Son zamanlarda Ayışığın’a baktıran var mı ?

Evet, geçen hafta. %100 içime sinmediyse de kötüydü diyemem. Bazı yerler isabetliydi. Akıcı konuşuyordu, fazla lafı dolaştırmadan. Vadesine daha var. Nasihat verme kısmı rahatsız etti bir tek. Ölsem yapmayacağım şeyler çünkü.

Falda enerji tabiki önemli ama şuda bir gerçek falı yollarken ki enerjin onun o andaki enerjisi bile fal yorumunu etkiliyor. Bizim enerjimiz demek ki tuttu söylediklerinin bir kısmını yaşadım bile vadesi daha gelmeyenler içinde bekliyorum bakalım.

Ben birkaç yıl önce baktırmıştım ve şu anda dediklerini yaşıyorum. Nasihatlerinde haklıymış Ama biraz geç uygulamam için...

Kesinlikle katılıyorum. Kişiden kişiye ve bir andan bir ana değişiyor. İtiraf edeyim, o 3 falı atarken de çok büyük hevesle ya da adı her neyse, öyle atmadım. O zaman da o iletişim kanalı kapanmış oluyor belki de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…