-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Anı karakteri bazı olayları biliyo ama gelecekle ilgili bildimi bacım ciktimi hicTalia daha iyi bence,genelde akşamları çevirimiçi oluyordu
Bacım benide şaşırttı ama inan 4-5 dk yaaTalia’ya baktırdım bugün. Gemiş ve an, analiz olarak bayağı şaşırttı beni. Fal beklediğimden kısaydı, bir zaman vermedi ama çıkarsa yine yazarım.
Bacım benide şaşırttı ama inan 4-5 dk yaa
Talia’ya baktırdım bugün. Gemiş ve an, analiz olarak bayağı şaşırttı beni. Fal beklediğimden kısaydı, bir zaman vermedi ama çıkarsa yine yazarım.
Heheh bana da oyle dedi valla :)Talia banada döncek dedi ama daha vadesi var,öyle görmesem söylemezdim dedi,bekliyorum bakalım
Heheh bana da oyle dedi valla :)
Acaba herkese mi olumlu konusuyor.
Benim verdigi vade daha az kaldi ama vadelere cok takilmiyorum olacak/olmayacak dedikleri ciksa raziyim artik falcilarda.
Evet talianin olumsuz konustigu kimse var mi????
Ben ona baktırdım 2 hafta falan önce.. verdiği 6 tarihten 3ü geçti tık yok. Hiç bi gelişme yok 60 a değmez benceEmre dinçe baktırdınız mı?
Ben ona baktırdım 2 hafta falan önce.. verdiği 6 tarihten 3ü geçti tık yok. Hiç bi gelişme yok 60 a değmez bence
Evet ya çok pahalı ,en azından net üzerinden bakılan falları daha uygun tutsalar
Son zamanlarda Ayışığın’a baktıran var mı ?
Falda enerji tabiki önemli ama şuda bir gerçek falı yollarken ki enerjin onun o andaki enerjisi bile fal yorumunu etkiliyor. Bizim enerjimiz demek ki tuttu söylediklerinin bir kısmını yaşadım bile vadesi daha gelmeyenler içinde bekliyorum bakalım.Sözde bir süre fal baktırmayacaktım ama daha önce Ahenk Özüm'e göndereyim dediğim bir fal vardı (kahve), sonra o gün gönderemedim diye içimde kalmıştı :) Bir de dün gece modum düşünce hadi bari dedim.
Yazısı güzel, üslubu ve anlatım biçimi de öyle. İşinde titiz olduğu belli, ama enerjimiz tutmadı. O da Duygu Aura gibi, benimle ve davranışlarımla alakası olmayan şeyler söylemiş. Son zamanlarda o ikisi + Taraca memnun kalmadığım falcılar.
Ben birkaç yıl önce baktırmıştım ve şu anda dediklerini yaşıyorum. Nasihatlerinde haklıymışEvet, geçen hafta. %100 içime sinmediyse de kötüydü diyemem. Bazı yerler isabetliydi. Akıcı konuşuyordu, fazla lafı dolaştırmadan. Vadesine daha var. Nasihat verme kısmı rahatsız etti bir tek. Ölsem yapmayacağım şeyler çünkü.
Ben birkaç yıl önce baktırmıştım ve şu anda dediklerini yaşıyorum. Nasihatlerinde haklıymışAma biraz geç uygulamam için...
Falda enerji tabiki önemli ama şuda bir gerçek falı yollarken ki enerjin onun o andaki enerjisi bile fal yorumunu etkiliyor. Bizim enerjimiz demek ki tuttu söylediklerinin bir kısmını yaşadım bile vadesi daha gelmeyenler içinde bekliyorum bakalım.