Fal Sepeti Deneyimleri

Kesinlikle katılıyorum. Kişiden kişiye ve bir andan bir ana değişiyor. İtiraf edeyim, o 3 falı atarken de çok büyük hevesle ya da adı her neyse, öyle atmadım. O zaman da o iletişim kanalı kapanmış oluyor belki de :)
Uzun zamandır bir çok sitede ve bir çok fal baktıran hatta her çeşit fal baktıran birisi olarak söylüyorum ki güzel bir enerji ile ve net soru sorarak Ahenk Özüm'e tekrardan baktır derim , tabiki kendi fikrim bu çünkü seninde dediğin gibi anlatım tarzı üslubu çok güzel ve ne kadar enerji ve istek ile gidersen oda sana o şekilde gelir ve verimli bir yorum alırsın.

Uzun zamandır bir çok sitede ve bir çok fal baktıran hatta her çeşit fal baktıran birisi olarak söylüyorum ki güzel bir enerji ile ve net soru sorarak Ahenk Özüm'e tekrardan baktır derim , tabiki kendi fikrim bu çünkü seninde dediğin gibi anlatım tarzı üslubu çok güzel ve ne kadar enerji ve istek ile gidersen oda sana o şekilde gelir ve verimli bir yorum alırsın.

Aklımda olacak bu dediğin. Teşekkürler :)

Ben birkaç yıl önce baktırmıştım ve şu anda dediklerini yaşıyorum. Nasihatlerinde haklıymış :KK43: Ama biraz geç uygulamam için...
Sana 2019 yaz aylarinda evlilik için önemli adımlar var demiş geçen yıl, yaz yeni başladı sayılır ama nasıl aranız, var mı bu gibi sinyaller? Merak ettim yorumunu.

Sana 2019 yaz aylarinda evlilik için önemli adımlar var demiş geçen yıl, yaz yeni başladı sayılır ama nasıl aranız, var mı bu gibi sinyaller? Merak ettim yorumunu.
Evlilik ile ilgili dedikleri çıkmadı. Belki çıkar 😂 Geçen sene yaşadığım tüm sorunları, sebebine, geri dönüşüne kadar bildi ama. Bana kim fal bakarsa zamanlama tutmuyor, dedikleri tarihten hep sonra oluyor.

falcılar hepimize temmuz sonu-ağustos başını vade vermiş sanırım.. üzüldüm şu an sallıyolar demek ki
hepimizin de o sıralar dönüşü olacak değil ya sonuçta

Kime attin? 😮 Hic durmuyorsun.
Ben de foruma fena sardim son gunlerde. Okudukca da tempted oluyorum, bu daha da fena.
ya ben cetine atmak için yüklemiştim 40 kredi. o da bakmayınca kaldı. bilinmeyen birine attım, beğenirsem söylerim yine. ben öylesine atıyorum bu arada, exim dönecek mi diye takıntıdan değil de. onu da saldım çünkü artık :KK70:

ya ben cetine atmak için yüklemiştim 40 kredi. o da bakmayınca kaldı. bilinmeyen birine attım, beğenirsem söylerim yine. ben öylesine atıyorum bu arada, exim dönecek mi diye takıntıdan değil de. onu da saldım çünkü artık :KK70:
Artık fal okumak eğlenceli geliyor dimi :))

X