- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.541
yazılı..Şimdi yazılı mı bakıyor fark etmedim
Ben attığımda sesli bakıyordu
Yıldızname o kadar basit bir şey değil ki zaten yaa, adamakıllı bir yıldızname saatler alır yani ...Bence şikayet et yildizname sunuyor ama yildizname ye odaklı hic bir şey yok de
falcıları şikayet etmekten sıkıldım valla bence yönetim de benden sıkıldı hahaha 3 olacak bu ama kötüye kötü demek lazım.. İyi falcı olduğunda da hakkını veriyorum sonuçtaBence şikayet et yildizname sunuyor ama yildizname ye odaklı hic bir şey yok de
bakmayacaksa niye yazıyor ki vallahi ben çok kızıyorum böyle şeylere yaYıldızname o kadar basit bir şey değil ki zaten yaa, adamakıllı bir yıldızname saatler alır yani ...
Evet basit değil zaten yoğun bi fal o saatler aliobakmayacaksa niye yazıyor ki vallahi ben çok kızıyorum böyle şeylere ya
Aynen aynen,maksat kendine çekmek galibabakmayacaksa niye yazıyor ki vallahi ben çok kızıyorum böyle şeylere ya
Kız yok burçtan yürüyorlar işte m...l..l..a...rr tövbe tövbeAynen aynen,maksat kendine çekmek galiba
Tarih, yani belki kotu bir ani oldugundan iyi bir ornek degil ama 09/11 gibi 11 Eylul degil Eylul 11, bu arada yil devrimine de uc gun kalmis bu kara olayinAmerikan ne
Hiç bişey anlamadim cnmTarih, yani belki kotu bir ani oldugundan iyi bir ornek degil ama 09/11 gibi 11 Eylul degil Eylul 11, bu arada yil devrimine de uc gun kalmis bu kara olayin
Kız yok burçtan yürüyorlar işte m...l..l..a...rr tövbe tövbedikkatimi çekiyordu iyiki atmamışım
neyse şikayet ettim ama her seferinde kuponla çözmeye çalışıyorlar keşke kredimi geri verselerAynen aynen,maksat kendine çekmek galiba
Hiç iade etmediler mi ? Bide diğer iade istediğin yorumcular kimdi? Baktırmadıysak bu çizgimizde devam edelim diye soruyorumneyse şikayet ettim ama her seferinde kuponla çözmeye çalışıyorlar keşke kredimi geri verseler
ahmet cansoy, Liya costanti, Emre dinç ve melek kara için yazmıştım yönetime. Hep kupon verdiler iade yok ama bu sefer istedim bakalım ne dicekler..Hiç iade etmediler mi ? Bide diğer iade istediğin yorumcular kimdi? Baktırmadıysak bu çizgimizde devam edelim diye soruyorum
Hep vasat yorumcular evetahmet cansoy, Liya costanti, Emre dinç ve melek kara için yazmıştım yönetime. Hep kupon verdiler iade yok ama bu sefer istedim bakalım ne dicekler..
Utku inanç kesinlikle kuşum.. beğenmeyeni de var ama denenmeli benceUtku Inanc mi Melek Kara mi?
artık inanın 2 kişi dışında kimseyi risk alıp denemek bile istemiyorumHep vasat yorumcular evet
İnşallah iade ederler yaa paramız boşa gidiyorr resmen yorumcu kötü olunca
Zeynep'cigim Amerikalilar tarihi bugun icin ornegin 08/09/2019 yazmazlar 09/08/2019 yazarlar: once ay belirtirler. O nedenle 09/11 diyorlar twin towers ikiz kulelere 11 Eylul 2001 deki saldiri icin. Ben de bu saldirinin da yil devrimi de yaklasmis dedim hazir konu acilmisken. Cok dagildi konu biliyorum ama iste kisacasi fal sepeti indirim kupon kodu bitis tarihi bana 09/14/2019 seklinde yazilmis sistemsel olarak ve ben oradaki 09 a odaklanip bu gece bitiyor sandim ama 14 e hic dikkat etmemisim. 14. ay yok ve bu 14 une kadar demek. Yani Eylul 14 2019 oluyor Amerikan yazim bicimiHiç bişey anlamadim cnm
Değmez asla.. 15 dakika meditasyon dinlemek istersen atabilirsin amaYağmur Sothis hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç deneyen var mı?
Şimdi anladim ne dehisik insanlar :)))))Zeynep'cigim Amerikalilar tarihi bugun icin ornegin 08/09/2019 yazmazlar 09/08/2019 yazarlar: once ay belirtirler. O nedenle 09/11 diyorlar twin towers ikiz kulelere 11 Eylul 2001 deki saldiri icin. Ben de bu saldirinin da yil devrimi de yaklasmis dedim hazir konu acilmisken. Cok dagildi konu biliyorum ama iste kisacasi fal sepeti indirim kupon kodu bitis tarihi bana 09/14/2019 seklinde yazilmis sistemsel olarak ve ben oradaki 09 a odaklanip bu gece bitiyor sandim ama 14 e hic dikkat etmemisim. 14. ay yok ve bu 14 une kadar demek. Yani Eylul 14 2019 oluyor Amerikan yazim bicimiMi capisci? (Beni anliyor musun?) tamam tamam burada iyice geek yaptim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?