• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Sakin derim ama begeneni de vardi, sen bilirsin. Birseyler goruyor belki ama konulari oturtamiyor. Kisisel gorusum bu sekilde...
Ayrica dedigi patladi, tersi oldu. Bu konuyla baglantil bazi kisi tarifleri de vardi ama etrafimda tarif ettigi gibi insanlar yok, ilintili konu da patlayinca daha da olmaz. 👎

Yaaa ben iade almıştım ama bi dediği cıktı tekrar gittim özür diledim iade sebebim ses kaydında mesaj sesi gelmesi facebook sesi gelmesi vs di yani düzenli değil ha sen hissi varmı dersen var gibi
ya ben bi arkadaşın nas kendinehas falını dinlemiştim falın yarısı kart anlamlarını açıklamakla geçmiş ama çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum sadece o kısım hoşuma gitmemişti

Kizlar kuponumun expire olmasina birkac gun daha varmis benim. Amerikan tarih belirtme tarzi oldigundan oradaki 09 a odaklanmisim sanirim, o nedenle de bu gece yarisina kadar diye dusunup bosuna panik yaptim. Ustune bos mideye sert bir Turk kahvesi gomunce de tam oldu 🤕

Back