- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.521
Onun bana vadesi eylüle ama bi dediği patlamıştı. Boş bi kadın değil ama pembeci diye muhabbeti dönmüştünas kendine has??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun bana vadesi eylüle ama bi dediği patlamıştı. Boş bi kadın değil ama pembeci diye muhabbeti dönmüştünas kendine has??
Sakin derim ama begeneni de vardi, sen bilirsin. Birseyler goruyor belki ama konulari oturtamiyor. Kisisel gorusum bu sekilde...nas kendine has??
Onun bana vadesi eylüle ama bi dediği patlamıştı. Boş bi kadın değil ama pembeci diye muhabbeti dönmüştü
Sakin derim ama begeneni de vardi, sen bilirsin. Birseyler goruyor belki ama konulari oturtamiyor. Kisisel gorusum bu sekilde...
Ayrica dedigi patladi, tersi oldu. Bu konuyla baglantil bazi kisi tarifleri de vardi ama etrafimda tarif ettigi gibi insanlar yok, ilintili konu da patlayinca daha da olmaz.Sakin derim ama begeneni de vardi, sen bilirsin. Birseyler goruyor belki ama konulari oturtamiyor. Kisisel gorusum bu sekilde...
patladıysa zaten boşver atmam :)Ayrica dedigi patladi, tersi oldu. Bu konuyla baglantil bazi kisi tarifleri de vardi ama etrafimda tarif ettigi gibi insanlar yok, ilintili konu da patlayinca daha da olmaz.
Dünde 10 kişi sıradaydı şaşırdım. Baktıran var mı ona?Özlem Yılmaz kim ya? 7 kişiyi görünce şaşırdım bi. Bugün de başlamamış ama ben ilk defa gördüm. Deneyen var mı?
Yaaa ben iade almıştım ama bi dediği cıktı tekrar gittim özür diledim iade sebebim ses kaydında mesaj sesi gelmesi facebook sesi gelmesi vs di yani düzenli değil ha sen hissi varmı dersen var gibinas kendine has??
ya ben bi arkadaşın nas kendinehas falını dinlemiştim falın yarısı kart anlamlarını açıklamakla geçmiş ama çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum sadece o kısım hoşuma gitmemiştiYaaa ben iade almıştım ama bi dediği cıktı tekrar gittim özür diledim iade sebebim ses kaydında mesaj sesi gelmesi facebook sesi gelmesi vs di yani düzenli değil ha sen hissi varmı dersen var gibi
melek karaya baktırcam ben de.Yorumumu yaparım artıkUtku Inanc mi Meleklere Kara mi?
Melk kara hic denemedim utkuyu denedim iyiydiUtku Inanc mi Meleklere Kara mi?
Melek Karaya Haziran ayında baktırmıştım. Anda iyiydi fena değil ama vade konusunda patladıUtku Inanc mi Melek Kara mi?
anda bile iyi değilmiş ya kuponum gitti boşunaMelek Karaya Haziran ayında baktırmıştım. Anda iyiydi fena değil ama vade konusunda patladı
Ciddimisin bide yildizname ile destekliyorum demiş uyuzanda bile iyi değilmiş ya kuponum gitti boşuna
Şimdi yazılı mı bakıyor fark etmedimanda bile iyi değilmiş ya kuponum gitti boşuna
Amerikan neKizlar kuponumun expire olmasina birkac gun daha varmis benim. Amerikan tarih belirtme tarzi oldigundan oradaki 09 a odaklanmisim sanirim o nedenle de bu gece yarisina kadar diye dusunup bosuna panik yaptim. Ustune bos mideye sert bir Turk kahvesi gomunce de tam oldu
ne yıldıznamesi hiçbirşey yok falda isteyene atayım. Adamın hayatındaki kadını bile görememişCiddimisin bide yildizname ile destekliyorum demiş uyuz
Bence şikayet et yildizname sunuyor ama yildizname ye odaklı hic bir şey yok dene yıldıznamesi hiçbirşey yok falda isteyene atayım. Adamın hayatındaki kadını bile görememiş