- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.561
Demir’e yakın zamanda atan var mı? Pembeci ama tutturduğu şeyler olmuştu bende tekrar denemeyi düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kim görmedim hicDemir’e yakın zamanda atan var mı? Pembeci ama tutturduğu şeyler olmuştu bende tekrar denemeyi düşünüyorum
Ben onun resmini binnazda görmüştüm baya bi önce şimdi baktımDemir’e yakın zamanda atan var mı? Pembeci ama tutturduğu şeyler olmuştu bende tekrar denemeyi düşünüyorum
Baktırdın mı hiç falBen onun resmini binnazda görmüştüm baya bi önce şimdi baktım
Binnaz Abla topic te yazmistim, Demir bana yazmisti bir baska uygulamada bundan 1-2 yil once o nedenle asla ona fal atmam ben. Sorum ask konusu degildi bundan mi cesaret aldi bilmem ama hic etik degil ve genel bilgilerimi verdigim icin ismi dogum tarihi gibi tedirgin olmustum ve cok sinir olmustum. O sira online falda acemi oldugum icin yonetime sikayet eymeyi de dusunemedim. Bilgi olarak paylasmak istedim.Demir’e yakın zamanda atan var mı? Pembeci ama tutturduğu şeyler olmuştu bende tekrar denemeyi düşünüyorum
Alex için de böyle bir şey denmişti, kim demişti hatırlamıyorum ama.. çok ayıp cidden sonuçta duygusal bir boşluktayız ve onların desteğini alıyoruzBinnaz Abla topic te yazmistim, Demir bana yazmisti bir baska uygulamada bundan 1-2 yil once o nedenle asla ona fal atmam ben. Sorum ask konusu degildi bundan mi cesaret aldi bilmem ama hic etik degil ve genel bilgilerimi verdigim icin ismi dogum tarihi gibi tedirgin olmustum ve cok sinir olmustum. O sira online falda acemi oldugum icin yonetime sikayet eymeyi de dusunemedim. Bilgi olarak paylasmak istedim.
Topicte ne demekBinnaz Abla topic te yazmistim, Demir bana yazmisti bir baska uygulamada bundan 1-2 yil once o nedenle asla ona fal atmam ben. Sorum ask konusu degildi bundan mi cesaret aldi bilmem ama hic etik degil ve genel bilgilerimi verdigim icin ismi dogum tarihi gibi tedirgin olmustum ve cok sinir olmustum. O sira online falda acemi oldugum icin yonetime sikayet eymeyi de dusunemedim. Bilgi olarak paylasmak istedim.
Hyr cnmBaktırdın mı hiç fal
Kiz bnm saatim 10 24 denin saatin yanlisGeçmiş fallarımı dinleyeyim bir diye bakılan fallarımı açtım da cidden kendimden utandım. Her sevgilimden ayrıldığımda böyle bi boşluğa düşsem yandım ben o zaman
Bunlar bide sadece mayıs-eylül arası baktırdığım fallar..
Allah beni ıslah etsin başka da bir şey demiyorum
Eki Görüntüle 2305610
Eki Görüntüle 2305611
Bu gecenin sanslisi ben miyim yoksa burada herkesin bildigi bazi tanimlari ozellikle benim postlarimdan mi cimbizla cekiyorsun?Topicte ne demek
Kuzum ben ona pek inanmadım yaa. Herkes bana aşık sendromu oluyor bazılarında.Alex için de böyle bir şey denmişti, kim demişti hatırlamıyorum ama.. çok ayıp cidden sonuçta duygusal bir boşluktayız ve onların desteğini alıyoruz
ya hahaha bilmiyordur gerçekten yaBu gecenin sanslisi ben miyim yoksa burada herkesin bildigi bazi tanimlari ozellikle benim postlarimdan mi cimbizla cekiyorsun?
alex çok mesafeli bence ya hiç yakıştıramıyorum ben nedense.. Ha Demir i tanımıyorum ama ona yorum yapamamKuzum ben ona pek inanmadım yaa. Herkes bana aşık sendromu oluyor bazılarında.
Online fal atıyoruz abi. Fotoğraf yok bişey yok. Nasıl sarksın adam :) neden sarksın daha doğrusualex çok mesafeli bence ya hiç yakıştıramıyorum ben nedense.. Ha Demir i tanımıyorum ama ona yorum yapamam
Indirim kuponu nedir ilk defa ogreniyorum fal sepetindemi boyle seyler hic denk gelmiyorİndirim kuponu süreli miymiş
Bana da 2 ay önce bi şeyden dolayı vermişlerdi de bi baktım gitmiş noldu diye düşünüyofum demek ki süresi dolmuş
ya falla alakalı bi sorun yaşadığımda yazmıştım telafi etmek amaçlı vermişlerdiIndirim kuponu nedir ilk defa ogreniyorum fal sepetindemi boyle seyler hic denk gelmiyor
ohaa şikayet ettin mi pekiiBen Alex'e hic atmadim onun icin bir fikrim yok ama Demir icin bildiginiz zarf atti. Ask konusunda sorun yok mu? Yok mu ozel biri, ne dusunuyorsun bu konuda, hep farkli mi onceliklerin gibi gibi ozelimle ilgili sorular eklemisti yorumunun sonuna. Daha ne olsun! Ben de ne soru kismina yazdim ne de puanlama yaptim.
Melek karayi hic begenmemistim sanirim enerjimiz tutmamistianda bile iyi değilmiş ya kuponum gitti boşuna