- 7 Aralık 2018
- 506
- 1.242
- 43
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.501
Dün gece Alexi bende yakaladım. Sabah uyanınca falını dinledim. Katina yollamıştım kartların çoğu ters zaten durumumda iç açıcı değil. O nedenle şaşırmadım. Hiç kart yorumu yapmamış. Falı fal gibi değil. İlişki tavsiyesi gibiydi. Fal olarak beğenmedim ama tavsiye ve analizleri muazzam. Ona asla birşey diyemem. Falda şu olacak bu olacak diye birşey yok :) Ama sevdim mi sevdim. Çok tuhaf.
İyice merak ettim şimdi :) Ama belli ki yakalaması zor.
Falsepeti’nin nispeten yeni falcıları profillerini 7/24 online gösteriyorlar ki sabahtan akşama kadar fal atanlar atsın, gece 1 saat girince de bakıyolar fallara ve ertesi gün yine biriktiriyorlar. Bu durum bana çok itici geliyor
Eski falcılar, (alex, nesibe, dennis, talia, duygu aura, yağmur vs) sadece fal bakabileceklerinde online oluyorlar ve attığınızda hemen falınız geliyor
Anette claire, liya constanta, falcı nezo, ahenk özüm gibi para odaklı bakanlar beni irite ediyor ve asla baktırmayı düşünmüyorum
... ve işte tam da bu yüzden iyi ki yakalaması zor, kesinlikle. Biriktirip bakanlar ya da öyle değilse bile sabahtan akşama kadar online görünenler çok güven sarsıcı gerçekten. Bir de zırt pırt isim/rumuz değiştirenler (Binnaz'da). Kendi seçtiği sahte isimden bile bir türlü emin olmayan kişiden ne hayır gelir...
Bu arada Melek Kara'nın işle ilgili söylediği bir şey daha çıktı gibi. Son 3 gündür bir durum yaşıyorum. 1 ay önceki falını tekrar dinleyince ilginç geldi. Bilmiş sayılır. 3-4 kez oldu onunla böyle. Baktırdığım onca bombooooooş masal falı düşününce buna şükür diyorum tabii :)))