- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
- 83
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #3.581
Yok etmedim, dusunemedim boyle bir destek alabilecegimi. Hem o anki sokla cok tedirgin olmustum hem de online attigim ilk fallardandi, sifir tecrubeyle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adları geçince girmemeye başlıyorlar, anlamadım gitti..Alex her gece giriyor mu? Bekliyorum ama gelen giden yom
Her gece girmiyor. Dün gece girmişti. Bu gece girmeyebilirAlex her gece giriyor mu? Bekliyorum ama gelen giden yom
Biraz daha açar mısın ? Bir sorudan hareketle ne kadar tavsiye verilir ya da analiz yapılır bilemedim. Ortalama , yuvarlak şeyler mi söyledi acaba? Bende o yorumcuyu merak edenlerdenim.Dün gece Alexi bende yakaladım. Sabah uyanınca falını dinledim. Katina yollamıştım kartların çoğu ters zaten durumumda iç açıcı değil. O nedenle şaşırmadım. Hiç kart yorumu yapmamış. Falı fal gibi değil. İlişki tavsiyesi gibiydi. Fal olarak beğenmedim ama tavsiye ve analizleri muazzam. Ona asla birşey diyemem. Falda şu olacak bu olacak diye birşey yok :) Ama sevdim mi sevdim. Çok tuhaf.
KonuTopicte ne demek
Utku bana 5 ay icinde kesin soyle olacak dedigi sey olmadi, Eylul sonuna kadar vakti var ama oyle hemen olacak bir sey degil durup dururken, olmasi icin bir hazirlik donemi gerekli, olabilmesi mucize gibi bir sey olur. Yine gelecekle ilgili soyledigi diger sey de olmadi. Anda fena sayilmazdi ama ilk geldigi zamanlarda bakmistim asiri kisa bir yorumdu 3-4 dklik. Ozenli ve uzun fal bakiyor dendigi icin hakkinda sasirdim ama son bir sans verip bu defa Tarot deneyebilirim.Utku inanç kesinlikle kuşum.. beğenmeyeni de var ama denenmeli bence
Demir’e yakın zamanda atan var mı? Pembeci ama tutturduğu şeyler olmuştu bende tekrar denemeyi düşünüyorum
Burada kimin ne derdi varsa umarım en kısa zamanda çözülür ve fallardan tamamen uzaklaşır. :)Arkadaslar dun kupon kodu son kullanma tarihi konusu acilmisti ve Fal Sepeti'nin sisteminde Amerikan tarih yazimi kullanildigini farketmistim. Bugun 09/09/2019, gerek Amerikan gerekse Avrupa farketmiyor, bir de 2019 yili olunca ozel bir tarih oluyor. Asil dikkatinizi cekecegim konu ise bizler buralarda fallara sarmis zaman gecerken kimbilir niceleri de bu ozel gunde nikah tarihi almak icin siraya girmis ve mutlu asklarini evlilikle taclandirmistir... 09/09/2019... Hava da misss ne guzel. Umarim icimizden isteyenler de bu mutlulugu en kisa surede tadar. ❤
Inşallah tüm sorunlarımız 2019 da kalır,2020 de gündemimiz çok farklı olur...Arkadaslar dun kupon kodu son kullanma tarihi konusu acilmisti ve Fal Sepeti'nin sisteminde Amerikan tarih yazimi kullanildigini farketmistim. Bugun 09/09/2019, gerek Amerikan gerekse Avrupa farketmiyor, bir de 2019 yili olunca ozel bir tarih oluyor. Asil dikkatinizi cekecegim konu ise bizler buralarda fallara sarmis zaman gecerken kimbilir niceleri de bu ozel gunde nikah tarihi almak icin siraya girmis ve mutlu asklarini evlilikle taclandirmistir... 09/09/2019... Hava da misss ne guzel. Umarim icimizden isteyenler de bu mutlulugu en kisa surede tadar. ❤
Kimlere baktırmıştın?Kızlar selamlar herkese..geçenlerde su falı için burada konuşmuştuk haftasonu baktırdım farklı farklı kişilere hepsi aşağı yukarı ortak şeyleri söyledi ama dedikleri doğru. bildiler diyebilirim ve konu hakkında çözüme bir hafta içinde ulaşacağımı söyledi ikisi biri vadesi biraz var dedi ama bugün çözüm için ilk sinyalleri aldım. hayırlısı inşallah
Hangisi daha iyiValentina, Oylum bir de Buğra. Hepsine baktırdım Oylum ile Valentina bir hafta gibi bir sürede çözüme kavuşacaksın falan dediler mesela Buğra biraz daha beklemelisin dedi ama hepsi de bildi sorunumun detaylarını. Ama illa siz de bunlara baktırın demiyorum ama ben gerçekten memnun kaldım. Başka şekilde rahat edemeyecektim çünkü. Bilemediğim çözemediğim şeyleri kafamda oturtmuş oldum..
Biri birinde beter baktırdıklarınızınValentina, Oylum bir de Buğra. Hepsine baktırdım Oylum ile Valentina bir hafta gibi bir sürede çözüme kavuşacaksın falan dediler mesela Buğra biraz daha beklemelisin dedi ama hepsi de bildi sorunumun detaylarını. Ama illa siz de bunlara baktırın demiyorum ama ben gerçekten memnun kaldım. Başka şekilde rahat edemeyecektim çünkü. Bilemediğim çözemediğim şeyleri kafamda oturtmuş oldum..
Yok tatlım ortalama yuvarlak değil doğrudan benim çetrefilli durumumla ilgili yorum yaptı ve tavsiye verdi. Ama fal gibi değildi. Ve bana iyi geldi tavsiyeleri.Biraz daha açar mısın ? Bir sorudan hareketle ne kadar tavsiye verilir ya da analiz yapılır bilemedim. Ortalama , yuvarlak şeyler mi söyledi acaba? Bende o yorumcuyu merak edenlerdenim.
Biri birinde beter baktırdıklarınızın
Neyse hakkınızda hayırlısı olur umarım..