- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #3.281
Yok ben Ahmet falan degilim. Siz cok supheci olmussunuz. Sadece bana soylediklerini herkese soyluyor mu diye merak edip sormustum.Oku bakalım su falına çağırıp kurşun dökelim dicek miBence aramıza bir zaman burda ahmette girdi çıktı. Biri sadece onu söyleyip kayboldu burdan
Dayanamadim Ahmet'e attim :)) Bakalim, kredisi dusuk zaten kredim vardi onu kullanmis oldum, yapilan yorumlar cok iyi en azindan merakim giderilmis olur. Cok uzun zamanda bakiyor ama galiba.
Umarım sizde enerjisi tutar hanımlarbende attım ahmet e
Yaklaşık bir iki aydır evet sesli yorumu kaldırdıEvet ilk defa attım ama sesli yorum yapmıyor sanırım sadece yazılı vardı?
Evet ben de yazılı sectim o kotu, sesli her zaman tercihim.Evet ilk defa attım ama sesli yorum yapmıyor sanırım sadece yazılı vardı?
Çıktı mı soyledikleri peki?Yok ben Ahmet falan degilim. Siz cok supheci olmussunuz. Sadece bana soylediklerini herkese soyluyor mu diye merak edip sormustum.
Ben isim vs vermedim.hatırlamıyorum ki şahsı.siz değilsiniz dmek..pekiiiiiYok ben Ahmet falan degilim. Siz cok supheci olmussunuz. Sadece bana soylediklerini herkese soyluyor mu diye merak edip sormustum.
Yeni baktirdim. Gelecek icin bekleyip gorecegiz. Ama benim ve karsi tarafin kisilik analizini dogru yapti. Soyledigi bazi seyler spesifikti. Onlari tahmin ederek soyledigini sanmiyorum.Çıktı mı soyledikleri peki?
Ne atmıştın? Ay yükseldim bende şimdi. Bu ay tek fal baktırma hakkım aldı. Birde sana sorayım Alex'e daha önce fal atmış mıydın? Onunla paralel mi gidiyor dedikleri
Vermenize gerek yok. Beni kastettiginizi anladim. Ben sadece Ahmet icin soru sormaya geldim. Cok baktiran biri degilim. Bir iki kisiye daha baktirdim. Ama cok bostular. Konusmaya deymez.Ben isim vs vermedim.hatırlamıyorum ki şahsı.siz değilsiniz dmek..pekiiiii
niye acaba bu kadar insan sıraya giriyorAhmet ilk falcı olduğunda yakalayıp atmıştım ben
İki falı da patladı
Ancak ve ancak çok spesifik bi konuyu şak diye söylemişti böyle olmuş diye, şok olmuştum
Ancak geçmişi bilen falcıyı ne yapayım yani elifsucan da biliyodu geçmişimi ama gelecek çok güzel patladı
Burdan çıktı diyen de vardı işte bende tutmadı demek kiniye acaba bu kadar insan sıraya giriyor
Bu aralar herkesin fal isteği coşmuş ya hahahahah kime atmıştın?kızlar fal durumu ''okunuyor'' yazıyor ama sırama daha çok var nasıl oluyor?
AhetBurdan çıktı diyen de vardı işte bende tutmadı demek ki
Bu aralar herkesin fal isteği coşmuş ya hahahahah kime atmıştın?
Ahmet e canım :)Burdan çıktı diyen de vardı işte bende tutmadı demek ki
Bu aralar herkesin fal isteği coşmuş ya hahahahah kime atmıştın?
Kesinlikle cok doğru söylüyorsunuz Gelecek ile ilgili sorularda iyi değil zaten Alex.Ona kişileri,kişilerin perde arkası yönlerini soracaksınız.O da hepsini tak tak söylüycek.Hani birini yeni tanırsiniz ya da tanidiginiza emin olamazsiniz araştirirsiniz falan,ya da arkanizdan gizli şeyler döndürüyor mu o kişi hah işte Alex in en iyi yaptigi şey bu..Bu da bi yetenek yani.Fal ile alakası var mi bilemiyorum bunun ama Alex bu dedigim şeyde 10 numara :)Ye ben alexe haziran gibi tarot atmistim o zaman okulum biteli birkac gun oluyordu is ile ilgili olumlu seyler soylemisti vade vermiyorum cunku cok subjektif bir konu ama eylule kadar cozulecegini dusunuyorum vs demisti. Eyluldeyiz is gorusmem bile olmadi..
Dunku falda da vade vermiyorum ama yil sonuna kadar cozulecegini dusunuyorum dedi.. dunkunde birazda enerjisi dusuk geldi hazirana gore ve daha olumsuzdu, yani mesela birseyi soylerken ilk olumsuz seylerini soyluyor yani olumsuz taraflara daha cok yonelen biri ama cok demorilze olmuyorum nedense. Bi de benimki ex hakkinda vs olmadigi icin analizde hic yoktu gelecek odakli sorular sormustum is bulacak miyim vs diye ama belirsiz cevaplar vermis.
Yani ex icin baktircaksaniz baktirmanizi kesin öneririm yani kisilik analizleri cok iyi, ama ilsiki disinda su olcak mi bu olcak mi yada nasil biryer olcak sorularina hic net cevaplar vermedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?