• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Selammm,
Ben de reklam yapıyormuşsun gibi bir hava almadım ve önerini dinleyip Kaan Balkan'a attım:KK70:

Dünden beri Alex'i bekliyorum ama yok girmiyor yani anlamadım, 15 kredi diye ve biraz gazım gitsin diye de attım Kaan Balkan'a.

Şöyle ki ex'im için bakmasını istedim ama soru kısmında exim olduğu yazmıyordu. İsmi, doğum tarihini yazdım ve bu kişi benim için ne düşünüyor falan dedim. Ex bilgisi vermememe rağmen eski erkek arkadaşım olduğunu, yaşadığımız sıkıntılar vs anlattı o enteresan geldi. Bir öngörüsü var vadesi dolunca yazarım tuttu tutmadı diye. Hatta bana söylenen birşey çıkarsa dişimi kıracağım o derece çıkmıyor fallarım:KK47: Neyse ama bence biraz daha zaman geçsin, puanı iyice otursun öyle atın ona,ben 10 gündür fal baktırmamanın açlığı ile attım, bana uymayın :KK53:

Aynı kahve fotolarını yeşil çingeneye de attım bakalım o nasıl yorumlayacak
Fal sepetinde mi kaan balkan

Haklısınız ..
Aslında ben de geçen yıl tam da bu zamanlar fal baktırma olayına girdim arkadaşımın ısrarıyla . Baktırdıkca enerjimin dibe çöktüğü de oldu beni havaya uçurduğu da . Bir arkadaş gibi bana güzelce yol gösteren de oldu .
Sanırım 1 ay olacak baktırmayalı. Kafam o kadar rahat ki..
ama bazen de birşey oluyor . Baktırmalıyım bu konu hakkında diyorum ve onunla kalmıyor , şu kişiye de baktırayım derken bi bakıyorum yuvarlanıp gidiyorum 😅😅😅
1 ay irade süper👏🏻 Ben de 10-15 gün ara vermeye çalışıyorum ama hey gidi eski ben. Geçen yıla kadar fal baktırmışlığım yoktu, neyse kendimi çok hırpalamak istemiyorum bu konuda da. Bu bir dönem ve elbet bir gün geçecek ya da çok azalacak. Anlık motive edip iyi hissettiriyorsa o duyguya tutunmak lazım. Ama kesinlikle çok çok sık baktırınca ters tepiyor, enerjin allak bullak oluyor, üstüne maddi hasar. Dengeyi bulmak lazım, sonrasında da mümkünse yılda 2-3 kereye indirmek🤣🤣🤣

Ben de Alex’i hep denemek istemiştim bugun denedim bakalım yorum hemen gelmez sanırım uzun sürüyor mu yorumlaması? Alex’in hisleri var mı acaba Pelin Bilge gibi mantık çerçevesinde mi yorumluyor hep merak etmiştim, falım geldiğinde yazarım.

Ben de Alex’i hep denemek istemiştim bugun denedim bakalım yorum hemen gelmez sanırım uzun sürüyor mu yorumlaması? Alex’in hisleri var mı acaba Pelin Bilge gibi mantık çerçevesinde mi yorumluyor hep merak etmiştim, falım geldiğinde yazarım.
Umarım enerjiniz tutar 🙏
2-3 saate kadar yorumlar zannediyorum

Rüyamda eximi gördüm, en son 4 ay önceydi böyle gördüğümde
Ona karşı hala sevgim varmış içimde galiba ki onu çok özlediği hissettim rüyadan sonra

Allah belasını versin retronun da onun da valla
Tam unutup hayatıma devam ediyorum, bi rüya görüp haftalarca etkisinde kalıp başa sarıyorum
Ayrılık acısını 8 ayda anca atlatıp normale dönmüştüm aslında. Normal mi böyle tekrar başa sarmam? Bi rüya görünce etkilenmem? İlk’im olduğu için tecrübesizim de ☹️

Umarım enerjiniz tutar 🙏
2-3 saate kadar yorumlar zannediyorum
Kızlar yorumlarınız nasıl? Beğendiniz mi?

Yorumum geldi gercekten begendim, beklentimin cok uzerinde geldi gercekten hisli biri bence. Anda bildigi cok detay var ve resmen gercekleri tokat gibi yuzume carpti :kızgın:
Ama Dogru soyledikleri ve soyleyis tarzini da sevdim olumsuz da olsa depresif hissettirmiyor dinlerken. Yalniz soyle olacak diye uzun vadeli bir sey vermedi daha cok ana ve karsi tarafin kisiligine ve nasil bir tavirda olacagina deginmis, gelecek icin daha olasiliklar uzerine konusmus. Begendim ama ozenli geldi ve fiyati da makul, bundan sonar baktiracaklarim arasina girdi. Istedigin kadar soru sorabilirsin demis soru cevap kismina onem veren yorumculari ayri seviyorum

Yorumum geldi gercekten begendim, beklentimin cok uzerinde geldi gercekten hisli biri bence. Anda bildigi cok detay var ve resmen gercekleri tokat gibi yuzume carpti :kızgın:
Ama Dogru soyledikleri ve soyleyis tarzini da sevdim olumsuz da olsa depresif hissettirmiyor dinlerken. Yalniz soyle olacak diye uzun vadeli bir sey vermedi daha cok ana ve karsi tarafin kisiligine ve nasil bir tavirda olacagina deginmis, gelecek icin daha olasiliklar uzerine konusmus. Begendim ama ozenli geldi ve fiyati da makul, bundan sonar baktiracaklarim arasina girdi. Istedigin kadar soru sorabilirsin demis soru cevap kismina onem veren yorumculari ayri seviyorum

kime baktırdınız ben de baktırmak istiyorum merak ettim şimdi ya :KK57:

ilk defa mı baktırmıştınız Alex e?

Back