• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bir de ,bizim alacaklı oldugumuz yüklüce bir para vardi.Sırf onun icin hani burda cok tavsiye edilenlerin hepsine sordum diyebilirim ve hepsi de vade vererek alacaksiniz paranizi dediler.Bir tek cok ilginc ama anette diye biri vardi o ,alamayacaksiniz demisti net.6 aylik bir sürecte sordum hepsine.talia,zeus _ki zeus u begenirdim ben _ ,ahmet cansoy,buğra,alex,ayisigin ,melis durkan daha aklima gelmiyor hepsi alinacagini söyledi.Ama alamadik ve zaten bundan sonra da alamayiz .cünkü kapanan bir sirketti adamlar ortada yok.Aklima geldikce,bildirimleri okudukca yaziyorum deneyimlerimi buraya.Artik baktirmiyorum 2 ayi gecti zaten.
Anette’nin hep 10 kişi bekleyeni oluyor ama su falına çağırıyomuş galiba. Siz ne falı atmıştınız ona?

Alex, karakter analizde iyi
Talia, anlık durum için iyi
Elifsucan ve ahmet, geçmiş olaylarda iyi
Gelecek için kime atıcaz peki☹
Yani en önemli o aslında falda .Bilemiyorum ben de..Bi kere Anette nin dedigi bana ciktiysa hep herkese cikacak degil.Coğul olarak tavsiye önemli .Spesifik soru da degil de icinden gelerek farkli bi sey söyleyip ciktigini en cok yasadigim da Zeus.Bunu da net söylerim yani.

Yani en önemli o aslında falda .Bilemiyorum ben de..Bi kere Anette nin dedigi bana ciktiysa hep herkese cikacak degil.Coğul olarak tavsiye önemli .Spesifik soru da degil de icinden gelerek farkli bi sey söyleyip ciktigini en cok yasadigim da Zeus.Bunu da net söylerim yani.
Anette ye atmıştım ben hoşuma gitmedi.

Anette’nin hep 10 kişi bekleyeni oluyor ama su falına çağırıyomuş galiba. Siz ne falı atmıştınız ona?
Ben tarot atmistim iki kere.Birinde su falina cagirmisti evet ama öyle cagrilinca itici oluyor bana göre ve asla gitmiyorum.Ahmet cansoy da cagirmisti,kursun dökelim demisti.iyi ki gitmemisim yani.

Aynen.Hele o melih gün o kadar övülüyor yorumlarinda ,2 kere atmiştim cok öncelerde .Adamin her dediginin tam tersleri olmustu.Okuyunca yorumlari diyorum ki bazen,millete cikiyor bana cikmiyor :))
Melih gün uzun aradan sonra geldiği için millet hücum edince ben de atmıştım gaza gelip.. zaten her şeyi anlatıp detay verdiğim için oradan anlatmıştı ki vadesi ekime sanmıyorum olacağını
Ayışığın nasıldı sizde?

Melih gün uzun aradan sonra geldiği için millet hücum edince ben de atmıştım gaza gelip.. zaten her şeyi anlatıp detay verdiğim için oradan anlatmıştı ki vadesi ekime sanmıyorum olacağını
Ayışığın nasıldı sizde?
Ayışığına da iki kere attim.bi tanesinde gecmisimi anlatmis durmus.Şoyle güçlü kadinsiniz böyle hırslısınız.Sorulardan,burçtan yürüyorlar tabii.Ikincisinde de fal bakmamış da yasam kocu gibi tavsiyeler vermiş bool bool .iade istemiştim.Yönetim yorumcunun emegi dolayisiyla yüzde 50 indirim kuponu vermisti.Kısaca 👎 begenmedim hic onu da.

Alex, karakter analizde iyi
Talia, anlık durum için iyi
Elifsucan ve ahmet, geçmiş olaylarda iyi
Gelecek için kime atıcaz peki☹
Bu da şimdi aklima geldi ,anlik durumda lily ayim mi tam hatirlamiyorum kıbrıs aksani konusan bi kadin vardi onunki cok iyiydi.2 kere attim.ikisi de katinaydi.begenmistim gercekten.Cok online olan biri degil galiba.Puani da cok yüksekti.Adini da burda hic okumadim.

Bu da şimdi aklima geldi ,anlik durumda lily ayim mi tam hatirlamiyorum kıbrıs aksani konusan bi kadin vardi onunki cok iyiydi.2 kere attim.ikisi de katinaydi.begenmistim gercekten.Cok online olan biri degil galiba.Puani da cok yüksekti.Adini da burda hic okumadim.
Onun adını hiç duymamıştım burda cidden. Kahve atıp beğendiğiniz biri var mı?
Ben kart falı yollamıyorum artık
Ve aşk konusunda tutturan oldu mu şimdiye kadar baktırdıysanız hiç?

Merhaba kızlar. Falsepetinde Melisa donukuk a fal baktıran var mı? Çıkıyor mu dedikleri? Dedikleri çıkan falcı önerebilir misiniz?

Onun adını hiç duymamıştım burda cidden. Kahve atıp beğendiğiniz biri var mı?
Ben kart falı yollamıyorum artık
Ve aşk konusunda tutturan oldu mu şimdiye kadar baktırdıysanız hiç?
Ben kahve falında Buğra yi cok begenmistim siteye ilk geldiginde.fiziksel ozelliklerin detayina kadar inip cok ilgili ve istekli bakardi ,cikanlari cogunluktaydi ama sonradan daha kısa ve tutarsiz bakmaya basladi birakmistim onu.Aşk konusunda cevremden baktiranlar oldu benim profilim ile arkadasim ,kardesim vs katinada anlik durum ve kisi analizinde yine Alex ,zeus,lilly ayim ve melisa donukuk cok iyiydi.Zeus un bi kac dedigi cikmisti gelecek icin katinada diye animsadim.

Merhaba kızlar. Falsepetinde Melisa donukuk a fal baktıran var mı? Çıkıyor mu dedikleri? Dedikleri çıkan falcı önerebilir misiniz?
Kısa vadede bana çıkmıştı, denenebilir. Bir de anlık durum için söyledikleri çok klasik şeyler değil. Yani siz beğenmeyebilirsiniz de ama boş biri değil bence.

Ben kahve falında Buğra yi cok begenmistim siteye ilk geldiginde.fiziksel ozelliklerin detayina kadar inip cok ilgili ve istekli bakardi ,cikanlari cogunluktaydi ama sonradan daha kısa ve tutarsiz bakmaya basladi birakmistim onu.Aşk konusunda cevremden baktiranlar oldu benim profilim ile arkadasim ,kardesim vs katinada anlik durum ve kisi analizinde yine Alex ,zeus,lilly ayim ve melisa donukuk cok iyiydi.Zeus un bi kac dedigi cikmisti gelecek icin katinada diye animsadim.
Melisa bende de çok iyiydi. Karakter analizi, geçmiş, şu an olan durumun hepsi var kadında
Ağzım açık dinlemiştim hele de ilk falını. Gelecek için vadesine az kaldı onun da bakalım🙄
onun cinlere güveniyorum ben baya döktürmüşlerdi gelecekte de tuttururlar umarım🤩

Aynı kahve telvelerini Kaan Balkan’a, Alex’e ve çingeneye yolladım, bence net gerizekalıyım da geçelim o kısmı🤣 10 gün fal baktırmayıp 3 günde 3 kişiye atmak çok manasız, neyse Eylül’ü kapadım böylece

Alex ile çingene birbirlerine yakın konuştular ama Alex ağırlıklı kişilik analizi, çingene de tavsiye vermiş. Kaan çok farklı konuşmuş onlardan. Kaan’a başka baktıran varsa yorumlarsa çok sevinirim.

Şimdi asıl merak ettiğim bir soru var. Birinin hayatında biri varsa ama kalben çok da ona bağlı değilse bazı falcılar bunu hayatında biri yok olarak mı görüyor ya da yorumluyor?

Örnek olarak Kaan ex için kimseyi görmüyorum dedi, Alex var ama çıkar ilişkisi gibi dedi , çingene var ama gelecek görmüyorum bu kişi ile dedi.

Ben de zaten gelecekten geçtim kızlar ama andaki durum için dahi 3’ü farklı bir şey söyleyince kafan allak bullak oluyor. Cidden ayda 3 hak tanıdıysam kendime bunu da 10 gün ara ile yapmak lazımmış onu anladım🤦🏻‍♀️

Aynı kahve telvelerini Kaan Balkan’a, Alex’e ve çingeneye yolladım, bence net gerizekalıyım da geçelim o kısmı🤣 10 gün fal baktırmayıp 3 günde 3 kişiye atmak çok manasız, neyse Eylül’ü kapadım böylece

Alex ile çingene birbirlerine yakın konuştular ama Alex ağırlıklı kişilik analizi, çingene de tavsiye vermiş. Kaan çok farklı konuşmuş onlardan. Kaan’a başka baktıran varsa yorumlarsa çok sevinirim.

Şimdi asıl merak ettiğim bir soru var. Birinin hayatında biri varsa ama kalben çok da ona bağlı değilse bazı falcılar bunu hayatında biri yok olarak mı görüyor ya da yorumluyor?

Örnek olarak Kaan ex için kimseyi görmüyorum dedi, Alex var ama çıkar ilişkisi gibi dedi , çingene var ama gelecek görmüyorum bu kişi ile dedi.

Ben de zaten gelecekten geçtim kızlar ama andaki durum için dahi 3’ü farklı bir şey söyleyince kafan allak bullak oluyor. Cidden ayda 3 hak tanıdıysam kendime bunu da 10 gün ara ile yapmak lazımmış onu anladım🤦🏻‍♀️

Kendine fazla yüklenme derim... O "gerizekalılık"lardan ben o kadar çok yaptım ki... Seninki yine iyi. Makul yani :))

Çingene dışındakileri denemedim, ama Alex konusunda her an forumun gazına gelip deneyebilirim :))) Gerçi Haziran 2018'den beri falsızlık rekorumu kırdım: 1 aydır baktırmıyorum (daha önce o süreçte maksimum 25 gün dayanmıştım). İçimden de gelmiyor. Hadi hayırlısı...

Şunu diyecektim: Evet, galiba kalben bağ yoksa falcılar bunu görmüyorlar ya da görmezden geliyorlar. Bana da ısrarla hayatında kimsenin olmadığını söylerlerdi. Ben de "yahu çarşaf çarşaf fotoğrafları var her yerde, ilişki durumları yazıyor" vs. diyince, "kalben yalnız" derlerdi.

Çevir kazı yanmasın yani. Ama diğer bir yandan da laf olsun diye yaşanan ilişkilerin enerji olarak yansımaması da tamamen mantıksız gelmiyor bana.

Bu ahmet denen falcı herkese aynı şeyleri söylüyor herhalde ve oldukça kaba kendisini şikayet edicem ayrıca.. Bana kalkmış adamla aşkınız hisleriniz karşılıklı siz ruh eşisiniz diyor adamla hiç ilişkimiz bile olmadı o duygusallık istemiyor cinsel odaklı birşeyler yaşamak istiyor ama dedim "zaten sana aşık demedikki pembe tablo yok" diyo. Ama falda gayet pespembe konuştı şok oldum. Üslup çok yanlış hiç önermiyorum. Ayrıca su falına da çağırdı oldukça itici.. Sallamasyon fal baktı..

Bence tamamen öyle.
Kalben bağ, yani güçlü bir ilişki yoksa, taraflar arasında ya hiç enerji alışverişi yoktur ya da bu enerji akışı falcının algılayamayacağı kadar zayıftır. Yani çok düşük bir frekansı, medyum şiddetli hissedemeyebilir. Bu durumda algısı açık bir medyum, ilgilendiği birisi var ama onun için önemsiz biri diye yorumlayabilir. Algısı pek açık olmayan falcı ise, onun hayatında hiç kimse yok diye yorum yapabilir bence.

Bu şekilde bakılırsa, aslında Kaan, Çingene ve Alex, birbirlerinden farklı bir yorum yapmamış oluyorlar.

Bu konuda galiba Talia da Kaan gibi yorum yapıyor. Baktırdığım onlarca falcı içinde bir tek Talia, başka birisi kesinlikle yok demişti.

Back