• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bu ahmet denen falcı herkese aynı şeyleri söylüyor herhalde ve oldukça kaba kendisini şikayet edicem ayrıca.. Bana kalkmış adamla aşkınız hisleriniz karşılıklı siz ruh eşisiniz diyor adamla hiç ilişkimiz bile olmadı o duygusallık istemiyor cinsel odaklı birşeyler yaşamak istiyor ama dedim "zaten sana aşık demedikki pembe tablo yok" diyo. Ama falda gayet pespembe konuştı şok oldum. Üslup çok yanlış hiç önermiyorum. Ayrıca su falına da çağırdı oldukça itici.. Sallamasyon fal baktı..
Çok şaşırdım iade al o zaman sana hiç tutmamış sinir olmakta haklisin ister istemez beklentiye giriliyor ama fal enerji meselesi yani ben öyle düşünüyorum

Bu ahmet denen falcı herkese aynı şeyleri söylüyor herhalde ve oldukça kaba kendisini şikayet edicem ayrıca.. Bana kalkmış adamla aşkınız hisleriniz karşılıklı siz ruh eşisiniz diyor adamla hiç ilişkimiz bile olmadı o duygusallık istemiyor cinsel odaklı birşeyler yaşamak istiyor ama dedim "zaten sana aşık demedikki pembe tablo yok" diyo. Ama falda gayet pespembe konuştı şok oldum. Üslup çok yanlış hiç önermiyorum. Ayrıca su falına da çağırdı oldukça itici.. Sallamasyon fal baktı..
O herkese öyle diyor galiba. Önceden de böyle bi konu konuşulmuştu ruh ikizi falan diyormuş herkese.
Bana direkt seni aldatmış demişti bu cocuga guvenme demisti de zaten hicbir dedigi cikmadi
Galiba pembeci olmus baya..

Aynı kahve telvelerini Kaan Balkan’a, Alex’e ve çingeneye yolladım, bence net gerizekalıyım da geçelim o kısmı🤣 10 gün fal baktırmayıp 3 günde 3 kişiye atmak çok manasız, neyse Eylül’ü kapadım böylece

Alex ile çingene birbirlerine yakın konuştular ama Alex ağırlıklı kişilik analizi, çingene de tavsiye vermiş. Kaan çok farklı konuşmuş onlardan. Kaan’a başka baktıran varsa yorumlarsa çok sevinirim.

Şimdi asıl merak ettiğim bir soru var. Birinin hayatında biri varsa ama kalben çok da ona bağlı değilse bazı falcılar bunu hayatında biri yok olarak mı görüyor ya da yorumluyor?

Örnek olarak Kaan ex için kimseyi görmüyorum dedi, Alex var ama çıkar ilişkisi gibi dedi , çingene var ama gelecek görmüyorum bu kişi ile dedi.

Ben de zaten gelecekten geçtim kızlar ama andaki durum için dahi 3’ü farklı bir şey söyleyince kafan allak bullak oluyor. Cidden ayda 3 hak tanıdıysam kendime bunu da 10 gün ara ile yapmak lazımmış onu anladım🤦🏻‍♀️
Zaten kizlar yazmis ama ben de belirteyim;
Eger kisiler arasindaki iliski sadece cikar uzerineyse bazi falcilar yok gibi yorum yapiyorlar.
Benim de durumum senin gibiydi, nas-utku-samantha-ahenk birsuru falci kimse yok hayatinda enerjisinde kimseyi hissetmiyorum demisti. Alex-nesibe-emre ve birkac falci daha sadece cinsellik uzerine bir iliski aralarinda hicbir duygu yok dediler.
Uzun lafin kisasi, cocuktan tarafli bir sevme, hoslanti yoksa eger bazilari sevgilisi yok olarak yorumluyor
Hos ben artik bu falcilara guvenmiyorum da yine de durum boyle yani

Kendine fazla yüklenme derim... O "gerizekalılık"lardan ben o kadar çok yaptım ki... Seninki yine iyi. Makul yani :))

Çingene dışındakileri denemedim, ama Alex konusunda her an forumun gazına gelip deneyebilirim :))) Gerçi Haziran 2018'den beri falsızlık rekorumu kırdım: 1 aydır baktırmıyorum (daha önce o süreçte maksimum 25 gün dayanmıştım). İçimden de gelmiyor. Hadi hayırlısı...

Şunu diyecektim: Evet, galiba kalben bağ yoksa falcılar bunu görmüyorlar ya da görmezden geliyorlar. Bana da ısrarla hayatında kimsenin olmadığını söylerlerdi. Ben de "yahu çarşaf çarşaf fotoğrafları var her yerde, ilişki durumları yazıyor" vs. diyince, "kalben yalnız" derlerdi.

Çevir kazı yanmasın yani. Ama diğer bir yandan da laf olsun diye yaşanan ilişkilerin enerji olarak yansımaması da tamamen mantıksız gelmiyor bana.

Ben de Temmuz ortasından Ağustos ortasına kadar 1 ay durabilmiştim falsız bu yıl, şimdi de Eylül'de bir daha baktırmamak amacım:sopa:

O zaman hepinize tekrar soruyorum. Soruyu başka türlü çevirerek daha doğrusu:)
Peki hiç bu adamın hayatında başka biri var , gönül bağı da var, aralarında sevgi&aşk görüyorum diyen falcı var mı:) sanki bana hep ya kimse yok ya da geçici biri var diyorlarmış gibi geliyor. Belki varlığı kesin olan birini inkar etmek istemiyorlar ama aralarındaki durumu da ciddi değil diye aktarıyorlar. Çünü tersini duymak bizi çok mutsuz edebilir ve bir daha o kişiye fal baktırmak istemeyebiliriz.

Ben de Temmuz ortasından Ağustos ortasına kadar 1 ay durabilmiştim falsız bu yıl, şimdi de Eylül'de bir daha baktırmamak amacım:sopa:

O zaman hepinize tekrar soruyorum. Soruyu başka türlü çevirerek daha doğrusu:)
Peki hiç bu adamın hayatında başka biri var , gönül bağı da var, aralarında sevgi&aşk görüyorum diyen falcı var mı:) sanki bana hep ya kimse yok ya da geçici biri var diyorlarmış gibi geliyor. Belki varlığı kesin olan birini inkar etmek istemiyorlar ama aralarındaki durumu da ciddi değil diye aktarıyorlar. Çünü tersini duymak bizi çok mutsuz edebilir ve bir daha o kişiye fal baktırmak istemeyebiliriz.
Evet onu ben de düşünüyorum. Yani çoğumuzun exi hayatına biri almış ve bu alanların hepsi de sevgi veya aşk duymuyor(!) şu anki sevgililerine hic inandirici gelmiyor
Ama alex, cingene, bubastis, talia gibi gayet olumsuzu da tak tak soyleyenlerin hepsi bana iliskilerinin cinsel oldugunu soylediler. Yani pembeci degil de bu olumsuzculara da atip ayni yaniti alirsan haklilardir bence🙄 (yani insallah🤪)
Ya bizim ugruna fal batagina dustugumuz kisilerin %90ini o tipte degil mi zaten? Cogu gonul eglendirme, cinsellik yasama derdinde o yuzden de ayriliktan sonra takilmalik hemen birilerini buluyorlar

Evet onu ben de düşünüyorum. Yani çoğumuzun exi hayatına biri almış ve bu alanların hepsi de sevgi veya aşk duymuyor(!) şu anki sevgililerine hic inandirici gelmiyor
Ama alex, cingene, bubastis, talia gibi gayet olumsuzu da tak tak soyleyenlerin hepsi bana iliskilerinin cinsel oldugunu soylediler. Yani pembeci degil de bu olumsuzculara da atip ayni yaniti alirsan haklilardir bence🙄 (yani insallah🤪)
Ya bizim ugruna fal batagina dustugumuz kisilerin %90ini o tipte degil mi zaten? Cogu gonul eglendirme, cinsellik yasama derdinde o yuzden de ayriliktan sonra takilmalik hemen birilerini buluyorlar
Dediklerinden 3'üne attım. Alex çıkar ilişkisi dedi, çingene çok da gelecek görmüyorum dedi, Talia kimseyi görmüyorum dedi:) ama ben fotolarına kadar gördüğüm için zaten olduğunu biliyorum.

Falcıların mantığına göre bu durumda herkes ilk aşkı ile evlenmeliydi, yani birileri birilerinin ex'i nihayetinde. 2 kişi 3 kişi bir noktadan sonra doğru insanı buluyorlar ve evleniyorlar. Bizden ayrıldıktan sonra hayatlarına soktukları insanlara hiçbirşey hissetmediklerini düşünmek , egomuzu okşayan birşey sadece..

Bunu kendim ve hepimiz için söylüyorum. Bu düşünceye takıldıkça ilerleyemeyiz çünkü. Biri var ama geçici, biri var ama kalbi bende. Bir noktadan sonra kendimizi aldatmak bu. Kendi iyiliğimiz için silkelenelim ve kendimize gelelim derim ben:KK70:

falsepetinde alex dışında önerebileceğiniz kimler var? dün tellweyi sordum ama orası için iyi değil demişler bir de burayı denemek istiyorum. kimleri önerebilirsiniz? aslında alexe baktırmak istiyorum ama diğer yorumcuları bilmediğim için onlar hakkında da baktırdıklarınızla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim

Dediklerinden 3'üne attım. Alex çıkar ilişkisi dedi, çingene çok da gelecek görmüyorum dedi, Talia kimseyi görmüyorum dedi:) ama ben fotolarına kadar gördüğüm için zaten olduğunu biliyorum.

Falcıların mantığına göre bu durumda herkes ilk aşkı ile evlenmeliydi, yani birileri birilerinin ex'i nihayetinde. 2 kişi 3 kişi bir noktadan sonra doğru insanı buluyorlar ve evleniyorlar. Bizden ayrıldıktan sonra hayatlarına soktukları insanlara hiçbirşey hissetmediklerini düşünmek , egomuzu okşayan birşey sadece..

Bunu kendim ve hepimiz için söylüyorum. Bu düşünceye takıldıkça ilerleyemeyiz çünkü. Biri var ama geçici, biri var ama kalbi bende. Bir noktadan sonra kendimizi aldatmak bu. Kendi iyiliğimiz için silkelenelim ve kendimize gelelim derim ben:KK70:
Kesinlikle katiliyorum👍🏻👍🏻
Su an hayatinda olan kizdan ayrilir, ertesi gun baska bi kiz bulur ama akli ve kalbi hala bizde kalir saniyoruz😅
Bizi coktan unuttular ve hayatlarina devam ediyolar maalesef. Biz de paraciklari falcilarin pesinde kosarak bitiriyoruzz
Beddua etmiyim ama bize yasattiklari acilarin bi sekilde onlardan cikmasini diliyorum sadece.
Karmaya ve yasattigini yasamadan olmez deyip Allah’in adaletine inaniyorum🤞🏻

Kesinlikle katiliyorum👍🏻👍🏻
Su an hayatinda olan kizdan ayrilir, ertesi gun baska bi kiz bulur ama akli ve kalbi hala bizde kalir saniyoruz😅
Bizi coktan unuttular ve hayatlarina devam ediyolar maalesef. Biz de paraciklari falcilarin pesinde kosarak bitiriyoruzz
Beddua etmiyim ama bize yasattiklari acilarin bi sekilde onlardan cikmasini diliyorum sadece.
Karmaya ve yasattigini yasamadan olmez deyip Allah’in adaletine inaniyorum🤞🏻
Benimki de normal bir ayrılık olsaydı herkes yoluna derdim, çünkü bundan daha doğal birşey yok. İnsanlar sevgili olur, anlaşamaz ayrılır. Ama benim ayrılık sürecim cidden bana yapılan haksızlıklarla doluydu. En zor zamanında yanında olduğum adam hayatı düzelince başkasını buldu gitti, sordum inkar etti. Foto görerek öğrenmek büyük acı ve haksızlık.
Beddua asla etmedim etmem, ah da etmedim ama Allah'a havale ettim ben de

Baktıracaksak da ex odaklı değil, yeni birinin kalbimizi çarptırma ihtimalini duymak için baktıralım :KK200:

Benimki de normal bir ayrılık olsaydı herkes yoluna derdim, çünkü bundan daha doğal birşey yok. İnsanlar sevgili olur, anlaşamaz ayrılır. Ama benim ayrılık sürecim cidden bana yapılan haksızlıklarla doluydu. En zor zamanında yanında olduğum adam hayatı düzelince başkasını buldu gitti, sordum inkar etti. Foto görerek öğrenmek büyük acı ve haksızlık.
Beddua asla etmedim etmem, ah da etmedim ama Allah'a havale ettim ben de

Baktıracaksak da ex odaklı değil, yeni birinin kalbimizi çarptırma ihtimalini duymak için baktıralım :KK200:
Yaşadıklarımız ne kadar da benziyor..
Allah hayırlı birilerini çıkarsın hepimizin karşısına inşallah🙏🏻

Yani boşandıktan sonra yeni bir evlilik yapıp, o kişilerden de boşanıp tekrar birbirleriyle evlenen çiftler de var. Her türlü ayrılıkta barışma ihtimali vardır ama falcıların yeni ilişkiler konusunda hep aynı şeyleri söylediklerine ben de katılıyorum. Ex’in hayatında ya kimse yoktur, ya da varsa bile cinsellik amaçlı veya çıkar amaçlıdır. Peki adam cidden başka biriyle beraberse ve ona çok aşıksa o zaman ne diyecekler acaba? Ben sorduğum kişinin başka kızla olan fotoğrafını falcılara gösterdiğimde fotoşop diyen bile olmuştu:)

Yani boşandıktan sonra yeni bir evlilik yapıp, o kişilerden de boşanıp tekrar birbirleriyle evlenen çiftler de var. Her türlü ayrılıkta barışma ihtimali vardır ama falcıların yeni ilişkiler konusunda hep aynı şeyleri söylediklerine ben de katılıyorum. Ex’in hayatında ya kimse yoktur, ya da varsa bile cinsellik amaçlı veya çıkar amaçlıdır. Peki adam cidden başka biriyle beraberse ve ona çok aşıksa o zaman ne diyecekler acaba? Ben sorduğum kişinin başka kızla olan fotoğrafını falcılara gösterdiğimde fotoşop diyen bile olmuştu:)

Falcıların çoğuna göre zaten her birimiz dünyanın 8inci harikasıyız. En şahane seven, en unutulmaz, en vazgeçilmez, en mağdur, en bilmem ne... Sağolsunlar 🙏 (!) Gerçi dalga geçip kabalık yapmalarından iyidir.

Bana "kalben yalnız" demelerine çok az katılmamın nedeni şuydu: Şahıs, diğer kızla ilişkiye başladıktan sonra bana telefon edip "beni şu an burada tutan hiçbir şey yok, o yüzden senin yaşadığın şehre taşınabilirim". Gerçekten o kıza karşı çok elegan bir söylem... Sonra ama sosyal medyaya kızla ilgili kuş böcek koyunca olmuyor işte. Gerçi benimleyken de ex'i olur olmadık saatlerde mesaj atıyordu :))) Haremci koleksiyoner mantığı yani. O kadar kısa sürede başka birini bulmalarına üzülüyoruz ama bazı "ünlüleri" görünce rahatlamıştım ben: 6 yıllık ilişki bittikten 3 ay sonra "yeni aşklara yelken açan" vaka çok... Üstelik onlarınki daha "zor", herkesin anında haberi oluyor :))

Böyle insanlar bizi "sevse" ne olur, sevmese ne olur zaten. Ne hayır gelir. Sadece bir gün adalet yerini bulur mu diyerek de falcılardan medet umuyoruz işte. Neyse, bundan sonra hepimizin hakkında en hayırlısı, en sevindiricisi, en sağlamı olsun 🙏

Fotoşop! :))) Çevir kazı yanmasın deyiminin en ala örneği olmuş bu...

Yani boşandıktan sonra yeni bir evlilik yapıp, o kişilerden de boşanıp tekrar birbirleriyle evlenen çiftler de var. Her türlü ayrılıkta barışma ihtimali vardır ama falcıların yeni ilişkiler konusunda hep aynı şeyleri söylediklerine ben de katılıyorum.
Yani şu dediğin zirve olmuş artık, daha ötesi olamaz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Fotoşop ne yaw, inkarın bu kadarı :KK53:
O noktada artık soramadım da çocuk ne diye uğraşıp böyle bir şey yapmış diye...

Back